Mercedes Maybach GLS – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. GLS-klasse omhandler luksus-SUVer i full størrelse, og Maybach-bilene er de ultra-luksuriøse bilene laget av Mercedes. Disse modellene er laget for ren komfort og ekstremt luksuriøse funksjoner.

Oversikt

Mercedes GLS-klasse har eksistert siden 2006, og den er for tiden i sin tredje generasjon. Maybach-modellen heter GLS 600 4Matic og bilen har en motor på 4,0 L V8 Biturbo som er en 550 hestekrefter motor. Den har også en fantastisk akselerasjon på 0 til 60 mph på bare 4,9 sekunder.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes biler har vært veldig pålitelig; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. Maybach GLS-Class har en ganske god pålitelighetspoengsum av J.D Power på 71 av 100.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. Maybach GLS-klassen har ikke blitt krasjtestet av NHTSA eller IIHS ennå. Bilen har imidlertid mange sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsadvarsel, blindsoneovervåking, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og Maybach GLS-klasse devaluerer rundt 59% etter 5 år, noe som er ganske høyt sammenlignet med andre Mercedes-modeller.

  BMW M4 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. Maybach GLS-klassen har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 900 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Hvor mange seter er det i Mercedes-Maybach GLS-klasse?

Mercedes-Maybach GLS-klasse er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: All wheel drive

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Maybach GLS-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Maybach GLS-klasse har 550 hestekrefter og 538 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Gas / Electric V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Maybach GLS-klasse?

37,8 kubikkfot ( 1,07 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Maybach GLS-klasse har 22 X 9,5 tommers aluminium forhjul og 22 X 11,5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter