Mazda Mazdaspeed 3 Pålitelighet

Mazda, akkurat som flere andre japanske bilmerker, er et av de mest pålitelige merkene i verden. Mazdaspeed 3 er en sports hatchback laget for høyhastighets og jevn kjøring. Bilen var i produksjon fra 2007 til 2013.

Oversikt

Mazdaspeed 3 er en sportsbil med en 2,3 L turbomotor som produserer 263 hestekrefter, og den kan gå fra 0 til 60 mph på bare 5,2 sekunder. Bilen er flott for mange typer modifikasjoner på grunn av sin raske motor.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en betydelig bekymring for kjøpere før du kjøper et kjøretøy, og Mazda er navngitt som et av de mest solide kjøretøymerkene. Den har i tillegg en utrolig rangering i urokkelig kvalitet, og den har plassert seg på femte mest pålitelige merke av 32 kjøretøymerker. Mazdaspeed 3 er i utgangspunktet en sportsbil, og pålitelighetsfaktorer spiller ingen rolle mye, men det ble fortsatt vurdert 79 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsmålinger, har Mazda hatt noen respektable evalueringer gjennom hele fortiden. Kjøretøyene krasjer også rutinemessig. Mazdaspeed 3 ble krasjtestet av IIHS og den ble tildelt «Top Safety Plus» av IIHS. Sikkerhetsfunksjonene til bilen inkluderer kollisjonsputer, overvåking av dekktrykk, bremseassistanse, etc.

Avskrivningssats

Mazda biler har stor videresalg verdi på grunn av deres store pålitelighet og holdbarhet. Mazda biler har en gjennomsnittlig avskrivningsrate på rundt 40% etter 5 år. Mazdaspeed 3 er en gammel bil, så avskrivningsverdien påvirker ikke bilens pålitelighet lenger.

  Er Jaguar SUVer pålitelige?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de viktigste faktorene for påliteligheten til biler. Folk vil ikke kjøpe en bil som kommer til å tømme alle pengene sine på grunn av vedlikeholdet. Mazda biler har en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 450. Å være en gammel bil, avhenger det hovedsakelig av tilstanden til bilen. Mazdaspeed 3 bør ikke koste mer enn $ 600 årlig for all sin vedlikehold.

FAQ

Er Mazda Mazdaspeed 3 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?    

Mazda Mazdaspeed 3 er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er i Mazda Mazdaspeed 3?    

Mazda Mazdaspeed 3 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakt

Hva er hestekreftene i en Mazda Mazdaspeed 3 og har den en turbo?    

Mazda Mazdaspeed 3 har 263 hestekrefter og 280 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 2.3L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Mazda Mazdaspeed 3?    

11,94 cm (4,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mazda Mazdaspeed 3 har 18 x 7.5 tommers aluminium forhjul og 18 x 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge vil en Mazdaspeed3-motor vare?

Motoren på Mazda3 skal vare mellom 150,000 og 200,000 miles. Bilens kjørelengde kan variere avhengig av hvordan den brukes, vedlikeholdes og ivaretas. Det kan lett overstige 250,000 til 300,000.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter