Mercedes AMG CLS 53 Pålitelighet

Mercedes er en ganske pålitelig bilprodusent, og AMG-modellene er deres ytelsesorienterte modeller. CLS-klassen er en 4-dørs sedan S-klasse bil av Mercedes og AMG-modellen er dens høy ytelse oppføring.

Oversikt

AMG-modellene er produsert med enda raskere motorer og noen tilleggsfunksjoner. AMG CLS 53 har en 3,0 L I6 turbomotor som produserer 435 hestekrefter. Bilen har en eksepsjonell akselerasjon på 0 til 60 mph på bare 4,5 sekunder.

Pålitelighet

Påliteligheten til en bil er en ganske viktig faktor før du kjøper et kjøretøy fordi den beskriver vedlikeholdskostnadene, sikkerhetsfunksjonene og avskrivningsraten til bilen. Mercedes har eksistert i årevis, og de produserer noen solide biler, men de er dyre å vedlikeholde akkurat som alle andre luksuriøse tyske bilmerker. AMG CLS 53 er en flott bil med en vurdering på 8 av 10.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner påvirker også påliteligheten til en bil, og tyske biler har et godt rykte for sine sikkerhetsfunksjoner. Mercedes utfører aktivt kollisjonstester på bilene sine, og de har vist seg å være en av de sikreste bilene. AMG CLS har ikke blitt krasjtestet på grunn av eksklusiviteten, men det er sikkert en solid bil med mange sikkerhetsfunksjoner.

Avskrivningssats

Å kjøpe en tysk bil er alltid en stor investering for fremtiden fordi de ikke mister verdien når som helst før. Mercedes biler vanligvis avskrive rundt 45% etter 5 år. AMG CLS 53 avskriver rundt 55% etter 5 år i gjennomsnitt, noe som ikke er så ille.

  Skal jeg rustsikre Mercedesen min?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de største bekymringene blant bileiere. Mercedes-biler er alltid ganske solide, og de koster gjennomsnittet sammenlignet med andre tyske oppføringer. AMG CLS53 koster rundt $ 600 årlig for alt vedlikehold og andre reparasjoner avhengig av type reparasjoner.

FAQ

Er Mercedes-AMG CLS 53 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG CLS 53 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG CLS 53?

Mercedes-AMG CLS 53 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG CLS53 og har den en turbo?    

Mercedes-AMG CLS 53 har 429 hestekrefter og 384 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Gas / Elektrisk I-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG CLS53?

11,9 kubikkfot ( 0,337 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-AMG CLS 53?

9,4 cm (3,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG CLS 53 har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 9 tommers aluminium bakhjul.

Er CLS 53 en ekte AMG?

Ja, AMG CLS53 er et offisielt AMG-produkt. Den ble utgitt i 2015, og den kommer med en prislapp på rundt $ 100,000 XNUMX dollar.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter