Mercedes C250 – Alt du trenger å vite

Mercedes C250

Mercedes C250 var i produksjon mellom 2012 og 2015 , noe som betyr at 250 Mercedes-motoren er tilgjengelig i både slutten av W204-generasjonen og tidlig W205 C-klasse generasjon. Denne luksuriøse Mercedes kompakt sedan er fortsatt populær i det brukte markedet over hele verden, men det er noen få ting du bør know om det.

C250 bruker en 4-sylindret turbomotor med opptil 200hpsom gjør at den passer for en slik størrelse. Designmessig ser W204 aggressiv og kommanderende ut, spesielt i AMG-form, mens ikke-AMG-modellene ser mye mer dempet og luksuriøse ut, spesielt i sedanform.

C250 er ikke den mest pålitelige Mercedes C-klasse modellen, og det er derfor den bare var tilgjengelig i noen få modellår.  C250 har en tendens til å oppleve problemer med motoren, kollisjonsputene, elektronikken og styresystemet.

C250 har mistet en god del verdi gjennom årene, noe som betyr at de tidlige W204 C250s nå kan fås for en attraktiv rabatt mens de senere modellene fortsatt  er dyre og nær den nye generasjonen.  Praktisk-klok, C250 tilbyr plass du ville komme til å forvente fra en kompakt Mercedes sedan.

Mercedes C250 – Kraftverket

W204 C250 bruker en 1,8 L 4-sylindret direkte injeksjons-turbomotor med 204hp og 228 lb-ft dreiemoment.  W204 leveres med et bakhjulsdriftoppsett og en 7-trinns 7G-Tronic automatgirkasse. W204 C250 er i stand til å return opp til 37MPG takket være Mercedes proprietære Blue Efficiency teknologi.

Senere C250-modeller  bruker en 2,0 L innebygd 4-sylindret motor som tilbyr 211hp og 258 lb-ft dreiemoment.  Kraften overføres også på bakhjulene gjennom en 7G-Tronic automatgirkasse.  Mercedes sier at C250 er i stand til å returnere opp til 44MPG.

  Vil Mercedes hjul passe Audi?

Begge disse motorene er rikelig kraftige for C-klasse chassis while er også sofistikert, effektiv og stillegående. 7G-Tronic er også jevn og effektiv, noe som betyr at C250-kjøreopplevelsen er det du forventer at en Mercedes skal tilby.

Mercedes C250 – Design og chassis

W204 C250 ser mye mer aggressiv og fortroligce-inspirerende, spesielt hvis utstyrt med AMG-pakken og hvis i kupéform. W204 Coupe AMG C250 er den desidert mest aggressive C250-modellen av dem alle, mens en W204 sedan med en ikke-AMG-pakke er den mest dempede.

Senere representerer C250-modellene et stort sprang når det gjelder sofistikert design, da de inneholder mange avanserte komponenter som vanligvis var reservert for avanserte Mercedes-modeller.  W205 C250 ser slankere og mer i tråd med S-klasse enn med E-klassen, og det er faktisk grunnen til at så mange mennesker elsker det.

C250 er designet for å være komfortabel på veien, noe som betyr at du bør være mer enn fornøyd med hvordan C250 kjører.  Hvis du går for AMG-pakken, vil du umiddelbart legge merke til en mer fokusert fjæring og chassisjustering som gjør C250 mye mer dynamisk og morsom å kjøre.

Mercedes C250 pålitelighet og potensielle problemer

Mercedes C250 er ikke den mest pålitelige Mercedes C-klasse modellen fordi den er plaget av flere motorrelaterte problemer som strammere problemer, timing kjede problemer, og oljelekkasje problemer. C250-problemene viser også problemer med styringssystemet, elektriske problemer og kollisjonsputeproblemer.

  Hvilken Mercedes har PARKTRONIC

Airbag-problemene er et ganske kjent problem for Mercedes-modeller fra denne tiden på grunn av den fryktede Takata-tilbakekallingen. Noen C250-problemer er kjent for å koste mye penger å fikse, noe du faktisk må se etter hvis du er interessert i å kjøpe en.

Mercedes C250 verdi og praktisk

Verdiene til Mercedes C250 er over alt, noe som betyr at du kan kjøpe en for så lite som $ 15k, mens dyrere C250-modeller har en tendens til å gå for omtrent $ 30k. Disse prisforskjellene er for det meste forbundet med AMG-pakker, luksuspakker, den generelle tilstanden og kjørelengden.

Praktisk-klok, C250 er hva du forventer en kompakt Mercedes luksus sedan å være. Det er mer enn mye for 4 voksne passasjerer, mens 5 personer kan være litt av en klem. Hvis du går for Coupe, får du en mye strammere hytte og en generelt mer fokusert kjøreopplevelse.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes C250 en trygg bil?

Mercedes C250 er faktisk en trygg bil, både fordi den bruker avanserte krasj krøllete soner og fordi den kommer med mange state-of-the-art sikkerhetsfunksjoner.  Det er også verdt å nevne at sikkerhetsnivåene avhenger av alternativene du går for, så sørg for å følge med på disse hvis du vil maksimere sikkerheten din.

Kupéen og sedanen er like trygge, noe som betyr at du ikke bør bekymre deg for sikkerhet med noen av disse.  Selv den sikreste bilen på planeten er ikke i stand til å erstatte en utpekt og kontrollert sjåfør, så sørg for å alltid være oppmerksom på veien.

  Hvilken Mercedes har den største bagasjerommet?

Bør jeg kjøpe Mercedes C250?

Mercedes C250 er ikke den mest pålitelige Mercedes sedan, men det er et underholdende prospekt fordi det kommer i en rekke forskjellige trim nivåer og enten kupé eller sedan form.  Hvis du klarer å finne en til en nedsatt pris, med ikke for mange miles på klokken og med all nødvendig servicehistorikk, er det fornuftig å vurdere en.

Du må imidlertid være klar over at C250 koster mye penger å vedlikeholde, og at noen reparasjonskostnader har en tendens til å overstige dette bilsegmentet.  Det hele koker ned til modellen du ser på, og hvis den aktuelle modellen er godt vedlikeholdt.

Er kupé C250 bedre enn sedanen?

Som nevnt tidligere, C250 er tilgjengelig i enten kupé eller sedan form. Sedan C250 tilbyr mer sitteplass, mer lasteplass og to dører til. Coupe C250 kjører litt lavere og det føles mer fokusert og sporty.

C250 er faktisk tilgjengelig i en konvertibel og eiendomsform, noe som betyr at du bør finne en C250 som passer perfekt til dine behov.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter