Er Porsche Boxster en jentebil

Bare noen få biler gjennom historien ble laget for kvinner spesielt, og ingen av dem rettferdiggjorde så godt. En Porsche Boxster er en 2-seters sportsbil, og noen tror faktisk  at en Boxster er en »chick’s bil’.

Mange tror at nesten alle mindre konvertible biler er kyllingbiler. Nå er det  en enorm  mengde  fantastiske biler gjennom  bilhistorien, og en 250 California, eller en 300SL Roadster  er ikke mannlige / kvinnelige spesifikke biler.

Verden av bil entusiasme er for det meste befolket av menn, det er et faktum. Og bilentusiaster elsker å kjøre biler givende, det er også et faktum. Porsche Cayman / Boxster-plattformen var alltid utrolig kapabel som en sportsbilplattform, det er også et faktum.

Det er ganske åpenbart at en personlig mening er, vel personlig. Men objektivt sett er Porsche Boxster en utrolig dyktig kompaktmidtmotorisert  sportsbil. Deter ikke en jentesbil, ikke en fyrsbil, det er en 2-seters sportsbil med gode håndteringsegenskaper.

Kyllinger biler

I en verden av bil entusiasme,  mange stereotyper bor, og det er mange »chick biler» der ute. De er for det meste kompakte, små hjul-størrelse hatchbacks eller kabrioleter. Noen av dem gir mer mening som en »chick’s bil», andre går ikke så bra.

Når en »chick car» krysser tankene dine, er sjansen stor for at du tenker på en VW Beetle Convertible, eller en Fiat 500. Noen andre modeller som Audi TT ble en gang ansett som chick’sbiler, men de nyere TT-modellene er litt mer testosteron-infundert.

En Mazda MX-5 Miata blir også noen ganger betraktet som en »chick’s bil’, og Miata er en fattig mannsPorsche Boxster, selv om noen kan hevde MX-5 å være morsommere å kjøre enn Boxster. Uansett er MX-5 også en introverdig dyktig bil, og den har også en stor mannlig viftebase.

  Lager Porsche en minivan?

Mercedes Benz G-klassen er utrolig populær blant kvinner, men ingenvil noen gang kalle G-klassen enjentebil fordi den ser boxy, »manly» og robust ut. Chicks  biler er ikke dømt av biler kvinner har en tendens til å kjøpe, men mest på grunn av en »jentely» utvendig designspråk.

 Porsche Boxster

Som nevnt tidligere er en Porsche Boxster en 2-setersmidtmotorisert  sportsbil som er i stand til seriøst tempo og håndtering. Boxster  har vært i salg i 3 generasjoner nå, og de nye Boxster / Cayman-modellene er rett rundt hjørnet. Det er ingen forskjeller mellom en Cayman og en Boxster except for design.

Porsche Boxster / Cayman-plattformen ble ofte  hyllet av noen som overlegen sammenlignet med en 911-plattform  . Og noen bilprisshow ville ofte velge en Cayman over en 911. Og uansett hvilken bil det gjelder, hvis dener i stand til å ståmed 911, enn si å slå  den,er deten utrolig bil som standard.

Enmellommotors  konfigurasjon av  Porsche  Boxster tilbyr en unik kjøreopplevelse i hele segmentet fordi Audi TT er foran-motorisert,så  er  Miata og BMW Z4. Og i Porsche-serien  er det bare noen få mellomstore biler i tillegg til Cayman / Boxster, og alle koster nær, eller mer enn en million dollar.

Mens noen kan anse utformingen av Boxster som litt »jentevennlig», er ytelsen til Cayman / Boxster-plattformen så avansert at »chick car» rhetoric  rundt Boxster-plattformen ikke skal være så viktig  ens det noenganger er.

  Er Porsche 944 pålitelig?

Quintessential manns biler

Den rene dumheten ved å kalle en bil en mann, eller enkvinnesbil er mest tydelig hvis du tar noen quintessentialmannensbileri spørsmålet. For eksempel er en Hummer H1 en utrolig kolossal 4×4 SUV laget av et dødt merke.

Mange trodde det var mannensom lå bilen der ute, og salget var ikke-eksisterende. Kanskje det bare er noen få menn som er verdig en H1, så mye at det drepte merkevaren. Foruten den kompenserende Hummer H1, anses en Ford Mustang også ofte å være en »ekte mannsbil».

Men faktum er at prosentandelen kvinner som kjører / ønsker å kjøpe en Ford Mustang er langt større sammenlignet med prosentandelen kvinner som ønsker å kjøpe en Porsche Boxster, eller kjøre en Boxster.

Mange tror også at Range Rover er en ektemannsbil, men kvinner elsker Range Rover. Mesteparten av tiden er en stor bil enmannsbil, og en mindre bil er en woman ‘bil. Dette  kan i noen tilfeller virke troverdig, generelt setter detbare en stereotyp.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er tidens mest jentete  bil, og hvorfor?

Mens den generelle oppfatningen om »chick» biler er tvilsom, noen spesifikke modeller er girlier  enn andres, men med engod grunn. Påe av disse modellene er WV Beetle Convertible. For det første var salget av Beetle WV dominert av kvinner.

Foruten salgsaspektet hadde WV Beetle til og med et alternativ til en blomstervase fra  fabrikken. WV sa at en blomstervase ble tilbudt for »luft-forfriskende» formål, men allmennheten anså alltid WV-blomstervasen som det  mest jentete  fabrikkbilalternativet gjennom tidene.

  Beste Porsche Boxster vinddeflektor

Hvilke biler hater kvinner?

Det er mange biler som ikke går så bra med kvinner. Kvinner liker vanligvis ikke lav-slung, høylytt, ubehagelig sport og superbiler. De liker heller ikke stasjonsvogner, det er primarily pågrunn av Ford Country Squire type biler, eller  pappadest biler på planeten.

Kvinner hater også falsk reklame. Så  en Chrysler 300C bør unngås hvis du vil imponere en jente. 300C ser ut til å være en million dollar, men det koster bare $ 30 000 helt nytt. Legg appalling pålitelighet inn i ligningen, og ting ser ikke opp for 300C.

Bør jeg unngå å kjøpe en bil som regnes som en »kyllinger» eller en »fyr» bil?

Nei, du bør kjøpe hva du vil kjøpe. Dette er bare stereotyper, og noen ganger avviser de deg fra å kjøpe en bil. Og når det gjelder Chrysler 300C og Hummer H1,  har stereotypene rett, og du bør unngå disse bilene.

På den annen side er en Porsche Boxster, eller en Mazda Miata begge fantastiske uansett hvem som kjøper dem. Stereotyper som disse begrenser bare mengden moro man kan ha ved å eie slike biler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter