Beste bruktbiler med Apple Carplay

Vi lever i en teknologiinfisert verden fordi teknologi hjelper oss med å utføre vanskelige oppgaver enkelt. Det er ingen som benekter at teknologi er nyttig, men noen teknologistykker er faktisk mer nyttige enn andre. Når det er sagt, er det knapt et bilorientert stykke teknologi som er så relevant som Apple CarPlay.

Apple CarPlay er et system designet av Apple som lar deg bruke alle de viktigste iOS-appene dine rett på den sentrale infotainmentskjermen på bilen din. På denne måten trenger du ikke å bruke telefonen mens du kjører, og du kan også glede deg over fordelene med det beste operativsystemet akkurat der på bilens hovedskjerm.

Å kjøpe en brukt bil er definitivt en mer verdiorientert måte å spending dine hardt opptjente penger, så hvis du kombinerer Apple CarPlay og flotte brukte biler, ender du opp med biler som 2016-2018 Mazda 3, 2016-2018 Honda Civic, eller 2016-2018 VW Golf.

Hvis du vil ha en mer luksuriøs bil som også tilbyr Apple CarPlay, bør du sjekke ut 2016 Audi A4. Hvis du vil ha en større SUV, sjekk ut den nåværende Hyundai Palisade.  Hvis du ønsker å kombinere luksusen av A4 med nytten av en SUV, sørg for å sjekke ut Volvo XC90.

2016-2018 Mazda 3 – Klasseledende når det gjelder pålitelighet og valuta for pengene

Mazda 3 er en bil som skyrocketed Mazda appell til et mye bredere publikum. På tidligere 2000-tallet var de fleste Mazda-modeller ingenting å være spesielt stolte av, men tredje generasjon Mazda 3 har bidratt til å endre det attitude mot Mazda biler generelt.

Mazda 3 har alltid vært helt på toppen av de fleste pålitelighets- og sikkerhetskart som øker appellen til denne hatchbacken betydelig. Men gitt det faktum at tredje generasjon Mazda 3 er også hyggelig å se på innsiden og ut, og det kommer med Apple CarPlay, er det absolutt verdt å vurdere.

  Hvordan vet jeg om hybridbatteriet mitt dør?

2016-2018 Honda Civic – Følger tett bak Mazda

Honda Civic er uten tvil en av de mest populære bilene i USA i flere tiår nå, spesielt når du vurderer kompakte biler. Alt som er oppført om Mazda 3 er mer eller mindre det samme som med Civic. Dette betyr at Civic også er  utrolig pålitelig, men det koster litt mer.

Ser klokt ut, Mazda 3 tar det for meg fordi Civic har blitt litt too rotete i det siste, noe som ikke er noe du vil ha fra an økonomi hatchback.  Likevel er Apple CarPlay tilgjengelig for nesten alle trimnivåer, og en av disse to skal tilfredsstille dine tekniske behov.

2018 Hyundai Palisade – En fantastisk all-around pakke

Hyundai Palisade er en flott allsidig SUV som bør tilfredsstille de fleste kunder når det gjelder design, plass  og verktøy. Videre kommer alle Palisade-modeller med Apple CarPlay som standard, noe som ikke er så vanlig for de fleste bilprodusenter i disse dager.

Selv om Palisade er en ganske ny bil, er det mange brukte Palisade-modeller som for tiden er til salgs gjennom mange nettsteder. Påliteligheten er sterk og det samme er synlighet, og begge er ekstremt viktige for biler så store som disse.

2016-2018 Audi A4 – Executive brukte kompakt sedan benchmark

Kampen mellom Audi A4, BMW 3-serien, og Mercedes Benz C-klasse er like voldsom som noensinne, men man kan knapt argumentere for at siste generasjon Audi A4 var ikke en bedre all-around bil enn siste generasjon 3-serien og C-klasse modell. Dette er ganske tydelig i det øyeblikket du ser på de brukte prisene på disse bilene.

  Er hybrider bra for langdistanse?

Med Audi A4 er en av de mest pålitelige biler Audi gjør, det kommer også fullpakket med en utrolig futuristisk utseende interiør. Interiøret ser så bra ut at selv den nåværende generasjonen A4 fortsatt bruker den, og den ser ikke gammel ut. CarPlay er faktisk inkludert, og noen A4-modeller tilbyr til og med trådløs tilkobling.

2016-2018 Volvo XC90 – Executive brukt mellomstor SUV benchmark

Når du tar en titt på en hvilken som helst SUV-benchmark der ute, er sjansen stor for at du vil komme over Volvo XC90 å være helt på toppen. Dette er fordi andre generasjon XC90 sannsynligvis vil være en av Volvos største hits gjennom tidene.

XC90 ser sofistikert ut innvendig og ut, og tilbyr god plass og teknologi samtidig som den er komfortabel og enkel å bruke. Sikkerhet og pålitelighet er begge over gjennomsnittet, og de brukte prisene ser like tiltalende ut som alltid. Volvo har smart designet systemet sitt slik at du kan bruke CarPlay og Volvos infotainment system samtidig.

Delen Vanlige spørsmål

Er Apple CarPlay nyttig?

Apple CarPlay er faktisk et nyttig system hvis du bruker en iOS-enhet på daglig basis fordi den lar deg bruke telefonen til å kjøre trygt og praktisk.  Du kan stole på apper som Waze, Spotify og slikt, og du kan også bruke avanserte funksjoner som diktering og stemmeinnspilte tekstmeldinger.

Dette betyr at den generelle kjøreopplevelsen forblir trygg og kontrollert, men du kan fortsatt bruke telefonen. Videre, hvis du bruker flere biler samtidig, gjør muligheten til å bruke dem med selve systemet hele overgangen ekstremt enkel.

  Har bilen min et tidsbelte eller kjetting?

Er Apple CarPlay bedre enn Android Auto?

Det avhenger av hvilken telefon du bruker daglig. Så hvis du bruker en iPhone, er Apple CarPlay det åpenbare valget, hvis du bruker en Android-enhet, har du det bedre med Android Auto. Android Auto har imidlertid Apple CarPlay-beat når det gjelder fabrikknavigasjonsapper som Apple Maps og Google Maps.

Google Maps er potensielle kunder og grenser over Apple Maps, noe som iboende betyr at Android Auto er det bedre systemet. Waze er imidlertid også en ekstremt avansert navigasjonsapp som er tilgjengelig for begge operativsystemene.

Hva er ulempene med Apple CarPlay?

Apple CarPlay er faktisk et nyttig system, men det er ikke uten feil. Først av alt lar de fleste biler deg ikke use CarPlay og bilens fabrikkinformasjonssystem samtidig, noe som betyr at du må koble fra telefonen for å rote med de fleste av bilens funksjoner.

Videre kan du ikke bruke alle iOS-appene dine på hovedsentralskjermen, og skjermoptimaliseringen for noen infotainmentsystemer er ikke den beste.  Endelig kan CarPlay være litt for dyrt for visse bilmodeller, spesielt når du vurderer å bruke telefonen på en brygge er en ganske lignende opplevelse.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter