Alt om 2023 Ford F-150 Raptor R

2023 Ford F-150 Raptor R

Høyytelsesbiler virket usannsynlig for noen år siden, men i dag kan vi til og med kjøpe 700 hk+ V8-monstre som til og med kan slå en hel rekke superbiler i et løp på 0-60 mph. Dette er latterlig for en pickup, men det virker som det amerikanske markedet elsker pickuper så mye at de vil ha dem i alle mulige varianter.

Den kommende 2023 Ford F-150 Raptor R kommer til å være ytelsesversjonen av ytelsesversjonen Ford F150 Raptor som nå kommer til åikke une F150 til 11.  F150 Raptor bruker en V8-motor, men ble erstattet av en EcoBoost-enhet for de få tidligere generasjonene som aldri ble virkelig akseptert av mange Ford-entusiaster.

Dette ble bare gjort verre da Dodge kom ut med TRX som har en V8 og mye mer kraft enn Raptor. TRX kommer til og med med midtkonsollgrafikk  som har en  t-rex som spiser en raptor.  Ford var ikke så imponert over Dodge som kastet skygge på Raptor, og det er også grunnen til at den nye 2023 Raptor R er designet for å spise TRX.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt om 2023 Ford F150 Raptor R, den fantastiske V8-motoren den får, og alle de andre features som følger med den. Så hvis det er noe som interesserer deg, må du lese denne artikkelen!

2023 Ford F-150 Raptor R – drivlinjen

Hvis du er en av dem som aldri klarte å akseptere det faktum at Raptor har en liten EcoBoost-motor, kan du hvile fritt fordi Raptor R får Shelby GT500 «Predator» -motoren som kommer til å gjenopprette den elskede V8-lyden med  700 hk og 640 lb-ft dreiemoment som er 250 hk  mer og 140 lb-ft mer enn standard Raptor.

  Ford Taurus pålitelighet

Ford introduserte også et mye større luftinntak som nå er i stand til å puste  inn 66% mer luft inn i  motoren som vil holde temperaturene nede og gjøre det mulig for motoren å tåle en så tung lastebil.  Nye oljekjølere, unike eksosmanifolder,  en dypere oljepanne, en rekalibrert kompressorenhet, en remskive med liten diameter … Alt dette indikerer at this er ganske mye en ny motor.

Ford sier at Raptor R kan gjøre 112mph som er mye for en lastebil med 37-tommers dekk. Raptor R har en 10-trinns automatisk momentomformeroverføring  fra SelectShift-serien.  Det beste  med den nye 2023 Ford Raptor R er lydsporet da den nye V8 høres strålende ut og viser at en EcoBoost i en Raptor rett og slett ikke er nok.

2023 Ford F-150 Raptor R – Design og kjøring

Designmessig skiller Raptor R seg fra F150 Raptor, men ikke for mye. Frontpanseret, eller det Ford liker å kalle det, «power dome» sitter nå en tomme høyere slik at den kan passe V8-motoren mer fritt.  Lastebilen har også en hel rekke Raptor R-dekaler som er designet for å skremme bort Dodge TRX owners.

Nye 37-tommers grabby-dekk kommer med alle Raptor R-versjoner, mens interiøret er kledd med karbonfiber, mikrosemsket skinn i stedet for skinn, og  nye Recaro sportsseter med nye R-logoer.   Kjøreopplevelsen er ikke så forskjellig fra V6  Raptor, da Raptor R har stort sett det samme fjæringsoppsettet med samme bakkeklaring.

  Er Ford Mustang Mach-E en god bil?

Disse lastebilene er designet for å gå raskt i rette linjer, noe som betyr at du egentlig ikke vil kjøre disse på et spor. De enorme 37-tommers dekkene er større enn noe du får fra en hvilken som helst TRX-modell fra fabrikken, noe som gjør denne lastebilen perfekt for Baja og ørkenfart.

2023 Ford F-150 Raptor R – Pris og marked

2023 Ford Raptor R kommer til å starte på $ 109,145 med en inkludert $ 1,795 destinasjonsavgift. Det kommer til å rrive i forhandlere innen utgangen av dette året,  men Ford sier at de allerede er åpne for å ta bestillinger.  Ford sa ikke om Raptor R kommer til å være begrenset i produksjon, noe som betyr at det sannsynligvis ikke vil være det.

Vi kan se Ford prøver å selge så mange Raptor R-modeller i et par år med tilgjengelige produkters og dermed begrense modellen på den måten. Uansett, når Ford F150 Raptor R treffer veiene, er sjansen stor for at verdiene snart vil skyte i været, noe som vil lokke mange F150 Raptor R-eiere til å snu bilene sine for en betydelig fortjeneste.

FAQ-seksjon

Er Ford F-150 Raptor R bedre enn Dodge RAM TRX?

En av de mest spennende rivaliseringene i lastebilmarkedet gjennom tidene er den mellom den kommende Ford F150 Raptor R og den eksisterende Dodge RAM TRX. TRX er litt kraftigere, men er sannsynligvis omtrent 500-1000 kg tyngre enn Raptor R, noe som betyr at forholdet mellom kraft og vekt ikke er så bra som med Raptor R.

Vi kan si at begge disse lastebilene er rett og slett gale, og  kjøpsbeslutningen din kommer til å avhenge av hvilket av disse to merkene du liker mer, og om du foretrekker «Predator» Shelby V8 mot den ikoniske «Hellcat» V8.

  Ford EcoSport pålitelighet

Hvordan bestiller jeg en Ford F150 Raptor R?

Hvis du er interessert i å kjøpe 2033 Ford Raptor R, bør du bare spasere ned til din lokale Ford-forhandler og be om en tildeling. Dette betyr at du offisielt vil reservere byggeplassen din ved å betale et depositum hos en Ford dealership.  Dette depositumet vil senere bli brukt mot kjøpesummen for kjøretøyet ditt.

Problemet her er at mange forhandlere kommer til å be om store markeringer på Raptor R. Det er ganske mange tilfeller der forhandlere spør så mye som $ 25.000 på toppen  av kjøpesummen på F150 Raptor R, noe som bare er dumt.

Er Ford F150 Raptor R en ytelsesbil?

Ford F150 Raptor R er en ytelsesbil fordi den tilbyr oppover 700 hk fra sin Shelby GT500-avledede V8.  Selv om disse lastebilene ikke var designet for sporbruk, kan de holde seg selv mens de svinger. Jada, de er bedre enn vanlige F-serie lastebiler, but som helhet, disse er bare designet for å ha det gøy med.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter