Vanlige Mercedes W140 problemer

W140 S-klasse er uten tvil en av de beste Mercedes sedans gjennom tidene og er absolutt en av de beste full størrelse tyske executive sedans noensinne. W140 var en pioner innen en rekke teknologier som i dag finnes i mer vanlige biler som parkeringsassistansesystemer, ESP, Xenon-frontlykter og til og med myke dører.

W140 er bygget som en tank og vil sannsynligvis bli en fremtidig Mercedes-klassiker. Dette betyr imidlertid ikke at W140 er helt uten feil, da det er nesten umulig. Et av de vanligste problemene med W140 er drivstoffinnsprøytingsselen og A / C-kompressorlekkasjer, spesielt på pre-1996-modellene.

PSE (Pneumatic System Equipment) har til oppgave å kontrollere strømlåser, strømvinduer og strøm bakluke, og alle disse er kjent for å mislykkes fra tid til annen.  5-trinnsoverføringen kom ikke med en spesifikk serviceplan som betydde at sjansene for feil er større.

W140 er en utrolig tung bil, noe som betyr at fjæringen også er utsatt for problemer. Dette skyldes for det meste utslitte fremre og bakre spoler. Alt i alt er W140 faktisk bygget like en tank, og den skal vare lenge, men bare hvis du tar riktig vare på den.

Problemer med drivstoffinnsprøytingssele

Drivstoffinnsprøytingsselen i modellene før 1996 er utsatt for for tidlig sprekking fordi de er laget av biologisk nedbrytbare materialer som ikke er ment å vare evig.  Problemer som disse er kjent for å forårsake en kortslutning som potensielt kan forårsake et utall forskjellige problemer.

Disse problemene inkluderer midlertidig tap av strøm, grov tomgang, stalling eller ikke å kunne starte bilen i det hele tatt. Sørg for å se etter tidligere 1996-modeller som brukte en mer kvalitetstilt sele eller til og med pre-1996-modellene med en erstattet sele.

  Hvilken SUV er bedre, Cadillac eller Mercedes?

A/C-kompressorlekkasjer

Et annet problem som er ganske vanlig med pre-1996-modeller er den lekkende klimaanlegget fordamper.  Dette skyldes vanligvis  korrosjonsforming på fordamperforbindelsene, og over tid har de en tendens til å skape en lekkasje.  For å fikse dette, må du ta W140 til en opplært Mercedes-spesialist fordi dette er en ganske vanskelig oppgave å gjøre.

Dashbordet må gå ut for å fikse dette, så du bør være forberedt på å forlate W140 i butikken i lang tid.  Dette er et av de mest stressende problemene knyttet til W140, men selv da er løsningen faktisk ganske enkel å gjøre, men heller tidkrevende.

Problemer med pneumatisk systemutstyr

PSE-pumpen har til oppgave å kontrollere lumbalestøtten, låsene, parkeringsførerne bak, frigjøring av bagasjelokket og vakuumet til HVAC-servoene. Pumpen er imidlertid også kjent for å mislykkes fra tid til annen, og en måte å legge merke til dette på er hvis dørlåsene eller strømlumbalstøttesystemet ikke fungerer.

W140 har et helt eget system som styrer de innovative myke lukkedørene, men dette systemet er også utsatt for lignende problemer.

Potensielle problemer med automatgir

Den 5-trinns automatiske girkassen som finnes i W140 kom ikke med en bestemt serviceplan som betydde at du aldri er 100% sikker på når du skal bytte olje. Hvis du ikke klarer å bytte your olje på det nøyaktige tidspunktet, øker du sjansene for å forårsake alle slags problemer nedover linjen.

  Hvilken Mercedes har twin-turbo

Som sådan, sørg for å beregne når du hadde din tidligere overføring olje endring og også være sikker på å gjenta den hver 40k miles eller så.

Problemer med suspensjonssystemet

 W140-modellen veier nesten 5000 pund, noe som betyr at den er en utrolig tung bil, selv etter dagens standarder.   All den vekten må støttes av et sofistikert fjæringssystem som må opprettholde vekten i alle slags miljøer, inkludert dårlig veikvalitet og aggressive støt.

Buskene som finnes i suspensjonsunderrammene er kjent for å gå hver 150k miles eller så, så sørg for å være oppmerksom på disse systemene.  Et annet suspensjonsproblem som plager W140 er den fremre og bakre spolekomponenten  som har en tendens til å bryte etter en stund. Du vil føle en betydelig mangel på suspensjon fatning som betyr at støt kommer til å uroe bilen mer.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes W140 en god bil?

Mercedes W140 er faktisk en av de beste Mercedes-modellene gjennom tidene, og mange anser det for å være den beste S-klassen gjennom tidene. Gitt det faktum at S-klassen alltid har vært flaggskipet til Mercedes-serien, og dette er en av, om ikke den beste S-klassen gjennom tidene, er det trygt å si at W140 faktisk er en veldig god bil.

W140 tilbød så mange funksjoner og innovasjoner som var uhørt tilbake på dagen. I dag drar så mange biler nytte av W140 og det faktum at Mercedes introduserte så mange bekvemmelighetsfunksjoner med W140.

  Vanlige problemer med Mercedes W203

Er Mercedes W140 en trygg bil?

W140 S-klasse er faktisk en trygg bil fordi det var den aller første bilen som introduserte elektrisk stabilitetskontroll. Ingen bil fra den tiden tilbød nesten samme mengde sikkerhetsteknologi som W140, noe som betyr at selv etter dagens standarder er W140 en trygg bil.

De fleste krasjtestingsorganisasjoner vurderte W140 med en førsteklasses 5-stjerners vurdering.

Er Mercedes W140 en fremtidig klassiker?

Store luksus sedans er ikke akkurat de mest ønskelige biler etter en few tiår, men de aller beste der ute, som W140, kan potensielt bli klassikere. Indeed, verdiene av disse er fortsatt sterke, og de beste eksemplene der ute har en tendens til å øke i verdi over tid.

Så hvis du kommer over en anstendig W140, må du sørge for å holde den i god stand og med relativt lave miles, fordi det kan tjene deg litt penger nedover linjen.  Det er utrolig vanskelig å forutsi om en bestemt bil kommer til å øke i verdi eller nå, men W140 går absolutt i den retningen.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter