Mazda Tribute pålitelighet

Japanske bilmerker er ofte kjent for sin pålitelighet og holdbarhet, og Mazda er heller ikke unntaket. Mazda Tribute er en kompakt crossover SUV, og den ble erstattet av den nyere CX-5 i 2011 da den ble avviklet. Bilen er fortsatt et solid alternativ å kjøpe blant de gamle bilene.

Oversikt

Denne SUV-en har vært i markedet i 2000, og det var en ganske solid bil å eie. Den siste generasjonen av denne bilen var andre generasjon, og den hadde flere motoralternativer fra en 2,3 L I4-motor til den største 3,0 L-motoren.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en viktig bekymring for folket før de kjøper bil, og Mazda betegnes som et av de mest pålitelige bilmerkene. Det har også et godt rykte i pålitelighet, og det har rangert på femte mest pålitelige merke av 32 bilmerker. Mazda Tribute er gammel, noe som betyr at bilen ville ha noen problemer etter alle disse årene.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhetsvurderinger, utfører Mazda-biler bra, og de krasjer bilene sine regelmessig. Mazda Tribute har blitt krasjtestet i USA, og den har prestert bra. I tillegg til dette har bilen anstendige sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, et sikkerhetssystem og pretensjonere.

Avskrivningssats

Mazda kjøretøy har ekstraordinær videresalg verdi på grunn av deres utrolige pålitelighet og soliditet. Mazda kjøretøy har en normal devalueringsverdi på rundt 40% etter 5 år. Tribute har imidlertid vært en gammel bil, så den har blitt avskrevet mye nok.

  BMW 6-serien Gran Turismo pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjon er en stor komponent i påliteligheten til kjøretøy. Jo mindre vedlikeholdskostnaden er, jo mer er påliteligheten til et kjøretøy. Mazda biler har en normal årlig vedlikeholdskostnad på nesten $ 450. Mazda Tribute har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på $ 523 årlig, med sine flotte kvalitetsdeler som gjør det enda sjeldnere å ha noen større reparasjoner.

FAQ

Er Mazda Tribute en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Mazda-hyllesten er en firehjulstrekkerbil.

Hvor mange plasser er det i Mazda-hyllesten?

Mazda Tribute er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hva er hestekreftene i en Mazda Tribute og har den en turbo?    

Mazda Tribute har 240 hestekrefter og 223 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en gass/etanol V6 med en forskyvning på 3,0 L/ Drivstoffsystemet er MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Mazda-hyllesten?

66,7 kubikkfot ( 1 889 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mazda-hyllesten?

20,57 cm (8,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mazda Tribute har 16 x 7.0 tommers aluminium forhjul og 16 x 7.0 tommers aluminium bakhjul.

Har Mazda Tribute en Ford-motor?

Ja, Tribute har en Ford-motor. I 2000 ble Flukten og hyllesten introdusert. De tilbyr front- eller firehjulsdrift og kan velge mellom en 2,0 L Ford Zetec 4-sylindret motor (tverrmontert) eller en 3,0 L Ford Duratec V6.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter