Best brukte sportssedaner å kjøpe i 2023

En sportssedan er en bil som prøver å kombinere en verden av praktisk og komfort med en verden av ytelse og håndtering. Dette betyr at disse bilene er i stand til å gjøre all den vanlige daglige pendlingen samtidig som de er morsomme å kjøre. Kjøpe en ny sports sedan er dyrt og det er derfor du bør vurdere å få en brukt.

Hvis det er noe som interesserer deg, har du kommet til rett sted, da vi skal liste opp alle de best brukte sportssedanene du kan kjøpe i 2023. Den første brukte sportssedanen du bør vurdere er BMW  M3 F90-generasjonen, da  den nå er like billig som den noen gang var, men tilbyr en naturlig aspirert V8 som er mye mer spennende enn den 6-sylindrede motoren i den moderne M3.

Du bør også vurdere 2016 Jaguar XF Supercharged med en kompressormatet V8,  2011 Mercedes E63 AMG og 2013 BMW M5,  da disse tre er noen av de beste mellomstore ytelsessedanene penger kan kjøpe.

Hvis du vil ha en full størrelse ytelse sedan, bør du vurdere 2009 W222 Mercedes S63 AMG som nå kan fås for mindre enn en ny Toyota Camry.  Alt i alt  er disse sedanene alle i stand til å tilby deg fast luksus, men er mye morsommere å kjøre og leve med enn en vanlig nyere sedan.

2008 BMW M3 F90

I en verden av ytelse sedans, BMW M3 er kongen. Dette betyr at alle M3-generasjoner alltid vil være populære, men F90 er noe annet. Med en naturlig aspirert 4.0L V8 med 410hp, er M3 utrolig balansert  og tilbyr et lineært kraftbånd som rett og slett ikke kan replikeres i dag.  Den er tilgjengelig med enten en 6-trinns manuell eller en 7-trinns DCT, begge har sine oppturer og nedturer.

  Luksusbiler med lave vedlikeholdskostnader

Alt i alt er F90 M3 en ekte førerbil, en som langt fra er den mest luksuriøse på denne listen, men som sannsynligvis er den mest spennende å kjøre. Du kan få en nå for rundt $ 26.000 som er et røverkjøp. Dessuten er F90 sannsynligvis kommer til å beholde sin verdi veldig bra, kanskje til og med verdsette i verdi over tid.

2016 Jaguar XF kompressormatet

Den nyeste bilen på denne listen er 2016 Jaguar XF Supercharged som har som mål å finne den perfekte balansen mellom luksus og ytelse.  Det er en mellomstor luksussedan med en naturlig aspirert V8-motor som høres strålende ut.  460hp er tilgjengelig under høyre fot til enhver tid, noe som er mer enn nok for en morsom opplevelse.

Selv om XF Supercharged ikke er den toppspesifiserte 2016-ytelsen XF Jaguar, er den en mye morsommere  daglig sjåfør.  Du kan få en for $ 28.000 som er en stjele med tanke på at det egentlig ikke er så gammelt.

2011 Mercedes-Benz E63 AMG

Den 2011 W212  Mercedes-Benz E63 AMG er en av de beste Mercedes E63-modeller gjennom tidene fordi det ser kjempebra, høres kjempebra, og går som helvete.    W212 E63 er faktisk tilgjengelig med to forskjellige motorer. Tidligere W212 E63s kom med en 6.2L N / A mens senere modeller kom med en 5.5L V8 med en  maksimal effekt på 577hp.

Det gode er at denne E63 AMG nå koster bare $ 25.000 eller så som ikke er så mye for en naturlig aspirert mellomstore luksus sedan V8 Mercedes.  Ordtaket «de villeikke gjøre dem slik lenger» har aldri vært mer sant.

  Hvordan får de biler i kjøpesentre

2013 BMW M5 F10

Hvorfor kjøpe en E63 AMG når du kan kjøpe en BMW M5? Disse to tyske mellomstore luksussedanene har vært direkte konkurrenter helt siden de først ble introdusert, og F10 blir ofte referert til som en av de beste M5-modellene noensinne.  Twin-turbo 4.4L V8 i M5 kommer inn på 560 hk, noe som er perfekt for bilens størrelse.

Med en brukt pris på rundt $ 29.000, er F10 M5 litt dyrere enn W212 E63, men 2013 M5 er LCI ansiktsløftet modell som betyr at den får nyere teknologi som også inkluderer en digital driver’s display.

2009 Mercedes-Benz S63 AMG

For å toppe denne listen, skal vi nevne den nydelige W221 S63 AMG luksussedanen i full størrelse. S-klasse har alltid vært flaggskipet i Mercedes sedan-serien, samtidig som den er målestokken for alle andre sedaner i full størrelse å følge.  Med sin 520 hk 6.2L naturlig aspirerte motor, høres S63 AMG helt strålende ut.

Du kan finne disse nå for rundt $ 28.000 som er et røverkjøp av århundret som det virkelig ikke er mange mer komfortable sedans selv i dag.  W221 er en legende, og S63 W211 er toppen av avlingen.

FAQ-seksjon

Er brukte ytelsessedaner pålitelige?

Brukte ytelse sedans er kjent for å være problematisk når det gjelder pålitelighet og maintenance som det koster ganske mye penger for å holde dem i optimal tilstand.  Noen av disse som F90 M3 er kjent for potensielle motorproblemer som kan koste tusenvis av dollar å fikse.

  Hva er den beste brukte konvertible bilen?

Som sådan er det bare fornuftig å gå for disse hvis du er villig til å gå hele grisen.  Hvis du kjøper en modell med relativt lav kjørelengde, en som har blitt holdt i  god stand siden kjøpet,  bør den kunne overleve uten store problemer.

Er moderne ytelsessedaner kjedelige?

Moderne ytelse sedans er mye raskere og mye mer dyktige, men man kan hevde at de mangler følelser og renhet. De er fullpakket med teknologi, og sjåføren føler seg ofte distansert fra spenningen ved å kjøre, noe som gjør at du føler at du ikke engang kjører en ekte ytelsessedan.

Eldre ytelse sedans er bare råere, mer barebone, og mer spennende,  og det er knapt noen der ute som mener noe annet.

Er det noen elektriske ytelse sedans?

Selvfølgelig er det. For det første er Tesla Model 3 Performance som BMW M3 i EV-verdenen når det gjelder popularitet.  Porsche Taycan er  en virkelig sporty EV, og det samme er BMW i4 og Audi e-tron GT.  Hvis du vil ha noe mer luksuriøst, er Mercedes-Benz EQE AMG og EQS AMG også veldig kule.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter