Vanlige problemer med Mercedes W126

Mercedes W126 Problemer

Hvis du er ute etter en klassisk, holdbar og komfortabel Mercedes cruiser, bør W126 definitivt kile fancy, da det er en av de mest ikoniske S-klasse-modellene gjennom tidene. Nesten alle S-Klasse-modeller bortsett fra W220 er imponerende og er fortsatt nydelige biler å eie og å reise inn på daglig basis.

Imidlertid var W126 i produksjon mellom 1979 og 1991, og for en så gammel bil holder W126 seg pent. Dette betyr ikke at W126 ikke kommer med sin rettferdige andel av problemer, og de vanligste er knyttet til timingkjeden, oljelekkasjer, overføringsproblemer, utslitt innvendig trim og det pneumatiske fjæringssystemet.

W126 S-klasse er kjent for å vare hundretusenvis av kilometer uten å trenge store overhalinger. Alle motoralternativer er potente og sofistikerte, men den beste å få er S500 V8. Alt i alt bør W126 tjene deg godt, men sørg for å være oppmerksom på komponentene som er oppført ovenfor.

Det er verdt å nevne at vanlige W126-problemer er langt større enn de som er nevnt i this-artikkelen. Elektronikken kan også oppføre seg etter en stund, og den samme historien går til rusten  da disse bilene er altfor gamle til å være ordentlig rustbeskyttet.

Problemer med tidskjeden

Et av de største problemene knyttet til W126 er plastførerne for tidskjedene som er kjent for å mislykkes for tidlig.  De slites ut raskt og blir sprø, og det tar lite eller ingen kraft å bryte dem.  Dette problemet påvirker både tidlig og sen W126-modeller og bør løses så snart som mulig for at bilen skal yte sitt beste i lang tid.

  Problemer med batteriet i Kia Niro

Hvis du ikke løser disse problemene tidlig nok, vil du sannsynligvis møte mer alvorlige motorproblemer nedover linjen, så mye at reparasjonskostnadene potensielt til og med kan gjøre hele bilen til et pengehull.  Inspiser alltid guidene når du kan, uansett om du bare kjøper bilen eller du eier den selv.

Oljelekkasjer

Drivverket som finnes i W126 er robust og bør vare lenge, men spesifikke problemer som oljelekkasjer fra tidsdekselet er kjent for å det.  Dette kan øke det totale oljeforbruket uten at du engang merker det, så sørg for å sjekke oljenivået når du kan for å sikre at W126 går glatt.

Dessverre er dette ikke det eneste stedet hvor oljelekkasjer har en tendens til å oppstå fordi de også har en tendens til å forekomme rundt ventildekselpakningsdekslene.  Det er ganske enkelt å oppdage disse oljelekkasjene med en anstendig lommelykt, men hvis W126 du leter etter etterlater oljeflekker på bakken, er sjansen stor for at oljelekkasjene er mye mer alvorlige.

Problemer med overføring

W126 leveres med enten en manuell eller en automatisk girkasse. Den manuelle girkassen passer ikke for en så stor bil, men det ser ut til å være det mer pålitelige alternativet. 4-trinns automatisk tar noen ganger for mye tid å skifte til gir, så sørg for å teste det ut hvis du er i markedet for en W126.

Den automatiske girkassen er kjent for å slites ut, spesielt hvis du ser på et eksempel på høy kjørelengde.  Noen ganger trenger W126 en fullstendig gjenoppbygging, mens noen girkasser bare trenger noen få komponenter erstattet.

  Vanlige problemer med Renault Modus

Utslitt interiør

W126 er nå en veldig gammel bil, noe som betyr at den ikke kommer til å se så fin ut som den en gang gjorde. Dette betyr ikke at W126 ikke er sofistikert nok, men snarere det faktum at interiøret skinn og tre trim er utsatt for sprekker og misfarging, spesielt hvis du valgte en brighter interiør.

Pneumatiske problemer med suspensjonssystemet

Noen W126-modeller leveres med et bakre pneumatisk fjæringssystem som er kjent for å gjøre bilen sag på baksiden.  Dette skyldes vanligvis et lekket sjokk eller problemer rundt noen av de auxiliære delene av spenningssystemet.  Hvis disse systemene begynner å fungere feil, vil kjørekomforten din sannsynligvis bli påvirket nok til at du kan realisere.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes W126 utsatt for rust?

Mercedes W126 er en velbygd bil som bruker høykvalitets maling som tåler tidens prøve. Men gitt det faktum at W126 er noen tiår gammel nå, er de beskyttende egenskapene i dag ikke så effektive som de en gang var.

Som sådan bør du være oppmerksom på spesifikke potensielle rustflekker på bilen din som starter med undersiden av bilen, hjulbrønnene, rundt vinduene, under dørene, under batteribrettet og under plaststøpene som omgir bilen.

Er Mercedes W126 en klassisk bil?

Mercedes W126 er faktisk en klassisk bil i disse dager fordi den pakker mange interessante funksjoner og designvalg i det som nå er kjent som den aller første S-klasse.  Det er ganske mye W126-roaming rundt, noe som betyr at det ikke akkurat er en verdsatt eiendel.

  Vanlige problemer med BMW 330i

Imidlertid, hvis du klarer å finne en i god stand med ikke for mange miles på klokken, kan du til og med tjene på det i den ikke så fjerne fremtiden. Det er også worth nevner at flertallet av Mercedes Benz entusiaster er interessert i de kraftigere V8-modellene.

Er Mercedes W126 den beste Mercedes-bilen gjennom tidene?

W126 er den aller første S-klasse, og S-klasse er benchmark full størrelse luksus sedan. Dette stiller spørsmålet of W126 er god nok til å bli ansett som en av, om ikke engang den beste Mercedes sedan gjennom tidene. Noen mener at W126 faktisk er den beste Mercedes-bilen noensinne, mens flertallet av mennesker har en tendens til å være uenige.

Det er trygt å si at W126 tilbyr ganske mye verdi, og det kan ha vært den aller beste bilen i verden tilbake i 1979.  The W140 antas vanligvis å være den beste S-klassen gjennom tidene og dermed den beste Mercedes-modellen gjennom tidene, og jeg har en tendens til å være enig i det selv om W126 er høyt på den listen.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter