Beste år for Porsche Macan

Porsche Macan

Porsche Macan ble først avslørt tilbake i 2014, og siden den gang har Macan solgt som en gal. Grunnen til at Macan er så vellykket er at den ligger i et markedssegment som har vokst raskt gjennom det siste tiåret. Kompakte SUVer / crossovers er på vei oppover, og det virker som det går ingen steder.

2017 Porsche Macan ser ut til å være det beste modellåret for Macan, da de fleste online kundetilfredshetsundersøkelser anser det for å være bedre enn alle andre Macan-modellår. 2017-modellen er så god fordi den ser ut til å være en av de mest pålitelige Macan-modellene som noen gang har kommet ut. 2022 Macan er den beste Macan-modellen generelt, men den er også den dyreste.

2015 første generasjons Macan kan også være et godt kjøp, da det er den billigste Macan-modellen av dem alle. Det gode med alle Macan-modeller er at de beholder verdien veldig bra, noe som betyr at de endelige kostnadene ved å eie en Macan er betydelig bedre sammenlignet med de fleste biler i dette segmentet.

Uansett hvilken Porsche Macan du bestemmer deg for å gå for, vil du sannsynligvis være fornøyd da Macan er en veldig fin blanding av ytelse, luksus, stil og komfort.

2017 Porsche Macan

2017 Porsche Macan er en bil som ser ut til å være på toppen av de fleste «beste Porsche Macan modellår» -lister. Customer Reports sier at 2017 Macan er i topp tre, mens JD Power også vurderer den til å være i topp tre steder.  De to  stedene er forskjellige mellom disse to anerkjente nettstedene, noe som betyr at 2017 regnes som et toppvalg i begge henseender.

  Vil en 996 Turbo gå opp i verdi?

Disse kundetilfredshetsrapportene er basert på rapporterte problemer og hvor dyre disse modellene er å leve med. Dessuten er 2017 Macan nå  en 5 år gammel bil, noe som betyr at den mest alvorlige avskrivningen er bak deg, noe som definitivt er en god ting.

Derfor er 2017 Macan den som ser ut til å være på toppen uansett hvordan du ser på den. Den er ny nok til å komme med all den nyeste Porsche-teknologien, men er også fri  for de mest alvorlige avskrivningene. Motorene som tilbys er sofistikerte, kraftige og effektive. Teknologien er nesten på punkt med de aller nyeste Macan-modellene der ute.

2022 Porsche Macan

2022 Porsche Macan er den nyeste, mest avanserte og mest ønskelige Macan-modellen som finnes. Som sådan kommer det ikke som noen overraskelse at 2022 Macan objektivt sett er den beste Macan ennå. Den får de nyeste motorene, den nyeste teknologien, de  høyeste komfortnivåene og følelsen av å kjøre en helt ny bil.

Imidlertid er 2022 Macan også den dyreste Macan-modellen, noe som betyr at ikke alle har råd til det. Det gode er at det ser ut til å være overlegent pålitelig for de fleste eldre  Macan-modeller, og det kommer ikke som noen overraskelse ettersom 2022-modellen er noe av en kulminasjon av alt Porsche gjorde med tidligere Macan-modeller.

Kundetilfredshetsresultatene ser også ut til å være overveiende positive, noe som ikke kommer som noen overraskelse ettersom 2022 Macan er under garanti. Derfor kan det koste mer enn 99% avMacan-modeller der ute, men i det minste vet du at du ikke bør ha noen uforutsette utgifter på en stund.

  Alt du trenger å vite om Porsche 911 motornummerkontroll

2015 Porsche Macan

Når en helt ny bil kommer ut, lider den vanligvis av forskjellige problemer som rett og slett ikke ble lagt merke til mens bilen fortsatt var under omslag. Macan kom ut i 2014 for første gang noensinne, men av en eller annen grunn hadde  2015 Macan egentlig aldri for mange problemer å snakke av.  WhatCar, en anerkjent online bil nettsted vurdert 2015 Macan med en 98% pålitelighet som regnes som et utmerket resultat.

J.D. Power vurderer 2015 Porsche Macan med et pålitelighetsresultat på 84/100, som heller ikke er så vanlig for helt nye biler. Dette betyr at 2015 ikke lider av problemer som de fleste biler gjør når de først kommer ut. Hvis du parer det med det faktum at 2015 Macan også er den billigste Macan, kan du se hvorfor vi listet det opp her.

Det er kanskje ikke den nyeste Macan penger kan kjøpe, og det er definitivt ikke den mest luksuriøse eller oppdaterte, men ingen kan nekte for at 2015 Macan ikke er en ønskelig og veldig godt avrundet bil. Noen vil kanskje anse 2015 Macan for å være det beste Macan-modellåret noensinne fordi det koster mindre enn noen mer premium kompakte SUVer fra dette segmentet gjør.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe Porsche Macan?

Hvis du er interessert i luksuriøse kompakte SUVer, er det absolutt ingen grunn til at du ikke bør vurdere Porsche Macan. Macan konkurrerer med slike som Mercedes Benz GLC, BMW X3 og Audi Q5, men i virkeligheten er ingen av disse tre så ønskelige som Macan er.

  Porsche 911 koppholder løsning

På den annen side kan noen anse selv den nyeste Macan for å være litt datert på innsiden. Macan har praktisk talt et identisk interiør til 718 Cayman som både er en god ting og en dårlig ting. Det gode er at interiøret er kledd med materialer av høy kvalitet overalt, men det dårlige er at det mangler de nyeste Porsche-funksjonene.

Hva er den beste Porsche Macan-modellen?

Den beste Porsche Macan-modellen er utvilsomt Macan GTS fordi det er en perfekt balanse mellom ytelse og luksus.  GTS får en heftig stylingoppgradering innvendig og utvendig som får den til å virke mer aggressiv og ungdommelig.

Men hvis du vil ha full shebang, bør du gå for Porsche Macan Turbo, da Turbo er den raskeste, mest spennende og mest dyktige Macan-modellen der ute.

Blir Porsche Macan avviklet?

Den bensindrevne Porsche Macan kommer sannsynligvis til å avslutte sin livline i 2024 ifølge de fleste kilder på nettet, men Macan kompakt SUV vil trolig leve videre. Som sådan kan du forvente at Macan har en helelektrisk drivlinje, men den generelle designoppskriften vil sannsynligvis ikke endre seg dramatisk.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter