Akselererer hybridbiler raskere?

Det er en klar forskjell mellom å være rask og å være rask. En rask bil er en bil som er i stand til å treffe lynrask høye-topphastighetsmerker, mens en rask bil er en bil som er i stand til  overlegen  0-60 mph ganger. Som sådan faller en hybrid inn i sistnevnte kategori fordi de vanligvis er trege når det gjelder topphastigheter.

Hybridbiler akselerererimidlertidraskere sammenlignet med vanlige forbrenningsbiler. Dette er fordi elektriske motorer er iboende bedre  til å gi strøm tidlig. På den annen side tar forbrenningsmotorer en stund før de når sitt optimale kraftbånd, og først da kan de gi maksimalt dreiemoment.

Elbiler ligner på hybrider, men de er ofte  mye raskere. Det  er verdt å si at de  raskeste bilene i verden akkurat nå er elektriske  fordi  de tilbyr 100% av strømmen gjennom elektriske motorer som fungerer best fra stillstand.

Selv om hybrider akselererer raskere, gjør dette bare en forskjell hvis bilen er kraftig nok allerede,  noe som betyr at du ikke bør forvente at en Toyota Prius skal være rask eller rask.

Et kollisjonskurs på hybride drivlinjer

En hybrid er en bil som tilbyr en vanlig forbrenningsmotor paret til en elektrisk motor for å oppnå overlegne effektivitetsresultater. Dette betyr at en hybrid er bygget for å være effektiv og ikke rask. Så,  hvis begge motorene tilbyr measly makt figurer, bilen kommer ikke til å være rasker enn enkraftigere forbrenningsbil.

Imidlertid har McLaren P1, Ferrari LaFerrari og  Porsche 918 lært oss noen få ting,   de viktigste er at hybrider kan gjøre ytelse og effektivitet. Helt siden den gang har det vært mange hybride superbiler/sportsbiler, og mange av dem kommer fortsatt.

  Beste hybridbiler for høye sjåfører

En hybrid fungerer best i urbane kjøremiljøer som består av langsom stopp-og-gå-trafikk. To oppnå så imponerende MPG resultater, hybrider stole på en teknologi som kalles regenerativ bremsing. Dette er et smart stykke teknologi som gjør det mulig for bilen å lagre energien som ellers ville gå tapt  under  bremsing.

Elbiler akselererer raskest

Hovedårsaken til at kraftige elbiler er de raskeste bilene i verden, er at  de tilbyr en overflod av dreiemoment immediately. Elektriske motorer trenger ikke å spole opp til et bestemt RPM-område før de begynner å tilby maksimal effekt,  all kraften er tilgjengelig når som helst.

Forbrenningsmotorer trenger derimot optimal REV-rekkevidde for å oppnå maksimal effekt. Videre har elbiler ingen tradisjonelle girkasser, noe som også betyr at det ikke er noen strømgap mellom skiftene, dette gjør dem både raskere og jevnere.

Videre har de også en tendens til å være tyngre enn de fleste forbrenningsmotorbiler som bidrar til å sette  ned strømmen. Avanserte trekkraftkontrollsystemer fungerer også best når det ikke er noen girkasser å bekymre seg for. Som sådan leverer elbiler strøm kontinuerlig uten avbrudd.

Når detgjelder toppfart, er det verdt å si at både elbilerog hybridbiler er langt fra de raskeste. En iboende egenskap ved en elektrisk motor er at den begynner  å lette når den nårhøye hastigheter.

Hovedkarakteristikker av raske biler

Hvis du tenker på å kjøpe en drag bil,eller du bare vil ha den raskeste kvart- mile ganger for BHgging formål, bør du vurdere disse aspektene. Først av alt har innstilte biler en tendens til å være de raskeste fordi de ikke trenger å kompensere for daglig bruk, men det er noen få lagerbiler  som  kan gjøre en sub-9-andre kvartal-miletid.

  Hvilken bil er Bumblebee

For at en bil skal være rask,  trenger den mye strøm. En 0-60 mph tid på under 3 sekunder krever vanligvis 500-700hp. Bakhjulsdrevne biler sliter vanligvis med å sette strømmen ned, men avanserte trekkraft control systems klarer å redusere det.

Foruten kraft og firehjulsdrift, bør du også velge en bil med en dual-clutch girkasse fordi den tilbyr lanseringskontroll og de raskeste skiftende tidene. Videre har tunge biler en tendens til å være bedre til å lansere fordi de legger mer vekt på  dekkene.

Aerodynamikk, vektbalanse, suspensjon stiffness, og dekk gjør også en massiv forskjell. Dekkene skal være ytelsesrangerte, og de bør også være bredere på baksiden for optimal trekkraft.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilke biler er de raskeste akkurat nå?

Den raskeste bilen i verden akkurat nå er 1900hp Rimac  Nevera. Denne latterlige EV  hyperbilen  gjør 0-60 mph på bare 1,9 sekunder, og den når etkvart-mile på under 9 sekunder, nærmere bestemt 8,5 sekunder som er en verdensrekord.

Den nest raskeste bilen er Tesla Model S Plaid som gjør 0-60 mph på rundt 2 sekunder, kvart-mile tid er 9.25 sekunder som er helt sinnssykt for en 4-dørs sedan. Den raskeste hybrid akkurat nå er Ferrari SF90  Stradale  som gjør  0-60 mph  på  bare 2,3 sekunder.

Hvilken bil tilbyr høyeste toppfart?

Den sertifiserte raskeste bilen i verden akkurat nå er den kontroversielle SSC Tuatara, fulgt tett av Bugatti Chiron Super Sport 300+. Tuatara klarte å gjøre  en  toppfart på 316 mph, mens Chiron SuperSport klarte å gjøre 304 mph.

  Hva er livet til en hybridbil?

Den tredjeraskestebilen er Koenigsegg  Agera  RS som klarte å gjennomsnittlig 278 mph på to løp.  Hennesey  Venom GT topper seg i 270 mph mens Bugatti Veyron Super Sport topper seg i 268 mph.

Traff vi de absolutte grensene for bilakselerasjon?

0-60 mph ganger på mindre enn 2 sekunder er  sinnssyke, og det får deg til å lure på om biler noen gang vil kunne gå  raskere. For mer enn 15 år siden ga Bugatti ut den legendariske Bugatti Veyron som var den første sanne  hyperbilen  noensinne. Med mer enn 1000hp, en 0-60 mph tid på under 3 sekunder, og en topphastighet på 253.81mph den opprinnelige Veyron var bilen som startet det hele.

I dag kan mange biler gjøre en  sub 3 sekund 0-60 ganger, bare 2 er for tiden sertifisert til å gjøre 0-60 mph på mindre enn 2 sekunder. Topp fartsmessig er detvanskelig å si om det noen gang kommer til å være en fast grense av noe slag. For å være ærlig er topphastigheten litt irrelevant fordi den bare kan oppnås hvis du har en private  motorvei.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter