Mercedes E450 – Alt du trenger å vite

Mercedes E450

Mercedes E450 ble først introdusert i 2017 med W213-generasjonen som E-klasse-modellen på øverste middelklassenivå som tar sikte på å tilfredsstille både effektivitetskjøpere og kraftkjøpere. Startnivået E350 er ikke like kraftig som E450, mens E63 AMG ikke er på langt nær så effektiv som E450 som gjør 450 til valg av rekkevidde.

E450 er også tilgjengelig med den splitter nye W213 2021 facelift E-Klasse som tilbyr en liten redesign av W213 for å bringe den i tråd med resten av Mercedes-serien.  Både pre-facelift og post-facelift E450-modellen bruker en 3.0L V6-motor mens post-facelift-modellen ser ut til å være litt raskere.

Designmessig, begge disse look luksuriøse, staselige og futuristiske på samme tid. Knapt noen kan si at pre-facelift E450 ser datert ut, men ved siden av den ansiktsløftede modellen ser den eldre ut. Interior-wise, den eneste forskjellen mellom disse to er det nye MBUX infotainment systemet og et nytt ratt.

Begge disse koster fortsatt mye penger, men du kan kjøpe tidligere W213-modeller til en relativt rimelig pris. Praktisk-klok, de er hva du kan forvente av en mellomstor luksus sedan. E450 er en pålitelig bil totalt sett, men det er noen problemer som er verdt å nevne.

Mercedes E450 – Drivverket

Mercedes E450 benytter en 3.0L 6-sylinder turbocharged motor med 367hp og 368lb-ft av dreiemoment. Post-facelift E450 bruker samme motor med tillegg av Mercedes EQ Boost mildhybrid teknologi som er i stand til å hjelpe motoren for å spare drivstoff og fylle ut strømhullene til motoren.

  Hvilke Mercedes -modeller har 360 ° kameraer

Alle Mercedes E450-versjoner leveres med Mercedes 9G-Tronic 9-trinns automatisk girkasse som er både rask og jevn.  E450 får også Mercedes 4MATIC AWD-systemet som sikrer optimal trekkraft under en rekke kjøreforhold som is, snø og regn.

Tillegg av EQ Boost-teknologien gjør det mulig for post-facelift E450 å returnere et kombinert MPG-resultat på 29MPG mens pre-facelift W213 maksimerer på 27MPG.  Post-facelift E450 er også raskere 0-60mpg i et halvt sekund, og den avgir mindre CO2.

Mercedes E450 Design og chassis

Mercedes E450 ser ut og føles som en ekte luksus sedan bør som den følger design essensen av sin større og mer slående utseende i full størrelse S-klasse.  Pre-facelift E450 ser uten tvil enda mer luksuriøs ut takket være mer interessante frontlykter og mer staselige baklykter.

Uansett, når det gjelder design, er knapt noe annet luksusbilmerke i stand til å lage en bil som kan konkurrere med en Mercedes for luksus. Dette fortsetter også på innsiden, da både pre-facelift og post-facelift E450-modellene tilbyr den mest futuristiske interiørdesignen.

Post-facelift E450 drar også nytte av den nyeste generasjonen av Mercedes MB UX infotainment system, et nytt ratt, og noen ekstra biter her og der. Chassiset på E450 er designet spesielt for komfort, noe som betyr at du ikke bør forvente at det skal føles som en sportssedan.

Mercedes E450 pålitelighet og potensielle problemer

Mercedes E450 er en anstendig pålitelig bil som betyr at det ikke er noen fryktede problemer som plager E450 i større skala. Post-facelift E450 ser ut til å ha strøket ut det lille antallet problemer knyttet til pre-facelift W213, noe som betyr at den nåværende E-klassen er en pålitelig bil som helhet.

  Hvilken Mercedes har luftfjæring?

Imidlertid har mange eiere rapportert problemer med elektronikken i bilen, for eksempel infotainmentskjermen som går tom, GPS-problemer og tilkoblingsproblemer. Bilstopping og potensielle overføringsproblemer er også verdt å nevne.

Mercedes E450 verdi og praktisk

Mercedes E450 W213 finnes i høy $20k og $30k, men bare hvis du er interessert i høyere kjørelengde pre-facelift eksempler.  Post-facelift E450 er fortsatt en ganske ny bil, noe som betyr at det fortsatt koster mye penger.

Når det gjelder praktisk, er E450 mer enn nok for de fleste, da den kan romme opptil fem passasjerer uten problemer. Lasterommet er også hult, og det tar lite eller ingen arbeid å installere et barnesete eller en takmontert lasteboks . Alt i alt er E450 en virkelig practical bil.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes E450 trygg bil?

Gitt det faktum at E450 er en moderne bil gjennom og gjennom, betyr det også at den tilfredsstiller alle sikkerhetsstandardene i 2022 enkelt. Ikke bare tilbyr E450 anstendige sikkerhetsresultater, men det er også faktisk en av de sikreste bilene i sitt segment.

Det er et velkjent faktum at Mercedes alltid prøver å tilby de sikreste og mest pålitelige bilene de kan. E450 er tilgjengelig med alle de toppmoderne sikkerhetsfunksjonene som automatisk bremsing, blindsoneassistanse, kjørefeltsassistanse, Mercedes Pre-sense, automatisert cruisekontroll, kollisjonsforebygging, kollisjonsvarsel og så videre.

Hvor mye koster det å vedlikeholde Mercedes E450?

Mercedes E450 er en ganske ny bil, noe som betyr at de fleste av dem fortsatt er under garanti. Uansett virker det som om E450-vedlikeholdskostnadene er et sted mellom $ 95 – $ 890 avhengig av problemet, kjørelengden og hvor ofte bilen trenger reparasjon.

  Beste Mercedes Youngtimer

Noen stater siterer en E450 gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på $ 160, noe som er et veldig godt antall med tanke på at E450 er en luksusbil.  Alt i alt er vedlikehold ikke en bekymringsfull faktor på E450 fordi E450 fortsatt er ny, men disse vil sannsynligvis øke de kommende årene.

Bør jeg kjøpe Mercedes E450?

Hvis du er ute etter en mellomstor luksussedan, er E450 faktisk et av de beste alternativene du kan gå etter. Det er en av de mest luksuriøse og mest komfortable mellomstore luksus sedans på planeten med mye kraft, plass, teknologi og merkevare appell.

Det er også verdt å nevne at E450 er tilgjengelig som sedan, kupé, stasjonsvogn, kabriolet og som terrengeiendom som bygger bro mellom en SUV og en vanlig E-klasse eiendom. Det er en imponerende bil som definitivt fortjener din oppmerksomhet hvis du er ute etter en mellomstor luksusbil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter