Hva er Brabus til Mercedes-Benz?

På 80-tallet var Mercedes-Benz fokus alt-om komfort og raffinement. Men da Bodø Buschmann  ønsket en rask og raffinert Benz, fører dette til at Brabus ble født. Men hva er Brabus til Mercedes-Benz?

Brabus er et høytytende bil ettermarkedsjusterings- og restaureringsfirma som endrer Mercedes-Benz til en spesiell bil. Så det hjelper å stille inn og oppgradere Mercedes-Benz-biler til noen spennende, vakre og kraftige kjøretøy.  Så hvis du vil forbedre Mercedes-stilen og kraften din, er Brabus det beste alternativet.

Brabus historie

Brabus ble grunnlagt av en Mercedes-kunde tilbake på 1980-tallet. En tysk mann kjent som Bodo Buschmann  ønsket at hans Mercedes-Benz skulle være raskere og mer polert enn den vanlige Benz. Så da han bemerket at tilpassede og tuninghus ikke kunne tilby  ønske  han ønsket, opprettet han Brabus for å tilby slike tjenester.

Brabus GmbH fungerer oppgraderinger og endrer interiøret i Mercedes-Benz. På toppen av det forbedrer det bilens motor slik at den kan levere mer kraft. Som et resultat, mange Mercedes eiere som ønsker en bil med mer kraft ser etter Brabus. 

Etter 40 pluss år i bransjen har Brabus noen bemerkelsesverdige bilmodeller som den har justert og oppgradert gjennom årene. Noen av de mest populære Mercedes Babus innstilte bilene inkluderer 1996 Brabus E V12, 1988 3.6 S lettvekt, 2005 Brabus SLR McLaren, Brabus Black Baron, 2008 Brabus Bullitog 90-hp Brabus Rocket.

Hva er forskjellen mellom Mercedes-Benz og Brabus?

Selv om Brabus tunes og oppgraderer Mercedes-Benz biler, eies det ikke av Mercedes. Mercedes-Benz er en luksusbilprodusent, mens Brabus er et ettermarkedsbilfirma. Mercedes lager luksuriøse og kraftige kjøretøy, mens Brabus spesialiserer seg på høy ytelse tuning og andre former for modifikasjoner.

  Kan du kjøre Mercedes uten ekstra batteri?

Mercedes lager biler fra bunnen av, som inkluderer A-klasse, C-klasse, CLS-klasse, E-klasse, S-klasse og mye mer. På den annen side spesialiserer Brabus seg på å justere Mercedes-Benz, Maybach og Smart biler. Merk at Brabus er den største Mercedes-Benz-tuneren etter Mercedes-AMG-merket.

Hva er forskjellen mellom Mercedes-AMG og Brabus?

Mercedes-AMG og Brabus kan virke like, men de er veldig forskjellige. Begge disse merkene er høyytelses tuning selskaper. Deres hovedmål er å forbedre motorens ytelse ved å øke hestekrefter og bevegelse. På toppen av det gjør de utvendige modifikasjoner for å få bilen til å se mer spektakulær ut.

Imidlertid er disse to merkene forskjellige ved at Mercedes-AMG er under Mercedes-Benz-navnet, mens Brabus er et eget selskap. Begge disse  merkene pleide å spesialisere seg på å justere og gjenopprette Mercedes-Benz biler, men Brabus spesialiserer seg ikke lenger på Mercedes-Benz alene.

I dag endrer Brabus kjøpte biler eller selger modifiserte biler, mens Mercedes-AMG fortsatt er et høytytende merke under Mercedes-Benz. Merk at AMG ble kjøpt i 1999 og alle bilene under dette merket selges under Mercedes-Benz. Så hvis du vil ha en Mercedes-AMG-modell, kan du enkelt finne den hos en Mercedes-forhandler, noe som ikke er tilfelle med Brabus. 

Hvor mye koster en Mercedes Brabus?

Dette avhenger av bilutvalget og modellen du vil endre. I tillegg spiller typen justering og modifikasjon du vil ha, også en rolle. Hvis du vil forbedre motoren og stilen på bilen din, kan du ende opp med å betale inn over $ 20,000 XNUMX for tjenestene deres.

For eksempel kan tuning av en 2018 Mercedes-Benz G-klasse G500 koste deg minst $ 150,000 XNUMX. Husk at den opprinnelige kostnaden ved å kjøpe en G500 er omtrent $ 123,000 XNUMX. Hvis du inkluderer kostnadene for Brabus-justeringssettet, kan dette beløpet skyrocket til omtrent $ 150,000 XNUMX.

  Hva er den beste Mercedes Benz for en kvinne?

Noen av tingene som vil bli oppgradert og restaurert på G500 inkluderer karbonfiber, hette, grille, dørhåndtak, logo, lykter, hjul og dekk. Den mest bemerkelsesverdige oppgraderingen er imidlertid G500s 4,0-liters twin-turbo V-8-motor som mottar en enestående økning i kraft, og legger til opptil 78-hk og 74 lb-ft dreiemoment.

En vanlig Mercedes-Benz G-500 leverer 422-hp og 450lb-ft dreiemoment. Etter motoroppgraderingen vil den samme bilen levere 500-hk og 524  lb-ft dreiemoment. Sammen med 9-trinns automatgir, vil denne bilen gi en eksepsjonell akselerasjon fra 0 til 60 mph på bare 5,7 sekunder.

Til tross for at Brabus er et uavhengig selskap fra Mercedes, er de pålitelige ettersom de tilbyr en 3-årig eller 62 000 miles Brabus tuning garanti.

FAQ

Hva betyr Brabus i sin helhet?

Brabus GmbH er en kombinasjon av to navn – Bodo Buschmanns  og Klaus  Brackmanns  etternavn. Så, Brabus ble avledet fra  Brackmann  og  Buschmann. Merk at  Brackmann  bare ble omtalt i selskapet fordi den tyske loven krever to personer for å starte et selskap. Men etter å ha dannet selskapet, solgte Brackmann  sine aksjer til  Buschmann.

Hva er de mest ikoniske Brabus-modellene?

Siden dannelsen i 1977 har Brabus hatt noen gode transformasjoner som har blitt ikoniske biler. Med så mange transformerte biler under navnet sitt, skiller noen biler seg bare ut. Disse inkluderer 1988 3.6 S lettvekt, Brabus G63 6X6, 2005 Brabus SLR McLaren, 2008 Brabus Bullit,Brabus 900 og Brabus Rocket 900 Cabrio.

  Er det en god idé å kjøpe en Mercedes?

Er Brabus biler verdt det?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du vil endre Mercedes-Benz og forbedre motorkraften, er Brabus verdt det. I tillegg er Brabus ideell for deg hvis du vil forbedre bilens indre og utvendige utseende. Brabus tilbyr mer lær og tilpassede farger som gjør at Mercedesen din ser spesiell ut.

Hvilken er bedre – AMG eller Brabus?

Begge disse merkene gjør en god jobb med å justere og modifisere bilen din, men hvis du vil ha en kraftig og utenomjordisk bil, er Brabus veien å gå. Dessuten er AMG fabrikkjustert, mens Brabus tar det til et annet nivå. Totalt sett er Brabus litt bedre enn AMG, da det gjør mer.

 Hva er forskjellen mellom Mercedes Brabus og Mercedes AMG?

Brabus er et høytytende ettermarkedsjusterings- og restaureringsselskap, mens Maybach er en del av Mercedes-Benz-serien. Derfor er Brabus forpliktet til å modifisere og justere Mercedes-Benz-biler, mens Maybach er en Mercedes-Benz-modell.

Avsluttende tanker

Brabus bidrar til å stille inn og gjenopprette standard Mercedes-Benz-modeller til høy ytelse og spesielle biler. Men i motsetning til Mercedes-AMG, er Brabus et uavhengig selskap som endrer Mercedes-Benz, Maybach og Smart biler. Brabus selger allerede modifiserte biler eller endrer kjøpte biler.

Edwin Odipo

Biler gjør livet vårt enkelt. Du kan besøke din fjerne venn, slektning eller til og med haste til matbutikken noen få kilometer fra hjemmet ditt med stor letthet. Tenk hvordan livet var før oppfinnelsen av biler ?? For meg er biler en velsignelse som gjorde livet mer praktisk. Derfor skriver jeg om biler for å hjelpe folk med å oppfylle deres behov. Enten det er å kjøpe bil, selge bil, reparere og alt de trenger å vite om biler. Kommentarer: edwin.odipo@luxurycarsa2z.com

Nyheter