Hva er den beste SUV for en feit person?

For at en bil skal passe dine behov, må du ikke gå på akkord med sikkerhet,størrelse  og komfort. Som sådan, hvis du er overvektig, bør du velge en SUV fordi de tilbyr mest plass og er enkle å komme inn og ut av.

Det er mange SUV-er på markedet, og noen av dem er bedre enn andre. Enten du vil ha en rimelig relativt kompakt SUV som fortsatt tilbyr nok plass, eller du vilhaen luksuriøs SUV i full størrelse, er detviktig å sjekke ut så mnoen alternativer som mulig.

Hvis du vil ha en kompakt, men rimelig SUV, bør du sjekke ut Jeep Wrangler. Hvis du vil ha en mer luksuriøs kompakt SUV, er Audi Q5 et godt alternativ. Mellomstore SUV-er er generelt bedre til å imøtekomme større individer, som sådan er Honda CR-V en flott mellomstor SUV.

Men hvis du vil ha en mer luksuriøs mellomstor SUV, har Volvo XC90 alt du trenger. SUVer i full størrelse som Chevy Suburban  eller Lincoln Navigator er også gode for store individer.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler tilbyr 41,6 tommer benplass og 43,0 tommer takhøyde som skal være nok for de fleste kunder der ute. I tillegg til å være romslig, tilbyr Wrangler også imponerende off-road evner uten å koste mye penger.

Wrangler er en definitiv amerikansk SUV av mange forskjellige grunner. Når det gjelder komfort, tilbyr den nye Jeep Wrangler alt du forventer av en kompakt SUV. Designmessig har Wranglerikke endret så mye siden starten, men hvorfor fikse noe hvis det ikke er  ødelagt?

  Mister elbiler ladningen når de parkeres?

Audi Q5

Audi Q5 tilbyr voksen styling mens du fortsatt er banebrytende, og det er det samme øyeblikket du går inn i interiøret. Space-wise, Q5 bør være nok for de aller fleste kunder. Teknologi er  ikke,  og det samme er flere forskjellige avanserte driverassistansesystemer. Infotainmentsystemet er intuitivt og enkelt å finne ut.

Q5 er stort sett som alle andre Audi der ute, noe som betyr stor allsidig drivbarhet på og off-road. Selv om Q5 først og fremst er designet for å være en komfortabel daglig sjåfør, tilbyr SQ5 nok ytelse til å skremme av noen få varme hatchbacks. Uansett hvordan du ser ut, er Q5 et flott kjøp.

Honda CR-V

CR-V har alltid vært en standard i mellomstor rimelig SUV-segmentet fordi det gjør mange ting bra. Pålitelighet og popularitet har alltid vært de sterke draktene til Honda CR-V. Imidlertid tilbyr CR-V nå også mye plass som skal være mer enn nok for alle over 6 feet eller 250 + pund.

Sikkerhet er også en bekymring når det gjelder fedme, ogdeter godt å vite at CR-V har fått deg dekket med flere forskjellige avanserte sikkerhetssystemer som aktiv kjørefeltsassistanse, pre-kollisjonsvarslingssystemer, sidekollisjonsassistent og blind-flekkassistanse.

Volvo XC90

Volvo XC90 er en SUV perfekt for folk som ønsker så mange funksjoner som mulig mens du fortsatt er relativt fyldig og under radaren. Takket være et velprøvd svensk designspråk og overlegen sikkerhet, er XC90 alltid nødt til å være på  »best off» SUV-listen av noe slag.

Når det gjelder innvendig plass, tilbyr XC90 mye både lastmessig og passasjerplassmessig. XC90 er virkelig vanskelig å utsette, spesielt når du vurderer  de mange forskjellige komfort- og luksusfunksjonene  som  tilbys.

  Hva brukte SUV bør jeg unngå?

Chevy forstad

Chevy Suburban er en klassisk amerikansk suv i full størrelse, noe som betyr at denerdesignet for å taklemange kompromisser det amerikanske markedet tilbyr, og fedme er dessverre en av dem. Takket være en utrolig romslig hytte, bør forstaden være mer enn behagelig for de fleste der ute.

Når det gjelder teknologi og luksus,    er forstaden ganske konkurransedyktig  i  denne priskategorien. Lasterommet er også sjenerøst, og det virker som om forstaden virkelig er en av de amerikanskeSUV-ene i full størrelse.

Lincoln Navigator

Hvis Chevy Suburban er litt to o»bonde» for deg, bør du velge Lincoln Navigator. Selv om Navigator egentlig aldri var en konkurransedyktig SUV i full størrelse, er den nyeste en annen historie, spesielt hvis du velger toppmoderne Black Label-trim.

Et av de beste aspektene ved navigatoren er  setene fordi de er store nok for nesten alle sjåfører der ute. I tillegg til å være store nok, er de også dekket avmaterialer av høykvalitet.   Hele interiøret er luksuriøst og av høy kvalitet, og navigatoren er en flott SUV.

Delen Vanlige spørsmål

Bør overvektige mennesker bare vurdere SUVer?

Selv om SUVer er de beste for overvektige mennesker, er det ingen grunn til ikke å vurdere en sedan eller en minivan for eksempel. Alt avhenger av ditt foretrukneence, budsjettetditt  og muligheten til å passe inn i bilen. Noen sedans som Hyundai Sonata for eksempel er mer romslige enn noen SUVer der ute.

Minivans er kjent for å tilby mye plass, noe som er viktig for alle som er overvektige.

  Hvilken modell er den minste Mercedes SUV?

Hvordan påvirker fedme kjøring?           

Fedme er svært forbundet med mange dødelige bilulykker, ogdeter trygt å si at fedme kan være grunnen til at du overlever eller ikke overlever en bilulykke. Overvektige mennesker er ikke i stand til å reagere så raskt som slanke mennesker gjør, og dette gjør en massiv forskjell.

Videre er økt vekt mens du er på farten vanskeligere å redusere, og vekten av et objekt som reiser med høye hastigheter øker eksponentielt. En studie utført av Buffalo University kom opp med  den  konklusjonen at  sykelig overvektige mennesker er 56% mer sannsynlig å dø i en bilulykke.

Hvilkentype biler  er verst for overvektige mennesker?

Superbiler ogsportsbiler  er de verste for overvektige sjåfører fordi de tilbyr liten plass inne og ute. De er vanligvis stive og ubehagelige og utfordrende å komme inn og ut av. Selvfølgelig er det noen sportsbiler der ute som kan passe overvektige sjåfører.

Imidlertid er knapt noen superbil der ute designet for høye eller overvektige mennesker. Som sådaner detbest å unngå disse av sikkerhetsmessige årsaker først og fremst.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter