Det beste stedet å kjøpe en brukt BMW

BMW er et av de mest verdifulle merkene å kjøpe brukt på grunn av sin høye avskrivningsgrad. Du kan få et veldig godt bevart kjøretøy som du vil like å kjøre, til en svært nedsatt pris. Det beste stedet å kjøpe en brukt BMW er direkte fra den forrige private eieren.

Hvorfor kjøpe en brukt BMW fra en privat eier i stedet for en forhandler?

Ved å kjøpe privat fra en tidligere eier, kan du ikke bare få en bedre avtale ved å påvirke prisen enormt, men du kan også få et bedre kjøretøy hvis du følger tipsene i denne artikkelen.

Forhandlere er profesjonelle. Hvis en selger fører deg inn i forhandleren, vil du mest sannsynlig ende opp med en bil. Å sørge for at du har gjort all forskningen før du går inn i en forhandler eller går til den private eieren, vil utgjøre hele forskjellen i verden.

Det er mye vanskeligere å få overtaket i forhandlinger mot en forhandler. Private eiere har ofte ikke budsjettet for profesjonelle bilder, og de maler og polerer ikke kjøretøyet før hver potensiell kjøper kommer for å sjekke ut bilen. Dette betyr at du kan finne flere riper og inkonsekvenser for å få en lavere pris.

Private eiere vet mer om bilen sin enn forhandleren gjør

Du vil få førstehåndsinformasjon om hva som har skjedd med kjøretøyet gjennom årene. Den private eieren vil ha kjørt den en stund før han solgte den. De bør vite hvordan bilen oppfører seg, hvis den har noen feil eller særegenheter. Mens en forhandler bare ville ha kjøpt den fra et sted med mindre kunnskap om fortiden.

  Hvilket skinn bruker BMW? Er det ekte?

De vil være kunnskapsrike om modellen og merkevaren, men vil vite lite om selve bilen, og det er det som betyr mest med de fleste BMWs.

Viktige spørsmål å stille den private eieren før du kjøper

Det er veldig viktig å stille de riktige spørsmålene, for å finne ut om eierne er ærlige eller ikke. Hvis du fanger dem liggende om noe mindre, lyver de mest sannsynlig også om noe annet, kanskje noe mer alvorlig som tidligere ulykker eller motorfeil.

Er de den første eieren av bilen?

Hvis de er den første eieren av bilen, vil de kjenne hele historien. Hvis du spør dem om det noen gang har blitt krasjet og de sier nei, men senere oppdager du med VIN-sjekken at det har vært, så gå bort og se deg aldri tilbake. Dette fører oss til neste spørsmål.

Har bilen vært i noen ulykker?

Hvis bilen har vært i en mindre ulykke, ikke skynd deg ennå. Men hvis det har vært motorskade, trå forsiktig.

Hva er VIN-nummeret?

Sørg også for å alltid sjekke om VIN på motoren samsvarer med den i kjøretøyets dokumenter.

Enda viktigere, ta alltid bilen for en prøvekjøring og ta deg god tid. Prøv alle funksjonene det er og nyt turen. Tross alt kjøper du en BMW.

Hva forskning å gjøre før du kjøper en brukt BMW

Før du begynner, må du sørge for at du vet alt det er å vite om modellen du tenker på å kjøpe. Kjenn mangfoldet av de forskjellige modellene, trimnivåene og motoralternativene til kjøretøyet.

  Hva er BMW Premium-pakken?

Bli kjent med den spesifikke modellen

Oftere enn ikke vil en smart kjøper vite mer om bilmodellen enn personen han kjøper den fra. Å demonstrere kunnskapen du har om merkevaren og kjøretøyet foran selgeren, vil ofte gi deg rabatt og sette deg i en maktposisjon under forhandlingene.

Vær klar for fremtidig avskrivning

Ikke forvent å senere selge BMW for samme pris som du kjøpte den. BMW-biler mister verdien raskt. Kostnaden for vedlikehold er også noe du bør huske på før du kjøper. Luksus bildeler er noen ganger vanskelig å komme forbi, og de er like dyre som de høres ut.

Sjekk bilens private historie

Uansett hvilket kjøretøy du kjøper, BMW eller ikke, sørg alltid for å få en bilhistorikkrapport eller VHR. Dette vil hjelpe deg å lære om den forrige eieren. Du vil kunne finne ut om de har hatt noen ulykker, mulige liens, garantier og så videre.

Hvilke VHR-er skal brukes?

Du kan spørre den forrige eieren om VIN (Vehicle Identification Number) og søke på nettet etter gratisrapporten. VHR-er som er svært pålitelige og inkluderer, men som ikke er begrenset til, AutoCheck, Carfax og NMVTIS (National Motor Vehicle Title Information System)

Sjekk garantien

I tillegg til VHR- og historierapporten må du alltid sjekke om kjøretøyet fortsatt er i garanti og hva tilstanden til garantien er. Bli kjent med hva det dekker, og om noe allerede er dekket. Du kan også foreta en forespørsel for å vite om det er mulig å forlenge garantien for fremtidig bruk ved å foreta en ekstra betaling

  Er en brukt Volvo en god bil?

Sammenlign priser

Dette kan virke åpenbart, men sørg for å sammenligne prisen med andre lignende biler på markedet, både fra forhandlere og private eiere.

Vanlige spørsmål om brukt BMW

Er det verdt å kjøpe en 10 år gammel brukt BMW?

En 10 år gammel BMW kan være en stor verdi, men bare hvis du ikke planlegger å bruke den til daglig bruk. Årsaken til det er antall reparasjoner som vil hope seg opp hver måned. Det vil mest sannsynlig gjennomsnittlig mer enn $ 400 i reparasjoner per måned.

Kan brukte BMW-biler være pålitelige?

Avhengig av BMW-modellen, og om den har blitt ordentlig vedlikeholdt og vedlikeholdt, kan gamle BMW-biler være veldig pålitelige. De eldre E36- og E46-modellene er noen av de mest pålitelige bilene som noen gang er laget av BMW.

Hvorfor faller BMW-videresalgsverdien så raskt?

BMW-biler mister verdi og avskriver raskt etter å ha blitt kjøpt av en rekke årsaker. En av hovedårsakene er at mer enn 50 prosent av de solgte BMW-ene er leide kjøretøy. Andre årsaker til avskrivningene inkluderer uansvarlig kjøring, dårlig vedlikehold av førstegangs uerfarne eiere, og det overmettede markedet for gamle BMW-biler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter