Vanlige problemer med Audi S4

Audi S4 problemer & feil

Den Audi S4 er inngangsnivå kompakt Audi ytelse sedan som tar sikte på å tilfredsstille de som søker en mer spennende sedan opplevelse enn den som er tilgjengelig med vanlige A4-modeller, men ikke ønsker å rope til alle at de eier en ytelse bil. S4 tilbyr en subtil appell, men under er bilen i stand til å konkurrere med enhver varm hatchback på gatene.

Dette betyr at S4 er lillebroren til Audi RS4 som er den sanne ytelsen A4 med nok kraft og dreiemoment til å konkurrere med selv noen alvorlige ytelse sportsbiler.  RS4 er litt for skrikende, og det kommer med en betydelig prisøkning sammenlignet med S4, og det er derfor mange mennesker er mer i S4 som et resultat.

Når det gjelder pålitelighet, følger S4 en lignende bane som vanlige gassmotor Audi A4-modeller gjør. Dette betyr at den klarer å tilby en relativt pålitelig opplevelse, men trenger vedlikehold for å gjøre det. De vanligste S4-problemene er knyttet til motoren og problemene med overoppheting.

S4 lider også av problemer knyttet til for tidlig bremseslitasje , girkasse og økte nivåer av oljeforbruk/lekkasjer. Alt i alt koster S4 mer penger å vedlikeholde enn vanlige A4-modeller gjør, men forskjellene er ikke så store.

Audi S4 – Motorproblemer

S4 tilbyr enten en 4.2L naturlig aspirert V8 eller en 3.0L turboladet V6. 4.2L V8 er kjent for å utvikle karbonavsetninger på inntaksmanifolden som kan spenne motoren og må rengjøres for å holde motoren trygg. 3.0L V6 har andre problemer som tennspoleproblemer, eller problemer med turboladeren.

Problemet medtenningsspolen skjer når spolen ikke klarer å forvandle batteriets lave spenning til høyspenning for tennpluggen å engasjere seg i forbrenningsprosessen. Dette resulterer i feilfiring som kan føles og høres bak rattet.  Turboladeren er også kjent for å forårsake problemer, men disse er ikke så vanlige.

  Er Audi SQ8 en god bil?

Audi S4 – Overoppheting problemer

Hovedproblemet med S4-kjølesystemet er relatert til kjølevæsketemperatursensoren (CTS) som er laget av plast og kan mislykkes mens den blir utsatt for varme i en lengre periode.  Når det skjer, kan ikke sensoren sende de riktige dataene til ECU, noe som betyr ECU som resulterer i feil drivstoff- og tidsberegningsinnstillinger.

Symptomene på disse problemene er overoppheting av motoren, kontroll av motorlys, grov motorytelse og inkonsekvent temperaturavlesning.  Dette er et vanlig trekk ved disse motorene og må byttes ut en eller til og med noen få ganger i løpet av bilens levetid.

Audi S4 – For tidlig bremseslitasje

Den Audi S4 er en ytelse bil, men det ikke nødvendigvis kommer med bremser som alltid er i stand til å ta stress forbundet med ytelse kjøring. Ikke mange mennesker er opptatt av å ta S4-ene sine på banedager, men de som gjør det, finner snart ut at bremsene kan bli kokt veldig fort og miste sine stoppende abili-bånd.

Noen eiere klaget til og med over å måtte bytte bremsene etter bare 26 000 miles på veien.  Noen har rapportert rotor warping som vanligvis skyldes ekstreme temperaturer og manglende evne til å kjøle seg ned. Hvis du er noen som elsker ytelseskjøring og spordager, må du huske å innlemme kjøleomganger før du parkerer bilen.

  Er Audi TT RS en god bil?

Audi S4 – Overføringsproblemer

Dreiemoment omformer boksen som finnes i Audi S4 er en relativt pålitelig girkasse, men det opplever problemer med defekte omformere og nøling. Årsakene til at omformeren svikter er forbundet med overoppheting, deformasjon, lekke tetninger og låsing.

Hvis dette skjer, vil du sannsynligvis oppleve girglidning og til og med grøsse som er umulig å ikke legge merke til.  Alt i alt er dette problemet for det meste knyttet til eldre Audi S4-modeller og erikke så hyppig på nyere.

Audi S4 – Oljelekkasjer og høyt oljeforbruk

Europeiske luksusbiler er kjent for å konsumere mye olje og Audi S4 er ikke annerledes. Årsaken til at dette skjer skyldes for det meste en utslitt pakning på grunn av mangel på vedlikehold.  Hvis du merker at S4-avgir olje  lukter, motoren er misfiring, eller kontroll motorlyset er på, sørg for å stoppe bilen for ikke å forårsake mer skade.

Disse må byttes ut på det tidspunktet, så sørg for å opprettholde dem når du gjør det slik at dette ikke skjer igjen.

Faq-delen

Er Audi S4 rask?

Den Audi S4 får en 350hp 3.0L V6 turbocharged motor, Quattro AWD, og et dreiemoment omformer automatisk. Denne drivlinjen er i stand til å drive S4 fra 0-60 mph på rundt 4.2 sekunder, noe som er et veldig bra tall.  Topphastigheten til S4 er begrenset til 155kph, men du kan heve den til 165-170kph topper.

Kvartmilstiden til S4 er rundt 12. 8 sekunder på 108 mph som er et anstendig nummer for en bil som S4. Alt i alt er S4 virkelig en rask bil.

  Vanlige problemer med Kia Telluride

Er Audi S4 tilgjengelig som sedan?

Audi S4 er nå strengt tilgjengelig som en Avant / estate bil. Du pleide å kunne kjøpe en sedan-versjon av S4, men Audi sluttet å tilby den til fordel for Avant. Det er det samme tilfellet med Audi RS6 Avant som det heller ikke er tilgjengelig som en sedan.

Audi har ingen planer om å gjøre RS6 / S6 / RS4 / S4 tilgjengelig i sedan form, og det virker som dette jeg ikke kommer til å change når som helst snart.

Er Audi S4 en god familiebil?

Den Audi S4 er faktisk en flott familie bil fordi den kombinerer praktisk, hastighet, luksus, komfort, teknologi og sikkerhet. Det er en veldig praktisk bil takket være sin eiendom kroppsform og fordi den tilbyr en stor trunk plass.

Det er stille, men raskt, noe som også er et veldig godt familiebiltrekk. De fleste vil ikke engang innse at du kjører en rask bil når de ser en Audi-eiendom rulle forbi, og hvis du liker det under-radar-utseendet, kommer du til å elske S4.

Video: De VERSTE delene av å eie en Audi S4

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter