Vanlige problemer med Mercedes S63

Mercedes S63 Problemer

Mercedes S63 er et luksuriøst monster i full størrelse av en sedan som pakker mer enn 500hp samtidig som den er like komfortabel som en standard S-klasse. Nesten alle S63-modeller kommer med en V8-motor, og de nyeste kommer med en BiTurbo V8 som også finnes i mange andre Mercedes AMG-modeller.

Som sådan har S63 alltid vært den helt øvre echelon fra Mercedes Benz-katalogen, og folk som har en tendens til å kjøpe S63-verdien både ytelse og luksus. Men med så stor kraft kommer stort ansvar, og å opprettholde denne motoren krever mye mer dyktighet og presisjon, ellers vil bilen begynne å ha problemer.

Mange S63-modeller er kjent for å ha oljerelaterte problemer som økt oljeforbruk eller til og med potensielle oljelekkasjer. Mercedes Benz S-klasse er en veldig tung bil som betyr at luftfjæringen også er kjent for å forårsake problemer, spesielt på eldre modeller.

V8-motorer som finnes i S63 er også kjent for å bli ekstremt varme mens de er under mye stress som potensielt kan forverre nærliggende drivstoffslanger og andre komponenter.  Veivhusets pusteventil er også kjent for å svikte, spesielt for M156 AMG-motoren. Endelig har overføringen som ble funnet i  2016 S63-modellen en tendens til å male og gjøre bilen hoppende mens den akselererer.

Oljerelaterte problemstillinger

Som tidligere nevnt kommer alle S63-modeller med større V8-motorer som har en tendens til å konsumere mye motorolje.  Noen S63-modeller, spesielt de med M156-motoren, er imidlertid kjent for å lekke olje i nærheten av ventilpakningsdekslene, kamakselspoledekselpakningene  og i nærheten av oljefilterhuspakningene  .

Dette betyr at du må bytte ut ventilpakningsdekslene og kamakselspoledekslene regelmessig for ikke å oppleve konstante oljepytter under S63. Pass på å bytte ut disse komponentene når det er en lekkasje, hvis du ikke gjør det, vil du sannsynligvis skade de nærliggende komponentene som generatoren, A / C-kompressoren eller transmisjonskjøleslangene.

  Hvilken er bedre - Infiniti eller Mercedes?

Problemer med suspensjon

Sent på 2000-tallet var S63-modeller utstyrt med Active Body Control Suspension til og med en del av en betydelig tilbakekalling tilbake i september 2008.  Tilbakekallingen var forbundet med en feil i forakselens akselerasjonssensorer.

Andre S63-modeller, bar de nyeste er også noen ganger utsatt for suspensjonsproblemer, spesielt hvis de ikke opprettholdes riktig. Vanlige problemer med Mercedes-fjæringssystemet inkluderer lekkasjer, tap av bakkeklaring eller uoppdagede fjæringsnivåer på alle fire hjulene.

Varmerelaterte problemer

Mercedes designet S63 for å være mye mer holdbar og i stand til å tåle varme, spesielt sammenlignet med en vanlig S-klasse modell. Imidlertid er noen S-Class-modeller og spesielt 2014 S63-modellen kjent for å fungere under ekstrem varme, noe som til og med kan skade de nærliggende motorkomponentene.

Det verst tenkelige scenariet er knyttet til nedbrytningen av drivstoffslangene som potensielt til og med kan starte en brann. Noen få eiere klaget også over defekte vannpumper, noe som betyr at S63 ikke er helt fri for potensielle overopphetingsproblemer.

Problemer med veivakselpustende verdi

Det er to forskjellige måter hvordan en veivaksellufteventil har en tendens til å mislykkes. Den første skyldes forverring av pustediaphragm-ventilen.  Sometimes slangen fra veivakselen har en tendens til å forverres litt raskere på grunn av økt varme og generell brittleness som også kan forårsake pusteventilproblemer.

Dette problemet er også mest knyttet til M156-motoren, og den kan enkelt spores med P0170-feilkoden.  Du må erstatte disse systemene hver 60k miles eller så, men den gode nyheten er at dette ikke bør ta mer enn 30 minutter.

  Hvor kan jeg få min Mercedes olje Change?

Overføringsrelaterte problemer

Nyere S63-modeller, spesielt 2016-modellen, er kjent for visse overføringsrelaterte problemer som sliping eller hopping under tung akselerasjon.  Imidlertid er overføringen i 2016 S63 også kjent for å avgi merkelige sutrende lyder eller til og med brennende lukter som faktisk er skummelt.

Den enkleste og sikreste måten å holde overføringen jevn på, er å erstatte oljen hver 30k-60k miles. S63 er mye mer performance-orientert og er designet for å bli drevet hardt, som sådan er det ekstremt viktig å opprettholde overføringen regelmessig, spesielt hvis du ofte bruker lanseringskontroll.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilken S63-modell er best?

Den siste generasjonen W222 Mercedes Benz S63 er sannsynligvis den beste S63-modellen gjennom tidene fordi den perfekt balanserer komfort og ytelse. Noen high-end ytelse sedans er kjent for å bli altfor ubehagelige for at de skal håndtere godt i hjørnene.

Dette er også et problem for noen få S63-modeller, men W222 er den som har en tendens til å tilfredsstille begge sider av skalaen. Foruten å være rask og komfortabel, er W222 den kraftigste og mest ønskelige S63-modellen, spesielt den etter oppdateringen. Vi er ennå ikke å se den splitter nye W223 S63 AMG som sannsynligvis kommer til å best W222.

Er Mercedes S63 AMG verdt det?

Hvis du er ute etter en luksus ytelse sedan i full størrelse, er S63 den perfekte bilen for deg. Mange anser S-klasse for å være den beste bilpengene kan kjøpe, og S63 er den aller beste S-klasse-modellen du kan få. Med mer enn 500hp og plass til fem, er S63 utrolig morsom for dristig kjøring og motorvei cruising.

  Jaguar mot Mercedes: Pålitelighet

Som sådan er S63 virkelig verdt det, men bare hvis du etter en slik bil. S63 koster mye penger å kjøpe fra nye, og det har en tendens til å avskrive som gal. Det er imidlertid en bil du kan beholde i flere tiår og fortsatt være fornøyd med den.

Er Audi S8 bedre enn S63 AMG?

Den Audi S8 er den viktigste rivalen til Mercedes S63 AMG, men S8 er litt mer subdued og tilbyr litt mindre kraft.  S63 er mer en showstopper fordi den ser mer aggressiv og mer kommanderende ut samtidig.

Begge disse landyachtene i full størrelse er fantastiske, men du bør gå for S8 hvis du vil ha en sovende sedan i full størrelse mens S63 er mye mer oppmerksomhetssøkende både inne og ute.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter