Hvilken Mercedes leveres med skuddsikre vinduer?

Siden 1928 har Mercedes fabrikkmodifisere mange modeller som den legendariske Pullman 600 eller mange av S-klassene å følge, for å tilby ulike beskyttelseselementer, i et forsøk på å gi maksimal sikkerhet for beboerne.

Modeller som disse og mange andre har blitt oppgradert med tykke lag med skuddsikkert glass, forsterkede paneler på undersiden av døren og mange andre sikkerhetsfunksjoner. Funksjoner som disse er i stand til å motstå større kaliberrunder og til og med eksplosiver, i noen tilfeller.

Den første modellen som tilbyr slik beskyttelse rett fra fabrikken var Nurburg 460-modellen, og Mercedes har bare fortsatt å forbedre sikkerhetsfunksjonene sine siden. Det er den viktigste grunnen til at mange av verdens aristokrati har rullet i et av disse kjøretøyene i flere tiår.

Mercedes Benz 770 (w07)

Mercedes Benz 770, kalt Großer Mercedes (Grand Mercedes) var en mercedes luksusbil i full størrelse bygget for å tilby det høyeste nivået av komfort og luksus på 1930- og 40-tallet. Appellen til denne modellen var så høy at mange av de høyeste tjenestemennene fra Det tredje riket, inkludert Hitler, brukte dem som daglige kjøretøy.

770 var utrolig populær blant aristokratiet, og på grunn av dette begynte Mercedes også å tilby 770 som en skuddsikker versjon. Foruten de høyeste embetsmennene i Det tredje riket ble 770-tallet også brukt av pave Pius XI og den japanske keiseren Hirohito.

Disse kjøretøyene tilbød omfattende beskyttelsesmaterialer som 40mm stålpanserbelegg i hele metallverket rundt kabinrommet. 770 tilbød også skuddsikkert glass som var så tykt som 1,6 tommer. Denne versjonen av 770 veier nesten 4,2 tonn, og hjulene og dekkene var også i stand til å motstå flere forskjellige typer angrep.

  Hvilken er den mest pålitelige Mercedes SUV?

Type 600/600 Pullman

Sannsynligvis den mest berømte Mercedes bygget for verdens ledere var Pullman 600. Pullman ble introdusert i 1963 og steg øyeblikkelig til toppen av luksusbillistene på den tiden. Pullman pakket en sunn 250hp fra sin anstendig pålitelige V8-motor. Designet og funksjonene hjalp også Pullman med å oppnå ikonisk status.

Etter en stund ba den tyske regjeringen om en pansret versjon av 600, og Mercedes var satt til å fullstendig gjenoppfinne den «skuddsikre» bilen. Pullman brukte for det meste stållegering for beskyttelse av hovedflatene og keramikk for andre. Mercedes jobbet også med forskjellige glassprodusenter, da Pullman trengte buet skuddsikkert glass.

Den pansrede Pullman 600 var den første fullt skuddsikre modellen laget av Mercedes etter andre verdenskrig, og bilen ble brukt under dronning Elizabeth II’ besøk. Bilen som ble brukt av dronningen hadde et høyere spesialtak slik at dronningen kunne holde hatten på når hun var inne i bilen.

Mercedes-Benz Guard-serien

I dag tilbyr Mercedes også fabrikkbiler utstyrt med skuddsikre vinduer og mange andre beskyttende elementer gjennom Mercedes Benz Guard-divisjonen. Dagens skuddsikre versjoner er for det meste Maybach S650 limousiner eller den utstrakte Mercedes Pullman S650.

Den sikreste Mercedes-bilen i historien er Mercedes Maybach S650. Denne versjonen av S-klassen fikk den høyeste sikkerhetsstandarden og ble senere belønnet med VR10 ballistisk sertifikat. Dette sertifikatet er kun reservert for de sikreste sivile bilene som penger kan kjøpe.

Mercedes Pullman 650 og den «vanlige» skuddsikre S650 ble tildelt et VR9-sertifikat, som fortsatt var et tegn på utrolig høye sikkerhetsstandarder. Poenget med disse kjøretøyene er å tilby den sikreste mulige kjøreopplevelsen, uten å skimpe ut på luksus. I tillegg til å være trygge, er disse kjøretøyene vanligvis helt utstyrt med hele Mercedes Maybach-pakken.

  Hvilken Mercedes er firehjulstrekk?

Spørsmål og svar om bulletproof cars

Hva er ulempene med skuddsikre biler?

Disse bilene er den sikreste måten å transportere «VIPest» av VIP-ene, og du kan ikke sette en prislapp på sikkerhet. Vel, det kan du fordi disse bilene kan koste oppover $ 1,5 millioner.

I tillegg til de skyhøye kostnadene, er det også andre ulemper med skuddsikre biler, inkludert det faktum at det nesten ikke er noe bruktmarked for disse bilene.

Skuddsikre biler er også tunge, drivstoff-ineffektive, late å kjøre, og noen ganger til og med alvorlig kompromittert når det gjelder plass. De kan ikke betjenes på vanlige bensinstasjoner, og de kan heller ikke bruke vanlige hjul og dekk. Alle komponentene på disse bilene må overholde den høyeste sikkerhetsstandarden, noe som betyr at de er dyre. Veldig, veldig dyrt.

Finnes det noen alternativer til Mercedes Guard-programmet?

Det er noen få ettermarkedsselskaper som prøver å konkurrere med Mercedes i å tilby den sikreste kjøreopplevelsen, men bare noen få av dem kan til og med komme i nærheten. Noen selskaper som International Armoring Corporation har vært i bransjen for å lage skuddsikre Mercedes-biler siden 90-tallet.

Brabus er et selskap kjent for omfattende modifisering av mange Mercedes-modeller siden 1944, og Brabus er den nest største Mercedes Benz-tuneren, som ligger bak den interne AMG-avdelingen. Brabus tilbyr også omfattende skuddsikre evner uten kompromisser når det gjelder luksus.

  Hvilken er den glatteste ridning Mercedes SUV?

Brabus tilbyr for tiden Brabus Invicto VR6 G-glass Mercedes. Denne SUV tilbyr VR6 nivåer av beskyttelse, men det viktigste salgsargumentet i denne G-klassen er det faktum at rustning og beskyttelse er usynlig, og du kan ikke engang innse det når du ser det.

Hva er den sikreste skuddsikre bilen i verden?

Den sikreste bilen i verden er, eller Cadillac limo som brukes av den amerikanske presidenten. Cadillac har laget presidentbunkeren i flere tiår, og den siste virker sikkert som den sikreste 4-dørs bilen som noen gang er produsert.

er 100% forseglet når det er lukket, så ingen skadelige kjemikalier kan noen gang trenge inn i bilen. Dørene til dyret er 8 tommer tykke og veier så mye som en Boeing 757-dør. Dørene har 5 lag med glass og plast og er helt trygge fra alle panserbrytende runder.

Hele dyrets chassis er foret med tykke stålplater, og hjulene og dekkene er stålforsterket. er i stand til å kjøre selv om dekkene er ødelagt. Bilen er også utstyrt med blod til presidenten, et par hagler, tåregassrom, utrolig avanserte GPS- og kommunikasjonssystemer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter