Hvilken Mercedes har en tredje rad?

Hvis du er en stor familie og vil ha en bil som kan romme dere alle, har Mercedes deg dekket. Mercedes-Benz har flere SUV-modeller med tredje rad.

Mercedes-modellene med sitteplasser på tredje rad er Mercedes-Benz GLB-, GLE- og GLS-klasser. Alle disse luksuriøse SUV-ene yter på et høyt nivå og er utstyrt med luksuriøse funksjoner. Men siden folks behov varierer, er det viktig å finne ut hvilken modell som passer dine behov.

For å velge riktig Mercedes med en tredje rad, må du sammenligne kabinmålingene deres for å se hvilken som passer perfekt for deg. I tillegg bør du sammenligne funksjonene som finnes i forskjellige modeller for å lande bilen med de egenskapene du ønsker.

Mercedes GLB-klasse

Mercedes GLB-klasse er det beste alternativet for en person som har et stramt budsjett, men likevel ønsker en 7-seter. Med en startpris på rundt $ 38,000 XNUMX, er dette en av de rimeligste Mercedes SUVene på markedet. Til tross for at den er rimelig, har den fortsatt de eksepsjonelle funksjonene til Mercedes-Benz.

Denne kompakte SUV-en tilbyr en rekke avanserte funksjoner og har mye lasteplass hvis du vil ta av off-road. Det som er spesielt med dette kjøretøyet, er at du kan brette ned tredje rads seter for å øke lasteplassen. I tillegg er setene på andre rad også sammenleggbare. Når begge radene er brettet ned, har du massevis av lagringsplass.

Med en 2,0-liters turboladet motor som leverer 221-hk, er denne SUV-en kraftig nok til din daglige pendling. Du kan også velge AWD-alternativet slik at du kan ha en jevn kjøretur i alle slags terreng. Andre førsteklasses funksjoner inkluderer et intuitivt infotainmentsystem, en romslig hytte og mange sikkerhetsfunksjoner.

  Er Mercedes komfortabel?

Mercedes-Benz GLB-klasse sitteplasser dimensjoner: 

 • Passasjersete: Standard 5-seters med 7-seters tilgjengelig
 • Takhøyde (1. rad): 40,7 tommer
 • Benplass (1. rad): 41,1 tommer
 • Skulderrom (1. rad): 55,9 tommer
 • Takhøyde (2. rad): 39,3 tommer
 • Benplass (2. rad): 38,1 tommer
 • Skulderrom (2. rad): 54,9 tommer
 • Takhøyde (3. rad): 34,8 tommer
 • Benplass (3. rad): 29,1 tommer
 • Skulderrom (3. rad): 43,8 tommer
 • Lastevolum: 22.0-62.0 kubikkfot

Mercedes GLE-klasse

Mercedes GLE-klasse er den perfekte tredje rad SUV for folk som ønsker verdi for pengene. Denne mellomstore SUV-en har de fleste funksjonene som finnes i den kraftigere GLS, men til en overkommelig pris. Den har også en startpris på rundt $ 58,000 XNUMX.

Hovedfokuset i Mercedes GLE-klassen er luksus, pålitelighet og bekvemmelighet. Det er en av de mest høyt rangerte SUV-ene på markedet når det gjelder pålitelighet. Dessuten har den et romslig interiør som vil gi komfort til selv folk som sitter i tredje rad seter.

GLE-klassen er en kraftig maskin med muligheten til å gå fra 0 til 60 på 7 sekunder, takket være den kraftige 2,0-liters 4-turbomotoren. Andre viktige funksjoner inkluderer en nøkkelfri start, et justerbart ratt, en kraftløfter, nøkkelfri inngang, cruisekontroll og innebygd håndfri kommunikasjon.

Bortsett fra å ha et 7-seters alternativ, kommer Mercedes GLE-klasse tredje rad pakken også med seksveis strømjusterbare seter i andre rad og strømfoldende ytre seatbacks for enkel tredje rad inngang og utgang. Med slike funksjoner er dette en perfekt familiebil.

Mercedes GLE-klasse sitteplasser dimensjoner

 • Passasjersete: Standard 5-seters med 7-seters tilgjengelig
 • Takhøyde (1. rad): 40,5 tommer
 • Benplass (1. rad): 40,3 tommer
 • Skulderrom (1. rad): 59,3 tommer
 • Takhøyde (2. rad): 36,9 tommer
 • Benplass (2. rad): 40,9 tommer
 • Skulderrom (2. rad): 58,3 tommer
 • Lastevolum: 33,3 – 74,9 tommer
  Mest luksuriøse Mercedes SUV?

Mercedes GLS-klasse

Hvis du er klar til å bruke for å få en av de kraftigste og mest luksuriøse SUV-ene på markedet, er Mercedes-Benz GLS-klasse det beste alternativet. Denne store og luksuriøse SUV-en er en av de beste tredjeradskjøretøyene på markedet.

Mercedes GLS-klasse SUV mangler ikke plass eller komfort, selv med sine tredje rad seter. Den har også det største lasteområdet når setene er brettet ned. Så du kan enkelt beholde alle elementene du trenger for en helgetur eller sportstur.

Du kan enten velge basemodell – GLS 450 eller gå for den kraftige AMG GLS 63 SUV. Modeller i denne klassen er enestående og tilbyr komforten som bare kan sammenlignes med de beste SUVene på markedet.

Kjøpere har muligheten til å velge enten en turboladet 3,0-liters inline-seks eller twin-turbo 4,0-liters V8-motor. Vær oppmerksom på at begge disse motorene er utstyrt med EQ Boost, slik at du får eksepsjonell ytelse. Bortsett fra det, kommer det med mange avanserte og luksuriøse funksjoner.

Mercedes GLS-klasse sitteplasser dimensjoner

 • Passasjersete: Standard 7-seters med 6 ledige 
 • Takhøyde (1. rad): 39,4 tommer
 • Benplass (1. rad): 40,3 tommer
 • Skulderrom (1. rad): 59,3 tommer
 • Takhøyde (2. rad): 40,2 tommer
 • Benplass (2. rad): 41,9 tommer
 • Skulderrom (2. rad): I/T
 • Benplass (3. rad): 34,6 tommer
 • Lastevolum: 17,4 – 84,7 kubikkfot

Gode ting å vite om tredje rad SUV-seter

Hvilken Mercedes med tredje rad har det største lasteområdet?

En av fordelene med tredje rad Mercedes er at du kan brette tredje rad seter ned for å få ekstra lasteplass. Med setene foldet ned, har Mercedes GLS det største lasteområdet med 84,7 kubikkfot plass. Dette er nok plass til å bære mange gjenstander mens du drar på piknik eller tur.

  Vil Mercedes lage en ny Gullwing?

Tilbyr Mercedes 7-seters?

Mercedes-Benz har flere 7-seters biler på markedet. Noen av Mercedes-modellene med 7-seters kapasitet er Mercedes-Benz GLE, GLB og GLS SUVer. Dessuten har Mercedes også kommet med en interessant designplan med sin nye minste SUV som til og med lar den klemme inn syv seter.

Hvilken Mercedes-Benz SUV har de mest komfortable tredje rad sitteplasser?

Tredje rad sitteplasser kan være svært ubehagelig, spesielt for voksne. Imidlertid er de fleste Mercedes-modeller med en tredje rad veldig komfortable. Mercedes GLS-klassen har de beste sitteplassene på tredje rad. Takket være det romslige interiøret og større størrelse. De fleste voksne vil føle seg komfortable med å sitte i tredje rad av GLS, mens de andre modellene vil være en tett passform.

Avsluttende tanker

Mercedes-Benz-modellene med seter på tredje rad er GLS-klasse, GLE-klasse og GLB-klasse. Hvis du vil ha en kompakt luksus-SUV med et sete på tredje rad, er GLB det beste alternativet. Hvis du vil ha valuta for pengene, velg den mellomstore GLE SUV med et tredje rad sete, mens GLS er ideell for de som leter etter komfort og luksus.

Uansett hvilken Mercedes-modell du velger, finner du komforten og luksusen du ønsker. De er alle utstyrt med førsteklasses og avanserte funksjoner. De er også komfortable og flotte for familier.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter