Hvilken hybridbil har flest hestekrefter

Hybridbiler er laget for å være effektive, noe som vanligvis betyr at de er ganske kjedelige og trege. Imidlertid er ikke alle hybrider like, og noen av dem er de kraftigste bilene i verden.

Selv om de raskeste bilene i verden er elektriske, og de med høyest toppfart er utelukkende drevet av  forbrenningsmotorer, erdisse hybridbilene ikke langt unnadem. Den kraftigste hybridbilen i verden er Koenigsegg  Regera, en svensk hyper  som koster en iøynefallende $ 2 millioner.

Den nest kraftigste hybridbilen i verden er den kjevefallende Ferrari SF90 Stradale  som koster bare en smidgeon over $ 600k. Den tredje kraftigste hybridbilen i verden er den enda bedre-serFerrari LaFerrari som nå koster $ 2-3 millioner.

Neste på listen er $ 1.5-2 millioner McLaren P1, en britisk hyperbil  laget for å konkurrere med slike som Ferrari LaFerrari og en annen utrolig kraftig hybrid  hyperbil, $  1 million Porsche 918 Spyder.

Koenigsegg-styret

Koenigsegg er en svensk bilprodusent kjent for å utvikle opprørende hyperbilerfor fleremillioner dollar , og  Regera  er absolutt en av dem. Drevet av enn internt utviklet 5.0L twin-turbocharged V8 parret med to elektriske motorer total utgangen på litt over 1500hp eller 1119 kW.

Imidlertid er den sanne festdelen av Koenigsegg Regera  ikke selve motoren, snarere en revolusjonerende girkasse  som  Koenigsegg kaller »Direct Drive». Direkte kjøring gjør nesten Koenigsegg  Regera  til et enkelthastighetsrakett  som  er i stand til 250 mph.

Ferrari SF90-veien

Fra Modena Italia kommer den mektige Ferrari SF90 Stradale. Denne tour de-teknologien viser hvordan en Ferrari fra fremtiden ser ut.  Et fullstendig oppdatert interiør med futuristiske skjermer og toppmoderne teknologier gjør at SF90 føles som en Grand Tourer-superbil  fra fremtiden.

  Akselererer hybridbiler raskere?

Men takket være 4.0L twin-turbo V8-motoren og to elektriske motorer, skyver SF90 ut 986hp som lander SF0 på nummer 2 av  den  kraftigste hybrid superbillisten. SF90 regnes som et nåværende Ferrari-flaggskip, men nesten  alle er enige om at SF90 ikke er i nærheten av så ønskelig som  LaFerrari.

LaFerrari

Selv om SF90 tilbyr mer kraft, tilbyr den nå-ikoniske LaFerrari mer av alt annet. Til en klistremerkepris på $ 1-2 millioner er LaFerrari en av de dyreste Ferrari-modellene som noen gang er utgitt, men etterspørselen etter LaFerrari var så høy at brukte priser skyrocketed opp til $ 5-6 millioner for Aperta-versjonene.

LaFerrari var en del av en såkalt »Holy Trinity of  hypercars» som også består av McLaren P1 og Porsche 918 Spyder. Kraften kommer fra en  skrikende  6,5 L naturlig aspirert V12-motor paret til et par elektriske motorer for en kombinert effekt på 963hp.

McLaren P1

McLaren P1 er uten tvil den største McLaren-modellen siden gjenfødelsen av merkevaren. Takket være en truende design og en bakhjulsdrevet plattform, fikk P1  kallenavnet »The  Widowmaker». Det er bare trist at alle de nyere McLaren  hyperbilene  ikke er i nærheten av P1 når det gjelder spenning.

Når det gjelder strøm, skyver P1 ut en kombinert 916 hestekrefter ut av en 3,8 L tvilling-turbo V8-motor og et par elektriske motorer. Denne motoren er paret til et lyn-rask 7-trinns dual- clutchgirkasse  med lanseringskontroll.

Porsche 918 Spyder

Sannsynligvis one  av de beste superbilene  som noen gang har kommet ut av Tyskland, er Porsche 918 Spyder et syn å se. Av »Holy  Trinity of  hypercars» er 918 den med den høyeste mengden raskeste rundetider sammenlignet med P1 og LaFerrari, alt dette mens du er den mest komfortable av de tre.

  Hva er de beste kabrioletene for sikkerhet og pålitelighet?

918 tilbyr en naturlig aspirert 4.6L V8-motor paret til et par elektriske motorer for en kombinert effekt på 887hp. Det beste med 918 er det faktum at det er den mest komfortable bilen til trioen, og den kan også brukes som roadster hvis du velger å ta av de avtakbare takpanelene.  

Delen Vanlige spørsmål

Hvor viktig er hestekrefter og dreiemoment?

Det kommer an på hva du vil ha fra en bil. For å være ærlig er biler i hovedsak transportenheter som trenger mindre enn 200hp for å gjøre alt på en lovlig måte. Imidlertid, hvis du ser på biler utelukkende gjennom fornuft og logikk, er denne typen biler ikke noe for deg, og det er greit.

Hestekrefter og dreiemoment er viktig for de som liker å kjøre en kraftig bil, en bil som får dem til å føle at de har kontroll over noe betydelig og fullt av grunt. Hvis du elsker å tilbringe tid på racerbaner  eller dra strimler, kraft og dreiemoment er ekstremtviktig, og debør være.

Er elbiler bedre racerbiler?

Siden introduksjonen av Formel E racing organisasjon, mange mennesker har  begynt å stille spørsmål om elbiler er fremtiden for racing. Uansett hvordan du ser på det, elbiler er kraftigere, de tilbyr 100% strøm til enhver tid, de er jevnere gjennomgående og de trenger ikke så mye vedlikehold.

  Hva er ulempene med en hybridbil?

Elbiler mangler imidlertid følelser, og det er bare virkeligheten. Er det virkelig racing hvis det ikke er tordnende motorlyder, og hvis alt ikke lukter drivstoff og rubber? Det emosjonelle aspektet ved racing kan ikke replikeres med elbiler, men det betyr ikke at EV og ICE racing kan eksistere  sammen.

Hva gjør en god hybrid?

Etter å ha diskutert de kraftigste og minst effektive hybridene på markedet , erdetpå tide å diskutere hva som gjør en god hybrid. Selv om disse nevnte bilene er fantastiske i nesten alle henseender, er de ikke hva en ekte hybrid skal være. De bør først og fremst fokusere på effektivitet og mangel på skadelige utslipp, ikke kraft og hastighet.

Som sådan er en flott hybrid en som smart går mellom forbrenningsmotoren og den elektriske motoren for å få de beste effektivitetsvurderingene der ute. En god hybrid er en bil så glatt at man kan forveksle den med en full-on elbil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter