Vanlige problemer med Porsche 718 Boxster T

Porsche 718 Boxster T problemer & feil

Porsche 718 Boxster T er en 2-dørs soft-top kabriolet basert på Porsche Cayman T. T-modellen står for en mer førerfokusert pakke som tar sikte på å ta den vanlige Porsche Boxster og gran den opp litt for å gjøre den til en mer engasjerende bil for Porsche-purister uten å koste for mye mer penger.

Når det gjelder pålitelighet, er Boxster T stort sett den samme som den vanlige Boxster, da det ikke er noen store forskjeller mellom de to når det gjelder motoren, overføringen, drivverket og deler av fjæringen.  Derfor bør disse to være like når det gjelder problemer og alle kostnadene forbundet med å fikse dem.

Som sådan er de vanligste 718 Boxster T-problemene forbundet med motoren, overføringen, klimaanlegget, utstyret og overoppheting.  Jeger ikke verdt å nevne at de fleste av disse ikke er forbundet med mangel på vedlikehold, noe som ikke er så vanlig.

Uansett er 718 Boxster T like pålitelig som den vanlige 718 Boxster, noe som betyr at den skal kunne vare lenge hvis du tar godt vare på den. Porsche T-modellene blir stadig mer populære både i 718-serien og 911 991/992-serien.

Porsche 718 Boxster T – Motorproblemer

De vanligste problemene med 718 Boxster T-motoren er relatert til tennpluggene som noen ganger kan sitte fast eller slites ut for raskt. Noen eiere har også rapportert problemer med tennspolene som må byttes ut. Som sådan er det alltid en bedre ide å erstatte alle fire spolene samtidig som det sannsynligvis vil gi deg hodepine i nær fremtid.

  Vanlige problemer med Audi TT

Den 2,0 L 4-sylindrede turboladede motoren i Boxster T er noen ganger kjent for å lekke olje. Disse kan forekomme selv med biler med lavere kjørelengde, vanligvis de som ikke kjøres så ofte.

Porsche 718 Boxster T – Overføringsproblemer

Porsche 718 Boxster T er tilgjengelig med to forskjellige girkassealternativer, en kortkastmanual eller Porsche proprietære PDK 7-trinns dual-clutch girkasse. Den manuelle boksen er ganske robust, men mangel på dyktighet kan ødelegge koblingen, så sørg for å være delikat med den hvis du vil få mest mulig ut av den.

Den automatiske girkassen er en annen historie. Det fungerer vanligvis bra, men det er tider når du kommer til å støte på glidning, nøling og spesielt bremse nedskytninger. Du bør også sørge for at PDK fungerer så godt som mulig ved å bytte ut transmisjonsvæsken når det er nødvendig.

Porsche 718 Boxster T – A /C system problemer

Porsche 718 Boxster T er noen ganger kjent for å oppleve ulike problemer med klimaanlegget, nærmere bestemt A/C-kondensatoren og kondensatorlinjene.  Disse er vanlige på alle 718 modeller, og de kan enkelt fikses av en kvalifisert Porsche-tekniker. Refrigerant lekkasjer er sjeldne, men noen eiere har opplevd lekkasjer med sine 718 Boxster-modeller.

Uansett, sørg for å ta 718 til en kvalifisert mekaniker som raskt kan inspisere hele klimaanlegget og ta seg av alle problemer.

Porsche 718 Boxster T – Overopphetingsproblemer

718 Boxster T er en ekte ytelsesbil som betyr at de fleste kommer til å kjøre den aggressivt og ved full tilt. Dette betyr at bilen trenger et sofistikert, og enda viktigere, et effektivt kjølesystem for ikke å skade dyre drivlinje- og drivverkkomponenter på grunn av varmeeksponering.

  Vanlige problemer med Mercedes GLB 250

Noen eiere har imidlertid rapportert vannpumpefeil og termostatfeil som kan øke bilens temperatur betydelig, selv om de ikke går så fort. Hvis dette skjer, må du ta bilen inn for en tjeneste, da du ikke vil risikere å skade Boxster T eller enda verre, ende opp i en brann.

Porsche 718 Boxster T – Utstyrsproblemer

Porsche 718 Boxster T lider av visse utstyrsrelaterte problemer som er ganske vanlige i hele 718 Boxster-serien. Det første og vanligste problemet er relatert til den myke toppmekanismen som kan sitte fast eller bli veldig treg å betjene. Den bakre spoileren er noen ganger kjent for å sitte fast, noe som forhindrer at den ligger i flukt med bilens kropp.

Baklyktene er et ømt punkt for eldre Boxster-modeller fordi de også er kjent for å mislykkes. Utstyrsrangerte problemer er for det meste ned til mangelfullt vedlikehold eller problemer knyttet til mangel på kvalitetskontroll fra fabrikken.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en Porsche 718 Boxster T?

Hvis du er interessert i å kjøpe en 2-seters kabriolet som er kompakt, men i stand til å tilby deg en spennende opplevelse, er Boxster T faktisk en perfekt bil for deg.  Hvis du er noen som er vant til å kjøre Porsche 911s, kan du tro at Boxster T er under deg, men det er virkelig ikke fordi disse to er svært forskjellige.

Hvis du er spesielt høy, eller ikke liker små biler generelt, er Boxster T absolutt ikke en bil for deg. Hvis du liker store biler med mye plass som kan gå fort, har du det bedre med en Porsche Panamera eller Porsche Taycan EV.

  Vanlige problemer med BMW 340i

Er Porsche Boxster T bedre enn den vanlige Boxster?

Porsche 718 Boxster T starter på rundt $ 70,000 mens den vanlige 718 Boxster starter på rundt $ 63,000 som er en $ 7,000 forskjell. Boxster T er egentlig en 718 Boxster med noen få førerfokuserte valgfrie funksjoner lagt til for å gjøre bilen mer spennende å kjøre.

Som sådan er Boxster T den bedre bilen hvis du er den typen fyr som verdsetter ytelsessiden av ting. Hvis du ikke bryr deg om ytelse og håndtering, og du bare vil ha en Porsche, er Boxster det bedre valget for deg.

Avvikler Porsche Boxster?

Ja, og nei. Porsche sa at de ikke vil avvikle Boxster helt, men heller elektrifisere den for neste Boxster-modell. Dette betyr at vi faktisk får en ny Boxster, men det er ennå ikke klart om den nye Boxster bare kommer til å bli tilbudt med en EV-plattform eller en forbrenningsmotor også.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter