Beste BMW å endre

Den beste BMW-bilen å endre er BMW M3 E46.

BMW har produsert M3-biler siden 1986, så de har vært kjente biler i markedet. Kroppsstilen er super elegant og sporty, og de kan også løpe fort. M3 E46 har vært i markedet i rundt 20 år, så de har et bredt spekter av mods i markedet. I tillegg til dette er bilen også super billig.

BMW M3 E46

Den ble introdusert i E46-modellene av 3-serien BMW-biler. Bilen hadde to kroppsformer, den ene kupéen og den andre kabrioleten. Begge disse bilene er utrolig vakre å se på, og de kan kjøre ekstremt fort. Bilen hadde en manuell girkasse, noe som er super vanskelig å finne i dag i sportsbiler.

Spesifikasjoner

Bilen ble lansert med BMW S54-motoren. Motoren hadde 6 sylindere og det var en 3,2 L høyytelsesmotor. Bilen kan kjøre fra 0 til 62 mph på bare 5.1 sekunder. Den hadde en 6-trinns manuell girkasse, som er det beste for sportsbiler.

Bilens design er veldig ikonisk og BMW startet sitt arbeid med design i 1997. Det var berømte sideventiler på denne bilen. En konvertibel kroppsform er også et godt alternativ, men folk foretrekker kupé for modifikasjon.

Prestasjon

Bilen er kjent for sin høye hastighet og morsomme kjøreopplevelse. S54-motoren, støttet av 6-trinns manuell girkasse, er spennende å kjøre. M3 gir nesten mer enn 300 hestekrefter ved 7900 rpm, med sin topphastighet på 270 km/t. Hver sylinder har også individuelle gasslegemer, som styrer luftstrømmen i motoren.

Pålitelighet

Hvis du kjøper en sportsbil for modifikasjon, spiller påliteligheten til bilen ikke mye fordi du trenger den høyhastighetsmotoren. Du bør imidlertid vurdere påliteligheten til bilen hvis du kjøper den på lang sikt.

  Er BMW bakhjulsdrevne biler gode i snø?

M3 E46 er imidlertid ikke den mest upålitelige bilen. M-modellene i E46-serien var ganske gode og solide. De var mye bedre enn de vanlige modellene. De skaper ingen problemer med noen mindre ting. Likevel trenger bilen regelmessig vedlikehold som oljeskift og filterbytte, etc.

BMW M3 E46 – for modifikasjon

BMW M3 E46 er en berømt bil når det gjelder racing. Det er mange modifiserte M3-er, som du kan se rundt deg. De er også et godt alternativ for modifikasjon fordi de ikke er så dyre. Du kan enkelt kjøpe en av disse for bare $ 15,000 til $ 30,000, basert på bilens tilstand og modellår.

Bilen er ikke super tung, så den kan kjøre ekstremt fort. Kroppen er også designet med et veldig sporty utseende. I tillegg til dette har bilen også mange mods tilgjengelig i markedet. Ettermarkedsproduktene er vanligvis rikelig for BMWs, på grunn av deres popularitet.

Mods

M3 E46 er en populær bil, og den har flere mods. Mods øker i utgangspunktet bilens effektivitet og forbedrer utseendet. Noen mennesker har også bare denne lidenskapen og entusiasmen, så de endrer bilene sine etter deres smak. Dette er noen av de beste og vanlige mods for M3 E46:

 • Eksos – Alle liker den høye lyden av sportsbiler. Den originale lyddemperen, som følger med bilen, er ikke den beste og absolutt ikke i lydavdelingen. Prøv derfor å kjøpe en eksos som høres bra ut.
 • Fjæring – Prøv å fjerne hjulgapet og senk bilen ved å installere senkefjærer eller coilovers. Ved å senke bilen, bilen ville absolutt se fantastisk og øker stabilitet, håndtering, og bedre aerodynamikk.
 • Hjul – Dette er noen av de viktigste modifikasjonene, for å gjøre bilen din visuelt sporty. Du kan velge hjulene dine fra et bredt spekter av stiler.
 • Ekstra kjøling – Dette er det viktigste for folk, som kjører raskt og hardt. Når du overarbeider bilens motor, blir motorene veldig varme. Du bør prøve å kvitte seg med denne overskytende varmen i motoren med hjelpekjølesystemet som består av en radiator og en elektrisk kjølevifte og deksel.
 • Bremser – Bedre bremser kan bokstavelig talt redde livet ditt. Hvis du planlegger å kjøre bilen din i en «rask og rasende» modus, bør du ha gode bremser i M3.
 • Inntak – Du bør oppgradere luftfilterboksen for å gjøre motoren ren.
 • Superlader sett
  Hvorfor ikke kjøpe en BMW

Andre alternativer

Det er også noen andre alternativer for de beste BMW-bilene for modifikasjon. Disse er:

 • BMW 850
 • BMW M3 E92
 • BMW M5 E60
 • BMW M2

Sammendrag

BMW-bilene er definitivt veldig vakre og sporty biler å jobbe med. BMW er også kjent for sin motorsport historie, det er derfor det er bare bedre å kjøpe en BMW bil for modifikasjon. De har bedre og raskere motorer, med ekstremt flotte biler. De er til og med populære nok blant folket, på grunn av hvilke du vil få noen øyne til å se på bilen din.

FAQ

Selger modifiserte biler dyrt?

Modifiserte biler selger ikke dyre, men de mister til og med verdien. Ikke alle er tilhenger av modifiserte biler, og folk kjøper bare biler for kjøreopplevelsen. De fleste liker ikke engang mods på bilene.

Men hvis du selger bilen til en lignende bilentusiast eller til en person som har en lidenskap for modifiserte biler, så vil du kanskje få en fin pris. Noen mennesker liker sikkert den ekstra økningen av bilen. Noen bilentusiaster ønsker å kjøpe disse modifiserte bilene, men de har ikke tid til modifikasjon, så prøv å finne slike mennesker.

Hvorfor endrer folk bilene sine?

Det enkleste svaret på dette spørsmålet er at folk liker å endre bilene sine etter smak og ønsker å oppleve enda raskere hastighet. For noen mennesker er dette til og med vanedannende, og de bruker dagene sine på å vente på noen deler. Imidlertid er de fleste mods ikke nødvendige, men likevel ser det bra ut.

  Hvilket merke har det beste interiøret - Audi, Mercedes eller BMW?

Hva er de beste mods for noen bil?

Mange ting legger til bilens hastighet eller utseende. Noen liker å føle den høye lyden av eksosen, og noen vil se bilen sin i forskjellige malinger. Dette er imidlertid noen av de beste mods for bilen din:

 • NOS-system
 • Fjæring
 • Supercharger
 • Hjul og dekk
 • Kaldt luftinntak
 • Dobbel eksos

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter