Beste år for Porsche Cayman

Er Porsche 718 Cayman en god bil?

Porsche Cayman er en inngangsnivå 2-seters sportsbil laget av Porsche for de som ønsker å nyte en dynamisk kjøreopplevelse uten å lide når det gjelder luksus og stil. Cayman har eksistert en god stund, noe som betyr at det er mange forskjellige Cayman-modellår å velge mellom.

Det beste Porsche Cayman-modellåret er sannsynligvis 2017 981-modellen fordi den tilbyr de beste motorene og er en perfekt blanding av ytelse, verdi, luksus og dynamikk. De siste 718-modellene fra 2022 er  objektivt sett de beste Cayman-modellårene fordi de er de mest avanserte og mest luksuriøse Cayman-modellene hittil.

Hvis du ønsker å spare litt penger samtidig nyter det meste av hva disse to nyere 718 Caymans kan tilby, bør du også vurdere å kjøpe 2006 Cayman. Denne Cayman-generasjonen representerer sannsynligvis den beste Cayman-modellen før 981-generasjonen fordi disse er godt priset, spennende og veldig rent.

Uansett hvilken Cayman-modell du går for, må du sørge  for at du går for en inspeksjon før kjøp, da disse bilene ofte blir forsømt. Caymans er ikke den typen biler folk pleier å kjøre hver dag, noe som betyr at mange av disse, spesielt eldre modeller, er ganske forsømt.

2017 Porsche 981 Cayman

2017 Porsche Cayman er sannsynligvis den beste Cayman-modellen å gå for på grunn av en rekke årsaker. 2017-modellen er det siste modellåret i 918-generasjonen, noe som betyr at  den er den mest avanserte der ute. 2017 Cayman er ikke en bil som er overbelastet med tilbakekallinger og forskjellige problemer som plaget tidligere 981-modeller.

  Er Porsche-skinn ekte 

Caymans kundetilfredshetsindeks for 2017 er også veldig høy, da de fleste eiere anser eieropplevelsen for å være overveiende positiv. Verdi er også hva 2017 981 gjør veldig bra fordi bilen nå er 5-6 år gammel. Dette betyr at den mistet ganske mye verdi gjennom årene og er nå ganske stabil verdimessig.

Grunnen til at vi setter 981 før 718-generasjonen skyldes motorene som 718-generasjonen  reserverte 6-sylindrede motorer for bare de høyere modellene som koster mye mer penger. Derfor kan 981 fås med en 6-sylindret motor til en relativt lav pris.

2022 Porsche 718 Cayman

2022 Porsche 718 Cayman  er den nyeste og beste Cayman-modellen  fordi den er den  mest avanserte og mest ønskelige Cayman du kan kjøpe. Det koster mest mulig ut av alle Cayman-modeller, men kvalitet kommer til en premie. Videre er Cayman 2022 dekket av en garanti som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for reparasjoner.

Kundetilfredshet er også noe 2022 gjør veldig bra, da de fleste som har kjøpt den oppgir at bilen er ren glede å kjøre og eie. Avanserte GTS-, GT4- og GT4RS-modeller er noen av de beste Porsche-bilene generelt, men de kosterlike mye som noen Porsche 911-modeller.

Reliability ser også ut til å være veldig bra med 2022 Cayman fordi bilen er mer pålitelig enn 718 modeller som kom før den. Porsche har ganske mye problemer med 718 på grunn av mange tilbakekallinger, men de ble løst før 2022-modellen kom ut.

  Vanlige problemer med Porsche 718 Cayman T

2006 Porsche Cayman

Hvis du vil ha en Porsche Cayman på et budsjett, er 2006 Cayman modellen å gå for. Noen sier at 2006 Porsche Cayman er perfekt balansert og var selve toppen av Porsche Cayman. Pålitelighet er også  en viktig faktor å vurdere når du kjøper en bil  , og heldigvis synes 2006 Porsche Cayman å være en virkelig pålitelig bil.

Kundetilfredshet er noe så viktig som pålitelighet når det gjelder å kjøpe en bruktbilmodell, og 2006 Cayman ser ut til å være en veldig positivt ansett bil.  Hovedårsaken til at 2006-modellen er så god er imidlertid at den gir deg den aller beste verdien for pengene.

Du kan kjøpe en 2006 Cayman for bare en brøkdel av hva du vanligvis betaler for enda en  981, enn si en 718.  Det er verdt å nevne at 2006 Cayman er nå en virkelig gammel bil som betyr at å finne en i perfekt stand med alle service historie poster er ikke så lett som i tilfelle av 981 eller 718.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe en Porsche Cayman?

Hvis du er interessert i kompakte 2-seters sportsbiler med premium-merke, er Porsche Cayman en flott bil å kjøpe. Cayman sammenlignes vanligvis med Audi TT, BMW 2-serie og Mercedes SLC. Cayman er imidlertid den mest dynamiske bilen ut av partiet og en som beholder sin verdi best.

Som sådan, hvis du liker denne typen bil, er Porsche Cayman definitivt en bil du bør vurdere å kjøpe. På den annen side må du være klar over at Cayman er en ganske kompakt bil, og de høyeste sjåførene der ute kan slite litt med å finne nok plass inne i Cayman.

  Porsche 996 - Alt du trenger å vite

Hva er den beste Porsche Cayman-modellen du kan kjøpe?

Den beste Porsche Cayman-modellen er sannsynligvis Porsche GT4, da den balanserer ytelse, verdi og spenning best. GT4 RS er den toppmoderne Cayman-modellen som konkurrerer med slike som 911 GT3, som ikke er noe vanlig for Porsche Cayman-modeller på inngangsnivå.

Cayman GTS er også en av de beste Porsche Cayman-modellene, spesielt 718-generasjonen som får en strålende 4.0L naturlig aspirert flat 6-sylindret motor.

Hva er forskjellen mellom Porsche Cayman og Boxster?

Porsche Cayman er en hardtop-versjon av Porsche Boxster, noe som betyr at disse to deler de fleste deler med hverandre.  Cayman er også litt stivere fordi den kommer med et hardt tak som gjør bilen litt smidigere i svingene. Cayman er også en litt lettere bil som også hjelper i svingene.

Boxster har en tendens til å koste rundt $ 2000 mer  enn Cayman, og Cayman får noen spesielle modeller som GT4RS og GT4 som ikke kan fås med Boxster.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter