Hybridproblemer med Ford Escape

Ford Escape hybrid problemer & feil

Ford Escape er en kompakt familieovergang laget av Ford siden år 2000. Den aller nyeste Escape-modellen er designet i forbindelse med Mazda, noe som betyr at den deler mange av delene sine med Mazda Tribute og Mazda Mariner.  Flukten er nå i sin fjerde generasjon og er en ganske populær bil med mange familier rundt om i USA.

Ford Escape kommer med noen få forskjelligemotorkonfigurasjoner, og den vi vil snakke om nå er hybridmotoralternativet.  Når det gjelder pålitelighet, ser Escape hybrid ut til å være ganske anstendig, men det er noen problemer som er verdt å snakke om. Bilen var også en del av noen få tilbakekallinger da den siste generasjonen kom ut, men dagens biler er mye bedre.

De vanligste Ford Escape hybridproblemene er knyttet til bremsene, servostyringssystemet og motorkjøling.  Vi må også nevne problemer med høyspenningsbatteriene som kan føre til et plutselig tap av motorkraft.  Til slutt må vi også nevne problemer med veivakselen, da dette var problemet som fikk Ford til å huske en haug med Escape hybridmodeller.

Alt i alt er Escape hybrid en anstendig bil, men du må opprettholde den hvis du vil at den skal vare. Hybrider er veldig komplekse, noe som betyr at det er mange ting som kan gå galt. Men hvis du gjør ditt beste, bør du kunne nyte bilen i lang tid.

Ford Escape Hybrid – Problemer med bremsene

Bremserelaterte problemer ser ut til å være de vanligste problemene som rapporteres for Escape hybrid.  Mange eiere klager over bilen som ber «Service Brake System» varsellamper ledsaget av «ABS» advarsler.  Det kan være mange grunner til at disse problemene finner sted, så husk å ta bilen din til en forhandler for å fikse det.

  Problemer med Kia Picanto X Line

Ifølge en Ford-spesialist vil løsningen sannsynligvis erstatte bremsevakuumpumpen, bremsemestersylinderen eller ABS-modulen.  Det er imidlertid ikke alltid 100% sikker på at disse vil løse problemene dine, spesielt hvis du eier en bil med flere miles på klokken. Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, bør en grundig forhandlersjekk være i orden.

Ford Escape Hybrid – Problemer med servostyringssystemet

En bils styresystem er en av de viktigste komponentene. Uten et fullt fungerende servostyringssystem er det stor sjanse for at du ikke vil være 100% i stand til å kontrollere bilen. Dette er åpenbart et massivt problem og et som bør håndteres umiddelbart.  Ford Escape ser også ut til å lide av servostyringsproblemer også.

Mange eiere har klaget over at bilen blir veldig vanskelig å snu på grunn av at strømassistansen bare slutter å eksistere.  Omstart av kjøretøyet kan løse problemet på kort sikt, men en servostyringsfeil er kjent for å skje igjen.  Servostyringssensoren, styremodulen eller et helt styrestativ bør byttes ut.

Ford Escape Hybrid – Problemer med motorkjøling

Motorsystemet i Escape Hybrid er veldig komplekst, da det kommer med både en elektrisk motor og en bensinmotor. Disse kan mislykkes på grunn av en rekke årsaker, men de fleste av dem er relatert til defekte sensorer. Som sådan har mange eiere rapportert plutselig tap av strøm ledsaget av et «Stopp trygt nå» advarselslys på dashbordet.

  Ford Kuga girkasseproblemer

Jegvirker som dette problemet er forårsaket av et overoppheting elektrisk system og et overopphetingsbatteri. Hvis bilen din går i slapp modus, er sjansen stor for at dette er det som forårsaket den.  Alt i alt bør du stoppe umiddelbart, da du definitivt ikke vil kjøre bil med et overopphetet høyspenningsbatteri.

Ford Escape Hybrid – Batteriproblem

Ifølge noen få anerkjente kilder på nettet er høyspenningsbatteriet som finnes i Ford Escape Hybrid også kjent for å mislykkes og føre til at bilen plutselig mister strømmen.  Ford husket til og med en haug med Escape Hybrid-modeller på grunn av dette, da dette kan ende opp med å forårsake en ulykke.

Dette problemet kan også ses i Ford Corsair hybrid som bruker nøyaktig samme hybridsystem som det som finnes i Ford Escape.

Ford Escape – Veivaksel problemer

En av de aller siste Ford-tilbakekallingene er forårsaket av et veivakselproblem som kan ha blitt feil festet.  En NHTSA-rapport sier at dette kan forårsake mye motorskade som til og med kan føre til en motorbrann.  Ifølge rapporten er rundt 100-200 eksempler tilbakekalt frem til dette punktet.

Problemet er så alvorlig at Ford til og med lovet å erstatte hele motoren hvis de kommer over dette problemet på Escape-modellen din.

Vanlige spørsmål Sectipå

Er Ford Escape en god bil?

Ford Escape er virkelig en veldig god bil fordi den ligger i en av de mest populære, om ikke det mest populære markedssegmentet der ute. The Escape er nå også en veldig pen bil som ikke nødvendigvis var tilfelle med tidligere Ford Escape-modeller.

  Vanlige Ford Tourneo Custom-problemer

Alt i alt, hvis du er interessert i en kompakt crossover hybrid som ikke kommer til å bryte banken din, kan Ford Escape bare være den perfekte bilen for deg.

Hvordan lader du batteriet i Ford Escape Hybrid?

Ford Escape hybrid er en konvensjonell hybrid som betyr at den ikke kan kobles til. For å lade Escape-batteriet, bør du la bilen kjøre i 10-15 minutter på tomgang, og deretter kjøre den rundt i 10-15 minutter.

Dette bør være nok til å lade batteriet. Ford tilbyr også en plug-in versjon av Escape Hybrid som kan lades som med alle andre elbiler. Bare koble den til en vegg og la den lade til den er klar.

Kan Ford Escape Hybrid bare kjøre i EV-modus?

Ford Escape hybrid er ikke designet for å kjøre i solo EV-modus, noe som betyr at den bare kjører i EV-modus mens du er på et stopplys eller sustedu sakte kjører gjennom en drive-through.  Plug-in-versjonen av Ford Escape kan derimot bare kjøres i EV-modus.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter