Har noen kompakte biler firehjulsdrift?

 Firehjulsdrevne systemer ble introdusert på 1980-tallet, og siden den gang tilbys flere og flere biler  med firehjulsdrift enten som standard eller som et alternativ. Dette inkluderer kompakte biler, mellomstore biler, store biler, superbiler, SUV-er i alle former og størrelser, og til og med minibusser.

Som sådan tilbyr mange kompakte biler toppmoderne firehjulsdriftsystemer til nesten alle priskategorier. Hvis du er interessert i å kjøpe en hatchback, sørg for å sjekke ut Mazda 3, men hvis du ønsker noe mer spesielt, sørg for å sjekke ut Audi A3 Quattro.

Kompakte sedans som Subaru Impreza kommer som standard med All-hjulet stasjonen som gjør dem mye. Likevel, de beste All-hjulet stasjonen hatchbacks for tiden er Audi A4 Quattro, den splitter nye Mercedes C-klasse 4Matic, og BMW 3-serien xDrive.

Den beste rimelige kompakte SUV / Crossover med all-hjulet stasjonen er Hyundai Tucson, men hvis du ønsker en mer luksuriøs-følelse kompakt SUV med All-hjulet stasjonen, sørg for å sjekke ut Porsche Macan.

Mazda 3

Mazda 3 er en av de mest pålitelige hatchbacks på markedet akkurat nå, og hvis du parrer det med en nydelig utseende eksteriør og interiørdesign, virker det som Mazda 3 er et veldig fristende tilbud.  Det er verdt å nevne at Mazda 3 ikke kommer med All-hjulet stasjonen som standard, og hvis du vil ha det, må du betale $ 1400 ekstra.

Fra fabrikken får Mazda 3 mange nyttige teknologi- og sikkerhetsfunksjoner, men hvis du vil ha en mer teknisk savvy-opplevelse, må du velge en høyere trimmodell.  Likevel er det vanskelig å utsette den nye Mazda 3 som det er en av de beste hatchbacks der ute akkurat nå.

Audi A3 Quattro

Den nye Audi A3 Quattro er det største steget opp fra den forrige modellen når det gjelder design og teknologi, men mange tror at den nye A3 ikke er på langt nær så godt bygget som den gamle. Hvis du er en av dem, er siste generasjon A3 fortsatt en nydelig premium hatchback.

  Hvordan hindrer jeg bilen i å ruste?

Men hvis du vil ha den nyeste og mest avanserte, etterlater den nye A3 lite å være ønsket. A3 kommer heller ikke som standard med All-hjulet stasjonen, og du må betale så mye som $3000 hvis du ønsker en All-hjulet stasjonen system, men du bør som Audi Quattro-systemet er en av de aller beste All-hjulet stasjonen systemer på markedet.

Subaru Impreza

Når det gjelder valuta for pengene, er Subaru Impreza uten tvil den beste avtalen på markedet akkurat nå. Pålitelighetsmessig er det en av de mest pålitelige økonomibilene som noen gang har prydet jordens overflate  , hvis du legger til en startpris på under $ 20k, og en allhjulsdrift som standard, er Impreza en ekte ingen brainer.

Spesielt når du tenker på at Subarus symmetriske firehjulsdriftssystem er et av de aller beste der ute når det gjelder glatte forhold.  Det er kanskje ikke den mest spennende sedan på markedet, men det slår langt over vekten.

Mercedes C-klasse 4Matic

Den nye 2021 Mercedes C-klasse er ennå ikke nå det amerikanske markedet, men det vil ikke vare lenge før det gjør.  Mange tror at den nye S-klasse sakte blir litt too unødvendig som andre Mercedes sedans som C-klasse og til slutt den nye E-klasse vil tilby samme design og teknologi for mye mindre penger.

Dette er tydelig i det øyeblikket du tar mye inne i den nye C-klassen, da det virkelig ser ut som den nye S-klassen ble justert for å passe inn på en mindre plattform. Dette betyr at den nye C-klasse er den mest teknologisk avanserte kompakt sedan på markedet akkurat nå.

  Er selvladende hybrider noe bra?

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson følger en lignende bane til Mazda 3 som det er en av de mest pålitelige biler fra sitt segment, det ser fint ut, og det tilbyr en ny ta på en noe kjedelig merkevare. De nyere japanske bilene blir mer og mer pålitelige, samtidig som de tilbyr mye for pengene.

Firehjulsdrift kommer ikke som standard, og det koster rundt $ 2k, men disse prisene har en tendens til å endres avhengig av hvor og når du kjøper den.  Likevel er den nye Tucson en nydelig SUV.

Porsche Macan

Porsche Macan er en kompakt SUV med en dobbel personlighet. På den ene siden er det en ekstremt posh og godt bygget SUV som er i stand til mild til middels off-roading. På den annen side er det også en ekstremt atletisk og komfortabel SUV som er morsom å kjøre på svingete veier og en motorvei.

Selv om Macan koster ganske mye penger, må du forstå at det tross alt er en Porsche, og det er også hyggelig å høre at alle Macan-modeller er utstyrt med firehjulsdrift. Det er mange trimnivåer å velge mellom, avhengig av om du vil maksimere Macans athleticism eller komfort.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor nødvendig er firehjulsdrift?

Uansett hva du synes om firehjulsdrift, kan du ikke benekte nytten, men samtidig er det vanskelig å kalle det en nødvendighet. Alt dette avhenger av hva du vil ha fra en bil, hvor bor du, og hva bilen er.

  Hva er den mest luksuriøse pickupen?

Hvis du vil ha en hatchback, er det ikke nødvendig å velge en firehjulsdrift fra et verdi oppbevaringsperspektiv, men hvis det er en stor SUV, er det bedre å velge All-hjulet stasjonen. Videre, hvis du bor i et område som regelmessig opplever ugunstige værforhold, må du huske å velge All-hjulet stasjonen.

Hvorfor kommer ikke alle biler som standard med firehjulsdrift?

For ikke alle vil ha firehjulsdrift. Det kan virke meningsløst at en stor SUV som Volvo XC90 for eksempel er tilgjengelig som en forhjulsdrevet bil. Imidlertid er det folk der ute som ikke vil bruke noen tusen dollar på allhjulsdrift fordi de tror at de ikke trenger det.

Vær det som mulig, en forhjulsdrift XC90 er en vanskelig thing å selge, så det er bedre å velge All-hjulet stasjonen hvis du are interessert i XC90.

Er biler med firehjulsdrift tryggere?

Hvis de er utstyrt med riktige dekk, er firehjulsdrevne biler betydelig tryggere enn sine FWD / RWD-kolleger. Forvent imidlertid ikke at noe firehjulsdriftsystem er tilstrekkelig trygt hvis det ikke er utstyrt med riktig gummi.

Firehjulsdrevne biler gir bedre trekkraft som er spesielt nødvendig om vinteren.  De akselererer raskere og er mer tillitsfremkallende i hjørnene, som alle bidrar til en generelt tryggere opplevelse.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter