Vanlige problemer med BMW F30

BMW F30 Problemer & feil

BMW F30 har vært i markedet fra 2011 til 2019. I løpet av denne perioden har brukerne kommet over forskjellige utfordringer og delt dem i fora og med mekanikken sin. Med denne informasjonen kan folk som har tenkt å skaffe seg F30 vite hvilke utfordringer du kan forvente av denne bilen.

BMW F30 kommer i en sedan, kupé, kabriolet, stasjonsvogn og hatchback. Likevel har de fleste av disse bilene hatt de samme problemene gjennom årene. Noen av de vanlige BMW F30 problemer er koblet til motoren, turbo, suspensjon, overføring, rust, timing kjede, og mye mer.

Hva er de vanlige problemene med BMW F30?

Motorproblemer

Det vanligste problemet på BMW F30 er motorproblemer. De fleste motorproblemer oppstår på grunn av feil vedlikehold og reparasjon. Så hvis du ønsker å unngå motorproblemer, sørg for at bilen din er regelmessig vedlikeholdt, og du bør følge BMWs anbefalte serviceplan.

Noen av de vanlige tegnene på en defekt motor inkluderer motorboding og bilen klarer ikke å starte. Ta vare på mindre motorproblemer, da det er svært kostbart å bytte ut hele motoren.

Turbo problemer

Et annet område som du ikke bør overse når du leter etter vanlige problemer med BMW F30 er turbo problemer. De fleste BMW F30s kommer med turbo problemer som er koblet til overføringen, over fartsovertredelse, og wastegate. For å unngå de fleste av disse problemene, sørg for å smøre bildeler riktig.

Rust problemer

Rustproblemer er vanlige på BMW F30-modellene laget før november 2012. BMW F30-modellene laget før denne datoen hadde rustproblemer på forseterammen. Dette problemet ble imidlertid løst, og de fleste av de nyeste modellene har ikke dette problemet.

  Vanlige problemer med Peugeot Traveller

Problemer med tidskjeden

Dette er en annen vanlig BMW F30 problem som tilfeldigvis finner sted i både de nyeste og eldste modellene. Hvis bilen din har et problem med tidskjeden, kan tidskjeden hoppe, og du kan høre en sutrelyd fra motoren. Kjedet kan være ødelagt eller utslitt. Bytt kjede hvis den er skadet eller ødelagt.

Problem med styrestativet

Dette er et veldig kostbart problem som BMW F30 eiere ikke bør ønske å møte. Hvis du har et styrestativproblem, kan du begynne å høre støy eller vibrasjon når du kjører i 40 til 50 mph. Det oppstår vanligvis på grunn av lekkede eller forurensede væsker.

Raslende støy under armlenet

Dette er et problem som oppstår på grunn av slitasje. Hvis du begynner å høre raslende støy mens du akselererer, kan dette være et tegn på at de to metallhestene under armlenet er utdaterte og trenger vedlikehold eller utskifting.

Problemer med overføring

Overføringsproblemer er mange, og de fleste av dem er kostbare å reparere. Et enkelt overføringsproblem kan koste deg minst $ 300 å fikse. En av hovedindikatorene for et overføringsproblem er glidende eller ujevne gir. Dessuten kan kontrollmotorlampen slå seg på med et varsellys for girkasse.

Mal riper på en enkel måte

Malingsjobben på BMW F30 er ikke riktig gjort. Derfor, etter å ha dekket flere miles, vil du begynne å legge merke til at malingen chips bort med en liten ripe. Dette er et mindre problem, da du kan få bilen malt på nytt.

  Vanlige problemer med Porsche 718 Cayman

Problemer med suspensjon

En defekt suspensjon er også vanlig i BMWs og BMW F30 er ikke noe unntak. Hvis du hører raslende lyder fra BMW F30, er det stor sjanse for at bilen har suspensjonsproblemer. Andre tegn på en defekt fjæring inkluderer bilens vippe og løs styring.

Elektriske problemer

Sist men ikke minst opplever BMW F30 også elektriske problemer. Dette kan omfatte bilens lys, elektriske vinduer eller til og med radio. Sørg alltid for at ledningene er i orden og at sikringen ikke går i lufta. Du bør også inspisere kontrollmotorlyset og sørge for at det ikke gir feil signal.

FAQ

Er BMW F30 en pålitelig bil?

Totalt sett er BMW F30 en pålitelig bil. Generelt er nesten alle BMW-modeller i BMW 3-serien pålitelige biler. Likevel registrerer de færre problemer, og de fleste av de store problemene er knyttet til slitasje. Bilen er imidlertid fortsatt noe upålitelig, da det er dyrt å reparere og vedlikeholde.

Hva er det minst pålitelige BMW F30 modellåret?

Den minst pålitelige BMW F30 er 2013 modellår. Denne bilen har flere problemer, noe som betyr at du vil bruke mer tid og penger på å fikse den. Noen av de vanlige problemene som 2013 BMW F30 eiere bør forvente inkluderer motorproblemer, drivlinje problemer, og bil stalling mens du kjører.

Hva er det mest pålitelige BMW F30 modellåret?

Den mest pålitelige BMW F30 modellår er 2017 BMW F30. Denne bilen registrerer færre problemer enn andre BMW F30 modellår. Dermed vil du ikke oppleve mange problemer eller bruke mye på reparasjon og vedlikehold som 2013 BMW F30.

  Biler som ligner på BMW i3

Hva er den årlige kostnaden for å opprettholde BMW F30?

Selv om BMWs koster mye å vedlikeholde årlig, er BMW F30 en av de mest pålitelige BMW-modellene på markedet. Som et resultat vil det koste deg mellom $ 900 og $ 1,300 å opprettholde det årlig. Dette er ganske billigere som de fleste BMW-modeller koster minst $ 1,400 å opprettholde årlig.

Hvilken bil er bedre – BMW F30 eller G20?

Det er vanskelig å sammenligne disse to bilene som G20 erstattet BMW F30. Derfor er det bare et spørsmål om preferanse. BMW G20 er mer avansert med et moderne interiør, mens BMW F30 kommer med et gammelt interiør og mangler noen av de nyeste teknologiene. Likevel er G20 også dyrere enn F30.

Sammendrag

BMW F30 er en utmerket bil med flere eksepsjonelle funksjoner. Det er komfortabelt, romslig, luksuriøst, drivstoffeffektivt og leverer fremragende ytelse. Men som de fleste BMW-modeller kommer denne enheten også med flere utfordringer knyttet til motoren, fjæring, girkasse, turbo og mye mer.

For å unngå kostbare reparasjons- og vedlikeholdsarbeider, sørg for å overholde BMWs planlagte servicevedlikeholdsprogram. Dette vil bidra til å holde bilen i sjakk og la den fungere optimalt.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter