Vanlige problemer med Mercedes ML 270

Mercedes ML 270

Mercedes ML 270 CDI er en mellomstor luksus familie SUV laget for å konkurrere med slike som BMW X5 og Audi Q7. Denne luksuriøse AWD-vognen blir vanligvis kjøpt av folk som ønsker å blande nytte med de høyeste nivåene av luksus. Mercedes er et merke kjent for å lage noen av de mest berømte SUV-ene i spillet, og ML-klassen er kjent for akkurat det.

Når det gjelder pålitelighet, kan disse store familieluksus-SUV-ene være problematiske hvis de ikke holdes i optimal stand til enhver tid. De er rett og slett altfor komplekse i naturen, noe som betyr at det er mange ting som kan gå galt. ML 270 CDI var i produksjon mellom 1997 og 2005, og på den tiden ble det rapportert om mange problemer med bilen.

For det første ser det ut til at bilen noen ganger opplever forskjellige motorproblemer der bilen enten nekter å starte opp eller boder. EGR-ventilen er en kjent gripe med ML, og det kan også være overføringen. Fjæringssystemet er kjent for å svikte også, og det samme kan bilens elektronikk og ulike komfort- og bekvemmelighetssystemer.

Alt i alt er 1 st gen ML den som brakte den mellomstore luksus-SUV-en til berømmelse, men ML-klassen ble erstattet av GLE-klassen i 2015. W163 ML kan nå fås til en virkelig nedsatt pris, noe som betyr at det nå er på tide å få en billig.

Mercedes ML 270 – Motorproblemer

ML 270 CDI leveres med en 2.7L inline 5-sylindret dieselmotor som tilbyr 163hp og 272lb-ft dreiemoment. Denne motoren er ikke akkurat den motoren med best ytelse av alle ML-modeller, da den er en inngangsnivå ML og den minst kraftige diesel ML-modellen gjennom tidene.  Noen eiere har rapportert at bilen lekker etter å ha blitt stående udrevet en stund, noe som definitivt kan utgjøre forskjellige sikkerhetstrusler.

  Hvilke biler ligner på Mercedes A-klasse?

Drivstofforbruket til 2.7L dieselmotoren er heller ikke det aller beste til å begynne med, men noen eiere har rapportert at bilen er mindre effektiv enn hva den skulle være. Oljen kan finne veien ut av motoren som kan ende opp i en brann. Endelig er motoren noen ganger kjent for å svikte helt, men dette er mest på biler med høy kjørelengde som ikke har blitt vedlikeholdt så bra.

Mercedes ML 270 – EGR ventil problemer

EGR-ventilen (eksosresirkulering) er designet for å kontrollere mengden eksosgass som strømmer som til slutt påvirker bilens kraft og utslipp. Devanligste symptomene  på en  defekt EGR-ventil er en grov tomgang, dårlig ytelse, økt drivstofforbruk, drivstofflukt  og motorstyringslyset som holder seg på til enhver tid.

Det beste du kan gjøre er å enten prøve å reparere (rengjøre) EGR-ventilen eller erstatte den helt. Mange Mercedes-modeller er kjent for å lide av feil EGR, og ML 270 er absolutt ikke annerledes.

Mercedes ML 270 – Transmission problemer

Den automatiske girkassen som finnes i ML 270 er noen ganger kjent for å lide av forskjellige problemer som å ikke skifte fra 3. til 4.  gir eller til og med gå i limp-modus som kan gjøre bilen praktisk talt ukjørbar.   Noen sier at dette skyldes lave overføringsvæskenivåer, men noen eiere rapporterte disse problemene selv med væsken som ble toppet ut riktig til enhver tid.

  Problemer med Hyundai girkasse med dobbel clutch

Det virker som om disse problemene hovedsakelig skyldes feil overføringshastighetssensorer, og overføringen kan ganske enkelt ikke fungere så godt som den burde hvis disse er feil.  Andre har rapportert problemer med overføringsvæsken som forlater huset og forårsaker skade på nærliggende komponenter.

Mercedes ML 270 – Suspensjon problemer

Fjæringen på ML-klasse Mercedes er designet for å takle den ekstra massen og belastningen forbundet med en tung bil.  ML 270 er imidlertid en relativt gammel bil,  og mange fjæringskomponenter er kjent for å svikte enten på grunn av alderdom eller mangelfullt vedlikehold.

Eiere har rapportert bilen sagging på bakenden og det virker som bakre støtdempere kan gå ut relativt ofte.  Noen har også rapportert om problemer med foringene som kan gå i stykker etter en stund. Torsjonsstangen er også kjent for å mislykkes, spesielt på biler med mange mil på klokken.

Mercedes ML 270 – Elektriske problemer

Mercedes ML 270 er en relativt gammel bil, noe som betyr at mange av bilens elektroniske systemer er utsatt for svikt. Batteriet og dynamoen kan forårsake problemer, og det kan også bilens utvendige belysningssystem. Noen sier at vann har en tendens til å finne veien inn i delikate elektriske hus som kan forårsake mange problemer med bilens elektronikk.

Mange innvendige knapper og brytere kan gå i stykker på grunn av gjentatt belastning, og bilens sentrallåssystem kan også slukkes. Mange eldre Mercedes-modeller opplever problemer med elektriske vinduer, noe som også er kjent med ML 270.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe Mercedes ML 270 CDI?

Det er noen grunner til at det er en god idé å kjøpe en ML 270 CDI, men det er også noen grunner til at den ikke er det. Den gode nyheten er at ML 270 nå er en virkelig rimelig bil, da den har svekket seg nesten helt. Dessuten er ML 270 en komfortabel bil med alle nødvendige funksjoner for å holde deg inne  i det lange løp.

  Hva er den beste Mercedesen for en taxi?

På den annen side er ML 270 gammel og mangler virkelig når det gjelder funksjoner de fleste av oss er vant til.

Hvor komfortabel er Mercedes ML 270?

Mercedes ML 270 er fortsatt en veldig behagelig bil fordi den har et anstendig fjæringssystem,  og det kommer vanligvismed fete dekk rundt. Interiøret i ML270 er stille og veldig velutstyrt, noe som gjørdet til et veldig hyggelig sted å tilbringe tid i.

Er Mercedes ML 270 en god familiebil?

Mercedes ML-klasse er designet for familiebruk, men ML 270 CDI er rett og slett for gammel til å kalles god. Visst, det gjør alt det viktigste veldig bra, men det er ikke så trygt eller så underholdende for deg eller barna dine sammenlignet med alle andre ML-modeller som noen gang er laget.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter