Kan en BMW betjenes hvor som helst?

En BMW kan betjenes hvor som helst, men den beste praksisen er å få tjenesten gjort hos den lokale forhandleren.

BMWs er laget med svært kompleks ingeniørkunst og mange års forskning. De er ekstremt komplekse sammenlignet med andre budsjett- eller masseproduserte biler. Motoren og andre enheter er pakket veldig følsomt at en enkelt feil av en lokal mekaniker kan koste deg mye.

Vedlikehold utenfor

Mange mennesker er vant til å betjene bilene sine av noen nær verksteder eller til og med av seg selv. De tror at BMWs er akkurat som alle andre biler som har en motor, et transmisjonssystem og seter. Det er imidlertid ikke så enkelt når det gjelder BMW, fordi de er mye vanskelig enn mange andre biler.

Du bør prøve å finne en veldig dyktig mekaniker, ellers, bare hold deg til BMW autentiske forhandlere. Utenfor mekanikk bør være god på noen bestemte biler, men det er ikke nødvendig at de ville være mestere i hver bil. Likevel er det noen mekanikere på lokale verksteder, som faktisk kan jobbe med BMWs.

Opplev ansatte

De første problemene med verkstedene er at de ikke har så mye dyktig arbeidstaker. Derimot får mekanikere som jobber hos BMW-forhandlere sin opplæring og jobber med forskjellige BMW-, MINI- og Rolls-Royce-biler. Mekanikken i lokale butikker er ikke alltid det beste alternativet for deg.

Imidlertid har noen mekanikere faktisk  jobbet hos disse tyske bilforhandlerne. Mange mekanikere forlater jobbene sine hos store firmaforhandlere og åpner verkstedene sine. Du kan finne mange mekanikere som har jobbet med disse bilene. Disse mekanikkene bør være det beste alternativet.

Diagnostiske enheter

En annen ting som skal diskuteres er diagnostisk utstyr. BMW-forhandlere hevder at de har det beste diagnostiske utstyret for bilene sine. Men i dag investerer mange nye verksteder tungt i virksomhetene sine, og de har også slikt utstyr.

  Vil Mercedes hjul passe en BMW?

Imidlertid har ikke alle verksteder toppmoderne utstyr og enheter. Disse kan ikke diagnostisere noen viktige problemer i bilen din, noe som vil føre til alvorlig skade. Derfor bør du se på troverdigheten og omdømmet til verkstedet først, før du tar bilen dit.

Fordeler

Alt i alt er det mange fordeler med å ta BMW-en din til verksteder. De vil koste deg mer enn 25% mindre enn BMW-forhandlere. Hvis du finner en erfaren mekaniker, som har jobbet med disse bilene tidligere, kan du definitivt ta bilen din der. Du kan ta BMW-en din med et mindre problem, og de vil fikse det med mye mindre penger.

BMW-forhandler

Nå er det beste alternativet fortsatt å ta bilen til BMW-forhandleren for planlagt vedlikehold og reparasjon. De ville ha opplevd ansatte som har jobbet med disse bilene i årevis. De tyske bilene er ikke laget som noen annen japansk bil. Snarere blir de gjort ekstremt komplekse.

Originale deler

Noe av det beste med å få tjenesten gjort hos BMW-forhandlerne er å få de originale delene. Disse delene importeres for det meste fra utlandet. Hvis du må bytte ut noen mindre deler, kan det enkelt gjøres på lokale verksteder. Imidlertid, hvis du må erstatte en stor del som overføringssystemet, bør du gå mot de autentiske forhandlerne.

Fagarbeidere

De ansatte hos BMW-forhandlerne er ekstremt erfarne og trente. Disse menneskene jobber med BMWs daglig. De komplekse BMWs trenger også utstyr å betjene med, og disse mekanikkene har erfaring med å jobbe med dette utstyret. 

  Er BMW pålitelig etter 100k?

Nyere BMWs er mye komplekse. Arbeiderne på verkstedene får vanligvis jobbe med eldre BMWs. Personer med eldre BMWs har ingen garanti, og disse er heller ikke så komplekse, så de tar bilene sine til verksteder. Imidlertid tar de fleste med nye aldri dem dit. Dette skaper deres uerfarenhet mot de nye BMWs.

Garantien opphevet

Det er en misforståelse at hvis du tar bilen din til et lokalt verksted, vil det annullere BMW-garantien din. Garantiloven for Magnuson–Moss forbyr dette strengt. Du kan ta bilen din til et hvilket som helst verksted. BMW sier imidlertid at hvis noen del er skadet på grunn av tredjeparts bensinstasjoner, ville de ikke være ansvarlige for den aktuelle tingen.

Fordeler

Å få tjenesten gjort hos de autentiske BMW-forhandlerne har sine fordeler. BMW vet at det er flere andre konkurrenter, så de har senket prisene eller tilbudt noen bedre tilbud. En annen fordel er at hvis du får original erstattet fra BMW-forhandlere, vil du få 2 års garanti på det også.

BMW forhandlere VS Reparasjon butikker

Begge disse har sine egne fordeler. Hvis du har en ny BMW, med en garanti, så sikkert gå for autentiske forhandlere. Dette ville spare deg for mye penger. Ting forandrer seg når du ikke har en garanti lenger.

Hvis du kjenner et BMW-spesifikt verksted eller en person med erfaring med å betjene BMWs, bør du gå til disse butikkene. Disse menneskene er de samme som har jobbet hos BMW-forhandlere på en gang. De har vanligvis også riktig utstyr til bilen din. De koster til og med mindre enn BMW-forhandlere.

  Hva er forskjellen mellom BMW 750i og 750Li?

FAQ

Hvor lenge varer BMW-garantien?

Noen ganger er det forskjellig garantidekning for forskjellige deler. Den opprinnelige garantien som dekker eventuelle feil eller feil i bilen varer imidlertid i fire år eller 50 000 miles, avhengig av hva som kommer først. Hvis du opplever problemer med BMW-en din, bør du ta den til dem og fikse den gratis.

Annet enn dette tilbyr BMW også 3 år eller 36 000 miles garanti på gratis planlagt vedlikehold. Det er også en garanti på høyspennings litiumionbatteri, brukt i hybrider, som varer i 8 år eller 80,000 miles. Korrosjonsgarantien varer bare i rundt 12 år.

Er BMWs dyre å vedlikeholde?

Mange kjøper ikke gamle BMWs og tyske biler, på grunn av at de koster mye mer i vedlikeholdet. BMWs er luksusbiler, og hvis du får problemer med disse kjøretøyene, må du betale for dyre deler. Planlagt vedlikehold er også dyrt på grunn av deres komplekse systemer.

Hvor mange BMW-forhandlere er det i USA?

BMW har rundt 341 forhandlere for sine BMW-biler. De har også 152 forhandlere for BMW-motorsykler, 126 for MINI og 36 for Rolls-Royce. Det tyske merket har vært i USA i ganske lang tid nå, og de har vært ekstremt vellykkede.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter