Hvilken bil avskrives raskere – Mercedes eller BMW?

Ønsker du å kjøpe en luksusbil, men er delt mellom en Mercedes-Benz eller en BMW? Begge disse tyske luksusbilene er eksepsjonelle, men det ene merket avskrives raskere enn det andre.

BMW avskriver raskere enn Mercedes-Benz. Så hvis du har tenkt å eie en luksusbil i en kort periode og kaste den, er Mercedes-Benz det bedre alternativet. Men hvis du vil at en bil skal brukes i mange år, kan du like godt velge BMW.

Mercedes og BMW er begge luksusbilmerker fra Tyskland, men bilene deres varierer på mange måter. Mercedes-Benz lager mer luksuriøse og avanserte biler enn BMW, mens BMW lager høytytende biler med bedre håndtering enn Mercedes.

Hvilke Mercedes- og BMW-modeller avskrives raskest? 

Mercedes-Benz og BMW kan skryte av noen av de mest avanserte sedans på markedet, inkludert Mercedes-Benz S-klasse og BMW 7-serien. Hvis du har tenkt å kjøpe en av disse luksus sedans, må du være forberedt på å betale minst $ 90,000. Dessverre, hvis du planlegger å videreselge, mister disse modellene verdien ganske raskt.

Problemet er at begge disse luksuriøse tyske bilene avskriver raskere enn rimeligere merker. BMW 7-serien rapporterte en gang en av de verste avskrivningsverdiene på markedet på rundt 70%. S-klassen svekkes også veldig raskt, med en avskrivningsverdi på 50 % etter 5 års eierskap.

Mercedes-Benz S-klasse

En ny Mercedes-Benz S-klasse butikker for rundt $94,000. Men hvis du vil ha den nydesignede S-klasse, må du kanskje betale over $ 110,000 XNUMX. Denne bilen er dyr på grunn av sine eksepsjonelle avanserte funksjoner. Men etter 5 års eierskap, vil du bare kunne videreselge denne bilen for rundt $ 48,000 XNUMX dollar.

Med denne avskrivningsraten kan du ende opp med å miste mye hvis du bestemmer deg for å selge bilen. Derfor venter noen på de leide Mercedes S-Klasse-modellene og kjøper dem etter noen års bruk. En bil som er et par år gammel vil fortsatt tilby en komfortabel tur med samme kvalitetsfunksjoner.

  BMW 328i vs. 320i - hvilken er bedre?

BMW 7-serien

Hvis du er en fan av sportsbiler, vil du elske den eksepsjonelle ytelsen til BMW 7-serien. Denne modellen kommer med en twin-turbo premium blyfri V8-motor. Den leverer en jevn, trygg og komfortabel kjøretur. Det er derfor noen foretrekker det fremfor Mercedes S-klasse.

En splitter ny BMW 7-serien butikker til $ 86,000. Men etter 5 års eierskap vil bilen avskrive raskt og selge for mindre enn $ 40,000 XNUMX. Dette er et stort tap med tanke på kvaliteten på bilen. Noen eiere har til og med rapportert lavere videresalgspriser på under $ 30,000 XNUMX.

Hvilke Mercedes- og BMW-modeller har den beste videresalgsverdien?

Mercedes-Benz S-klasse og BMW 7-serien kan ha noen av de verste avskrivningsverdiene på markedet, men Mercedes E-klasse og BMW 3-serien avskrives ikke så raskt. Takket være deres eksepsjonelle ytelse og lavere vedlikeholdskostnader. Du vil få verdi for pengene dine, selv etter fem års eierskap. 

Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes er blant bilmerkene som avskriver raskest. Imidlertid har Mercedes E-Klasse-linjen noen av de mest pålitelige luksusbilene på markedet. Takket være den utmerkede ytelsen, holdbarheten og brukervennligheten. I motsetning til mange Mercedes-modeller utvikler ikke E-klasse problemer så ofte.

I motsetning til Mercedes S-klasse med lav videresalgsverdi, har E-klasse en bedre videresalgsverdi. En ny Mercedes E-klasse detaljhandel til en basispris på rundt $ 54,000, mens den samme brukte modellen har en startpris på $ 37,000. Dette er mye bedre som det selger for over 50% av sin opprinnelige verdi.

  Hvilken BMW har en V6-motor?

BMW 3-serien

BMW 3-serien er en annen pålitelig luksusbil. Det er høyt vurdert som en av de beste BMW-bilene å eie. Det er også enklere å vedlikeholde enn andre BMW-modeller, for eksempel BMW 7-serien. I tillegg er reservedelene billigere sammenlignet med andre BMW-modeller.

Den opprinnelige prisen på en ny BMW 3-serie er $ 41,500, mens de samme brukte bil detaljhandel på ca $ 28,000. I likhet med Mercedes E-klasse har denne modellen en enestående videresalgspris som er over 50% av den opprinnelige prisen. 

Raskt avskrivende luksusbiler

Hvorfor avskrives luksusbiler raskere?

Luksusbiler avskriver raskere at vanlige biler på grunn av deres høye vedlikeholdskostnader. De tiltrekker seg også høye premier, som brukte bilkjøpere ikke vil betale. På toppen av det er kostnaden for reservedeler også ganske høy, og de bruker mye drivstoff.

I tillegg avskrives luksusbilmerker raskere fordi de fleste av dem leies ut og selges etter tre år. På grunn av deres høye kostnader venter mange kjøpere til leasingperioden er over for at de skal kjøpe dem til en lavere pris.

Hvilket luksusbilmerke har sin verdi best?

Hvis du elsker luksusbiler, men vil bruke pengene dine klokt, er det viktig å investere i en luksusbil med en utmerket videresalgsverdi. Volvo er et av de mest avanserte bilmerkene med den beste videresalgsverdien. Men hvis du sammenligner tyske luksusmerker, har Mercedes-Benz den beste verdien, da BMW og Audi, på tredje plass.

Hvilke luksusbilmerker har den verste videresalgsverdien?

Før du kjøper en luksusbil, bør du vurdere om du har tenkt å kvitte deg med den etter noen års eierskap. Noen luksusbiler svekkes raskere enn andre. Når det gjelder tyske luksusbiler, har Audi den verste videresalgsverdien, etterfulgt av BMW, og til slutt Mercedes.

  Hvilken Mercedes er V12?

Imidlertid er luksusbilmerkene generelt, den med den verste videresalgsverdien Lexus. Det følges tett av Cadillac, Porsche, Tesla, Audi, Lincoln, BMW, Infiniti, Mercedes-Benz og Acura. Dette er de ti beste luksusbilmerkene med de verste videresalgsverdiene.

Hva er de mest pålitelige Mercedes- og BMW-modellene?

Både BMW og Mercedes kan skryte av noen av de beste luksusbilene på markedet. Noen av modellene deres har imidlertid ikke levd opp til hypen, da de er upålitelige. Heldigvis har noen modeller skilt seg ut som de mest pålitelige, og de inkluderer BMW 3-serien og Mercedes-Benz E-klasse.

Avsluttende tanker

Hvis du er i markedet for en luksusbil, er sjansen stor for at du vil vurdere Mercedes-Benz og BMW merker. Det er imidlertid viktig å vite hvilket merke som svekkes raskere, slik at du kan investere pengene dine klokt. Selv om disse to merkene presterer dårlig når det gjelder avskrivninger, svekker BMW seg raskere enn Mercedes-Benz.

Imidlertid, hvis du ikke har tenkt å selge bilen din etter fem års eierskap, kan det fortsatt være en god ide å få en BMW. BMW yter bedre enn Mercedes-Benz, selv om Mercedes er mer komfortabel med avanserte luksuriøse funksjoner. Du kan også sammenligne forskjellige modeller ettersom noen presterer bedre enn andre.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter