Kan fete mennesker kjøre sportsbiler?

Sportsbiler er designet med tanke på ytelse, noe som betyr at disse bilene har en tendens til å ofre alt som går imot ytelse. Mange  sportsbiler er nesten like komfortable og luksuriøse somluksuskuppene mine er, mens andre er nakne-bein og tilbyr ikke engang A /C.

Som sådan er overvektige mennesker bare i stand til å kjøre de som er kompromittert minst. Heldigvis er det ganske mange sportsbiler og til og med superbiler der ute som kan passe overvektige mennesker. Men hvis du er en av dem, må du først teste bilen grundig ut.

Porsche 911 ser ut til å tilby nok plass til svært store individer, Audi R8 er en superbil med store mengder innvendig plass. Mange amerikanske sportsbiler er også store nok for overvektige mennesker, spesielt Dodge Challenger.

Sports sedans bør også være stor nok for alle unntatt de mest overvektige mennesker. Her bør du vurdere BMW M3 og Audi RS4 / RS5. Store sportskupp som BMW M8 er også i stand til å passe store individer.

Porsche 911

Porsche 911 er uten tvil den beste sportsbilen som noen gang er laget, men det største med 911 er at jegikke er så kompromittert som noen sportsbiler er. Alle 911 modeller i tillegg til GT-serien biler er både komfortable og romslige, noe som gjør dem perfekte for overvektige mennesker.

Du bør vurdere å kjøpe enten en 911/911s eller en Turbo / GTS-modell. Alle disse modellene tilbyr bakseter som for det meste er designet for handleposer. Dette betyr at du kan skyve setet tilbake for å nyte et større sitteområde.

  Hva er den raskeste elbilen

Audi R8

Audi R8 er den definitive hverdagen superbil. Deter ekstremt morsomt at en V10 superbil i 2021 regnes som et av de beste alternativene for kunder som ønsker komfort og plass. Lamborghini Huracan er også basert på samme plattform, men det er substantially mer kompromittert når det gjelder plass og komfort.

R8 tilbyr brede seter som er elektronisk flerveis justerbare, noe som gjør dem perfekte for overvektige mennesker. Kraft er nok takket være en 5.2L naturlig aspirert V10-motor som skyver ut  600bhp. 0-60 mph in  mindre enn 3 sekunder, og topphastigheten er  204mph.

Dodge Challenger

Dodge Challenger er en av de mest romslige sportsbilene på markedet akkurat nå. Dette betyr at selv de største individene skal kunne passe inn i disse bilene. Det er mange forskjellige motor- og kraftalternativer, noe som betyr at ytelsen også er betydelig.

Interior-wise Challenger er ikke så imponerende, men det er fornuftig for denne prislappen. Dodge har klart å tilby ganske mye verdi for folk som ønsker rettlinjeytelse, og de bryr seg ikke om teknologi og luksus.

BMW M3

BMW M3 er en stift sport sedan, og det er en  god grunn til det. For det første tilbyr M3 samme mengde plass som den vanlige 3-serien gjør. For det andre tilbyr M3 like mye kraft som noen Ferrari-modeller gjør, samtidig som de tilbyr elektriske seter,  et  oppvarmet ratt,  et  førsteklasses lydsystem og flotte byggematerialer.

Kraften er opp til 510 hestekrefter, og 0-60 mph tiden er nå rundt 3 sekunder. BMW M4 er også et godt alternativ for større individer, men hvis du velger M4, må du være sikker på at du ikke planlegger å transportere noen i baksetene.

  Blir elbiler billigere?

Audi RS4/RS5

Audi RS4 og Audi RS5 er flott for folk som liker fulle og avkjølte biler som ved et trykk på en knapp blir til ekstremt dyktige sportsbiler. Dette betyr at hvis du ikke er klar over disse bilene, vil du aldri tro at de er noe spesielt eller raskt.

Selvfølgelig er det noen få bilkomponenter som antyder at disse er litt mer alvorlige, begge disse kan betraktes som sovende. Imidlertid er de ikke det, de tilbyr rundt 450hp fra en 3.0L twin-turbomotor og 0-60 mph ganger på rundt 3,5 sekunder.

BMW M8

BMW M8 er en cross-continental grand tourer designet for de som elsker å bruke mye tid på å kjøre lange avstander. Dette betyr at M8 tilbyr fantastiske luksus- og teknologiløsninger samtidig som den er ekstremt rask og kapabel.

615+ hp  er  tilgjengelig for de som velger BMW M8 Konkurranse, men   interiøret plass er fortsatt stor nok for overvektige mennesker. Selv om mange trodde at M8 ikke kommer til å bli en total katastrofe når det gjelder salg fordi SUVer nå dominerer, virker det som om det rett og slett ikke er tilfelle.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilket sportsbil / superbilmerke er verst for fete mennesker?

MerkersomLotus, Toyotaeller Mazda tilbyr sportsbiler  som vanligvis ersmå forfete mennesker. Imidlertid er merker som Lamborgini  og  Mclaren  de verste fordi de tilbyr lite eller ingen plass selv for de slanke monterte sjåførene over 6 fot høye.

Du bør imidlertid alltid teste bilen ut hvis du planleggerå kjøpe den fordi ingenting kan erstatte dømmekraften din. Pass på at du er langt borte fra rattet for ikke å være i en farlig  posisjon hvis du havner i en ulykke.

  Hvilken bil er mest behagelig for lang kjøring?

Hvorfor elsker folk sport / superbiler?

Sportsbiler og superbiler er elsket fordi de legger til en helt annen dimensjon  til  kjøring. De er ikke laget for folk som leter etter en A til B transportation-enhet, heller for folk som elsker spenningen i raske biler og følelsen av tett sving.

Jada, denne typen biler kan noen ganger være høye og motbydelige, men de er bygget for racerbaner og fjelloverganger, de er ikke bygget for dagligvarehandel eller Rodeo-kjøring cruising.

Hvorfor skal fete mennesker hoppe over å kjøpe sportsbiler?

Som nevnt tidligere, blir superbiler kompromittert når det gjelder plass og komfort. De er langt vanskeligere å komme inn og ut av, og de er noen ganger høye og motbydelige. Det største problemet med sportsbiler og superbiler  er imidlertid setene.

Seter for disse bilene er ofte designet på en såkalt »bøtte» mote. Dette betyr at de tilbyr økt sidestøtte for å holde deg på plass mens du svinger. Noen ganger er disse setene så stramme, at en overvektig person ikke engang kan  passe inn i dem.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter