Peugeot e-208 vs Tesla Model 3 – Som er bedre

2023 Peugeot e-208

Tesla er den sertifiserte store hunden i elbilindustrien, ettersom Tesla-produkter lenge har vært de mest ettertraktede elbilene på markedet. Peugeot er ikke en stor aktør i elbilsegmentet, men Peugeot håper å endre det i de kommende årene ettersom de planlegger å gi ut dusinvis av nye elektriske modeller innen slutten av 2020-tallet.

I denne artikkelen skal vi sammenligne Peugeot e-208 vs Tesla Model 3 og fortelle deg forskjellene mellom disse to. Peugeot e-208 kom på markedet for litt over 2 år siden og blir sakte en av de mest populære subkompakte elbilene fordi den er rimelig og virkelig brukbar et sted som en overfylt europeisk by.

Tesla Model 3, derimot, er en mye mer seriøs bil, da den koster mye mer penger og tilbyr mye mer av elbiler. Den er kraftigere, større, mer praktisk, mer teknologisk avansert, mer romslig osv.

Selv om sammenligninger som disse ofte virker overflødige, da det er relativt enkelt å konkludere med hvilken av disse to som er den beste bilen. Howelectric carer, det er ikke så enkelt som at det er noen miljøer der en klar vinner er vanskeligere å bestemme, spesielt i verdi-segmentet.

Peugeot e-208 – Den minste Peugeot-elbilen

Peugeot e-208 starter på £ 31,345 i Storbritannia, € 32,250 i Nederland og € 35,350 i Tyskland. Dette gjør den til en av de minste og rimeligste elbilene på markedet. E-208 er avhengig av et 45 kWh batteri som gir den en reell rekkevidde på mellom 125 og 265 miles på en full lading.

Med 134 hk og 192 lb-ft dreiemoment sender e-208 all sin kraft til forhjulene hele tiden. Den maksimale ladehastigheten e-208 kan ta er 150 kW, og den lader batteriet fra 10% til 80% på omtrent 25 minutter. Langsom AC-lading tar litt over 7 timer, noe som er mer eller mindre standard i dag.

  Peugeot 1.2 PureTech 130 problemer

Den e-208 er ikke en ytelse bil, men sin 0-60mph tid på 8 sekunder er mer enn nok for de fleste. Utformingen av e-208 er virkelig tiltalende, både innvendig og utvendig som e-208 ser futuristisk og skarp. Det praktiske med e-208 er også veldig bra for sin størrelse, men det er fortsatt ikke en bil som kan transportere fire voksne på en komfortabel måte.

Tesla Model 3 – Den best solgte elbilen noensinne

Tesla Model 3 kommer i tre forskjellige elektriske biler, en standard Model 3, en Model 3 Long Range Dual Motor eller en toppspesifisert Model 3 Performance Model. Prisene er vurdert til mellom £ 42,990 og £ 57,990 i Storbritannia, € 46,667 og € 63,667 i Tyskland, og € 45,993 og € 60,993 i Nederland.

Entry-elbilen Model 3 har et 57,5 kWh batteri, mens de to andre modellene har et større batteri på 75 kWh. Du kan forvente mellom 170 og 345 miles rekkevidde med standardmodellen, mellom 215 og 435 miles med Long-Range-modellen, og mellom 205 og 410 miles med Performance-modellen.

Lading fra 10 % til 80 % tar rundt 25-27 minutter ved bruk av Tesla 170 kW Supercharged Network, mens DC-lading med langsom plugg tar mer enn 9 timer. Ytelsen til Model 3 er en av de sterkeste egenskapene, ettersom Model 3 Performance kan kjøre 0-60 km / t på bare 3 sekunder.

Utformingen av Model 3 er ganske polariserende, men vi kan knapt kalle det en stygg bil. Interiøret er autentisk, men ikke mange liker å ikke ha en måleklynge. Praktisk er faktisk veldig bra, og Model 3 tilbyr nok plass til fire voksne. Kjøreopplevelsen er også veldig dynamisk og anstendig komfortabel.

  Tesla VS Bugatti – Hvilken er bedre?

Konklusjon – Tesla Model 3 er den bedre bilen

Selv om det koster mye mer penger, er Tesla Model 3 definitivt en mye bedre bil. Med muligheten til å dra nytte av Teslas Supercharger Network, er det ingen biler der ute som er like enkle å bruke som en Tesla er. Dessuten er Tesla raskere, morsommere å kjøre, mer komfortabel, bedre utstyrt og holder verdien bedre.

E-208 er potensielt den bedre bilen når det gjelder bruk i indre by, da den er mye mindre og lettere å manøvrere, men det er det eneste e-208 har over Model 3. Inntil ladeinfrastrukturen rundt om i verden tar igjen Tesla, er det veldig vanskelig å anbefale noe annet enn en Tesla.

Ofte stilte spørsmål

Er Tesla det beste elbilmerket i verden?

Det avhenger av hva du verdsetter mer. Hvis du vil ha den mest brukbare og praktiske elbilen penger kan kjøpe, er Tesla den desidert beste. Hvis du vil ha dekar med ytelse og overlegen teknologi, er Tesla også den beste. Howelectric pleier, hvis du vil ha de mest luksuriøse, best bygde, flotteste og mest komfortable elbilene, er Porsche, Audi, BMW, Mercedes, Lucid Air og Polestar bedre.

Bør jeg kjøpe en Tesla Model 3?

Fra et strengt økonomisk synspunkt er Tesla-biler alltid en god investering, spesielt Model 3, ettersom den klarer å beholde verdien bedre enn de fleste elbiler der ute. For det andre, hvis du elsker autonome kjøreteknologier og raske 0-60mh-tider, er Tesla Model 3 Performance også et veldig godt valg.

  Hva er tryggere, Tesla eller Volvo?

I tillegg til disse lager Tesla dyktige elbiler i den forstand at de tilbyr en veldig god rekkevidde, så mye at de vanligvis står på toppen av sine respektive segmenter. Muligheten til å bruke Supercharger-nettverket er uten tvil det beste med en Tesla og er noe ingen andre elbilmerker kan tilby.

Bør jeg kjøpe en Peugeot e-208?

Hvis du vil ha en liten, billig og lett å leve med elbil, er e-208 et veldig godt valg. Med statlige insentiver er det lite annet som kan slå e-208 fra et verdisynspunkt, ikke elektrisk caren en Tesla Model 3. Videre, hvis du trenger en elbil for bybruk og du har muligheten til å lade bilen din over natten, og du ikke trenger for mye plass, er e-208 perfekt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter