Mercedes AMG S63 – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. S-klasse er kjent for å være den dyreste og mest premium klassen av Mercedes. Kvaliteten er alltid for hakkete, og disse er kjent for å vare i mange år.

Oversikt

AMG S63 er en modell av S-klassen, og den er en av sitt slag. Den utøvende bilen har en 4.0 L V8 Biturbo motor som produserer 603 hestekrefter. Sitteopplevelsen er ekstremt luksuriøs og bilen er fullpakket med mange funksjoner.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes-biler har vært pålitelige; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. AMG S63 har vært ganske pålitelig, og det er ingen store problemer med bilen bortsett fra at vedlikeholdskostnadene er høye.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. AMG S63 har blitt vurdert som fulle stjerner av NHTSA, og den har mange sikkerhetsfunksjoner som aktiv bremseassistent, oppmerksomhetsassistanse, Mercedes-Benz Nødanrop, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og GLS-klassen devaluerer rundt 55% etter 5 år.

  Dodge Magnum Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. AMG S63 har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,000 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-AMG S63 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG S63 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG S63?

Mercedes-AMG S63 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG S63 og har den en turbo?    

Mercedes-AMG S63 har 621 hestekrefter og 738 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-12 med en forskyvning på 6.0 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG S63?

16,6 kubikkfot ( 0,47 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG S63 har 20 X 8,5 tommers smidd aluminium forhjul og 20 x 9,5 tommers smidd aluminium bakhjul.

Hvilken er bedre S63 eller S65?

S63 kupé leveres med 4matisk firehjulsdrift, mens S65 bare har bakhjulsdrift. S65 vil ikke ha så mye trekkraft for akselerasjon, noe som kan utgjøre en stor forskjell i akselerasjonsytelsen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter