Hvilken bil har den beste takluken?

Sunroofs er et smart stykke teknologi som gjør enhver bils interiør less dyster og et mer behagelig sted å være.  Uansett om du foretrekker en mindre eller en større takluke, en som åpnes eller en som er løst på plass, vil du i denne artikkelen finne de beste taklukene som er tilgjengelige på moderne biler i dag.

Tesla Model 3 er en bil med den beste takluken i verden akkurat nå fordi Model 3 kommer med en massiv takluke som standard. Men hvis du vil ha en rimeligere bil som fortsatt tilbyr en imponerende takluke, må du huske å sjekke ut den kompakte Ford Fiesta hatchback.

Hvis du vil ha en romslig, men relativt kompakt bil med en nydelig takluke, må du huske å sjekke ut Volvo V60. Den nylig utgitte Hyundai Tucson tilbyr en stor glidende panoramisk takluke som er både massiv og åpenbar, noe som ikke er så vanlig i disse dager med massive takluker.

Til slutt, hvis luksus er det du ønsker, Ferrari GTC4 Lusso har den mest fantastiske panoramisk takluke ut av alle luksus sportsbiler på salg og BMW X7 tilbyr en funksjon som heter «BMW SkyLounge» som integrerer utrolig omgivende lyn i en massiv panoramisk takluke.

Tesla Modell 3

Når det gjelder store takluker, gjør knapt noe annet merke der ute det slik Tesla gjør.  Tesla Model 3 har praktisk talt en panoramisk takluke som selve taket, men den er ikke åpenbar.  Ingen andre merker enn Tesla har laget et så stort glasstak, og hvis du vurderer det faktum at det kommer som standard, er det ikke rart at Model 3 tar kaken.

  Beste SUV-er for høye mennesker

Foruten et imponerende glasstak, er Model 3 den beste elbilen på markedet akkurat nå fordi den koster betydelig mindre enn det meste av konkurransen, samtidig som den tilbyr mer enn det meste av konkurransen. Når det er sagt, kan du dra nytte av Teslas Supercharger-nettverk som fortsatt er det aller beste i bransjen.

Ford Fiesta

Du trenger ikke å bruke store mengder penger for å få en bil med en stor takluke, og Ford Fiesta er der for å bekrefte det. Fiesta tilbyr en stor åpen soltak som ikke er så vanlig på biler så små som disse. Fra et verdisynspunkt tilbyr Fiesta den beste soltaket av alle bilene som er oppført her.

Foruten takluken i seg selv, er Fiesta en flott liten bil for bykjøring. Med et utvalg av noen få potente motorer, er Fiesta også nippy nok for motorveikjøring. Pålitelighet er mer enn anstendig, og det samme er standardutstyret. Når det er sagt, må du betale ekstra for pannetaket.

Volvo V60

Volvo er et merke som er kjent for å lage biler på ledernivå med en fordel for sikkerhet. V60 er praktisk, ser bra ut, er full av nydelige materialer, har en fin interiørdesign, og tilbyr også en stor og åpen soltak. Uansett hva du synes om Volvo som merkevare, kan du ikke benekte at nyere Volvo-biler er noe mindre enn imponerende.

Pålitelighet er flott og så is drivstoffeffektivitet.  V60 er imidlertid ikke så morsomt å kjøre, spesielt når du sammenligner det med noen av sine tyske rivaler. Videre mangler Volvo fortsatt bak tyskerne når det gjelder AWD.

  Hva er den beste sportsbilen for fete mennesker?

Ferrari GTC4 Luksus

Stort sett alle biler på denne listen tilbyr et stort panoramaglasstak, men ingen bil ved siden av GTC4 Lusso har et så stort glasspanel uten noen form for avstivning i midten. Dette betyr at Lusso tilbyr det største enkeltglasspanelet av alle biler på denne listen.

Det er imidlertid verdt å si at panelet utstyrt på GTC4 Lusso koster en eyewatering $ 32k som gjør det til det dyreste panoramataket på denne listen.

BMW X7

BMW X7 er en full størrelse luksus SUV 7-seters behemoth som kombinerer luksus og komfort med sportiness og teknologi. Ingen bil på denne listen tilbyr en så avansert takluke som den som finnes på X7. Takket være integrert omgivelseslys ser «SkyLounge»-takluken i X7 kjevefallende kjølig ut.

Foruten selve pannetaket, er X7 en flott SUV. Fra alle 7-seters SUVer på markedet akkurat nå, er X7 en av de aller beste der ute.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilken bil har den dyreste takluken?

Selv om Ferrari vil belaste deg $ 32k for et glasstak, er dette ikke i nærheten av det dyreste soltaket i det nåværende bilmarkedet. Den æren går til multi-million dollar Bugatti Chiron hypercar som kan fås med en $ 150 «SkyView» panorama glasstak som høres absurd ut.

Det høres absurd ut fordi glasspanelene ikke er så store eller imponerende. De kan ikke åpnes og de består av to mindre takglasspaneler. De ser fine ut, men ikke 150 000 dollar.

  Hvilken hatchback bil har den beste bakkeklaringen?

Hva er forskjellen mellom en takluke og et panoramatak?

Det er ingen forskjeller mellom en takluke og et panoramatak i seg selv, men folk har en tendens til å oppleve dem annerledes avhengig av deres synspunkt. Det er verdt å nevne at de aller første taklukene ikke engang var laget av glass, men denne typen takluker har lenge blitt glemt.

De fleste moderne biler tilbyr enten et mindre glasspanel som kan åpnes i en eller annen form, et større glasspanel som kan åpnes delvis, eller et massivt glasspanel som vanligvis er uåpnelig.  En moonroof er også det samme, men folk har en tendens til å tro at disse alle er forskjellige.

Bør jeg kjøpe en bil med soltak?

Det avhenger av hva du verdsetter mest med en bil. Hvis du verdsetter ytelse, har du det bedre uten en fordi en takluke øker bilens tyngdepunkt, samtidig som du reduserer den strukturelle integriteten hvis takluken ikke er tilstrekkelig braced.

Imidlertid, hvis du ikke er hardcore om ytelse, får det å ha en bil med soltak interiøret til å føles mye lysere. Hvis du parer det med ekstra ventilasjon og en litt bedre bil, er et taklukealternativ et veldig godt alternativ.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter