Biler som ligner på BMW X4

BMW X4

BMW X4 er en kompakt luksus crossover SUV, men det er markedsført som en sportsaktivitet coupe. Derfor ligner den på BMW X6, men X6 er litt avansert og større. Bortsett fra BMW X6, hvilke biler ligner på BMW X4?

Biler som ligner på BMW X4 er Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupe, Audi Q5, Porsche Macan, Jaguar F-Pace, Land Rover Range Rover Evoque og Audi RS Q3. De fleste av disse bilene deler de samme funksjonene som BMW X4. Likevel presterer noen til og med bedre enn X4, mens andre er mer avanserte og komfortable enn X4.

Hvilke biler ligner BMW  X4?

Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe er svært lik BMW X4 som de er begge sportsaktivitet biler. De har også en lignende design med en skrå taklinje som gjør baksetet trangt. Videre har de også en 2,0-liters rekke-4-motor med firehjulsdrift som standard.

Imidlertid er Mercedes-Benz GLC Coupe motor litt kraftigere som leverer 255 hk og 273 lb-ft dreiemoment. Tvert imot, BMW X4 motor leverer opp til 248 hk og 258 lb-ft dreiemoment. Prismessig er GLC Coupe litt høyere med en basispris på $ 54,950, mens X4 går for $ 52,795.

Audi RS Q3

En annen bil som ligner på BMW X4 er Audi RS Q3. Med Quattro-systemet yter Audi RS Q3 eksepsjonelt bra, og den er mer komfortabel enn BMW X4. Det er også drivstoffeffektivt og tilbyr banebrytende funksjoner. Likevel yter BMW X4 bedre og er lettere å håndtere.

Basisprisen for Audi Q3 er rundt $ 37.600, noe som betyr at den er billigere enn BMW X4, men med lignende funksjoner.

  BMW X2 - Alt du trenger å vite

Audi Q5

Hvis du er en fan av Audi og vil ha en lignende, men litt bedre bil enn BMW X4, er Audi Q5 det bedre alternativet. Denne bilen er mer raffinert, avansert og komfortabel enn både BMW X4 og Audi RS Q3. Det har også en stilig og elegant utvendig design og mange høyteknologiske funksjoner. Likevel fungerer jo bedre og det er lettere å håndtere.

Prismessig er BMW X4 dyrere enn Audi Q5. X4 har en basispris på 52.795 dollar, mens Audi Q5 har en basispris på 44.695 dollar. Så du får så mye mer når du kjøper Audi Q5 sammenlignet med X4.

Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace er den beste bilen for folk som ønsker en bil som ligner på BMW X4, men med et mer raffinert interiør. Som BMW X4, Jaguar F-Pace er utstyrt med en 2,0-liters inline-4 motor som leverer 247 hp og 269 lb-ft av dreiemoment.

Selv om disse bilene deler flere funksjoner, er Jaguar F-Pace også ganske romslig enn BMW X4. Men når det gjelder ytelse og kraft, er BMW X4 den bedre bilen. De har også lignende priser som BMW X4 går for $ 52,795, mens Jaguar F-Pace går for $ 53,675.

Porsche Macan

Porsche Macan er en av de vakreste mellomstore luksus-SUVene på markedet. Denne bilen kommer med et fortryllende eksteriør og et high-end interiør. Selv om den ligner på BMW X4, er den mer sofistikert med bedre ytelse og kraft. Basen Porsche Macan kommer med en startpris på $ 58,950, som er langt dyrere enn BMW X4.

  Hva er billigere å vedlikeholde, BMW eller Mercedes?

Så hvis du vil ha en sporty og luksuriøs mellomstor SUV som ligner på BMW X4, vil Porsche Macan være den beste erstatningen. Men du må betale mer.

Land Rover Range Rover Evoque

BMW X4 er en fin sportsaktivitet coupe og utfører fremragende i byen og på motorveien. Men når det gjelder terrengaktiviteter, er Land Rover Range Evoque det ideelle valget. Med en 2,0-liters inline-4-motor som produserer 246 hk med et firehjulsdriftsystem, vil denne bilen sikre at du kjører off-road uten problemer.

Dessuten er den også billigere enn BMW X4, som byr på gode kjøreegenskaper og kraft. Basen Land Rover Range Rover Evoque går for rundt $ 46,175.

Faq

Er BMW X4 verdt å investere i?

Det avhenger av hva du leter etter. Hvis du ønsker en sportsaktivitetskupé med et førsteklasses interiør og eksepsjonell kraft, er BMW X4 et fantastisk alternativ. Men hvis du vil ha en rimelig, praktisk og pålitelig mellomstor SUV, er dette ikke det beste valget.

Hva er de vanligste problemene med BMW X4?

BMW er en vakkert designet, komfortabel og høy ytelse bil. Imidlertid har den flere problemer som er verdt å vite om, inkludert motor som ikke starter, problemer med turboavfall, tap av hjulkontroll, feil elektrisk system feil sikkerhetsbeltelåsgjenkjenning og DPF-tresko. Med god pleie og vedlikehold kan de fleste av disse problemene unngås.

Etter hvor mange miles begynner BMW X4 å utvikle problemer?

Mens BMW X4 er mer pålitelig enn BMW X5 og X6, er det mindre pålitelig enn BMW X3. Uansett bør brukerne være forberedt på å håndtere mindre problemer som tennpluggfeil så tidlig som 40,000 XNUMX miles. Mange alvorlige problemer begynner å dukke opp etter å ha dekket 100.000 miles.

  BMW 325ci overføring problemer

Er BMW X4 dyrt å vedlikeholde?

Ja, BMW X4 er dyr å vedlikeholde. Dette er på grunn av de dyre spesialdelene som trengs og de høye kostnadene ved service. Årlig må brukeren av BMW X4 betale minst $ 988 for å opprettholde denne bilen. Dette er mer enn den gjennomsnittlige kostnaden for å opprettholde en mellomstor SUV, som ligger på $ 652.

Hvor lenge varer BMW X4?

I gjennomsnitt kan BMW X4 vare mellom 150.000 og 200.000 miles. Men med riktig vedlikehold og pleie kan BMW X4 vare over 200 000 miles. I tillegg er det nødvendig med riktige kjørevaner hvis X4 skal vare lenger enn gjennomsnittet.

Konklusjon

BMW X4 er en av de to bilene markedsført av BMW som en sportsaktivitet coupe. Den andre bilen er BMW X6. BMW X4 er stilig, komfortabel, praktisk og med eksepsjonelle kjøreegenskaper og ytelser. Men som de fleste BMWer er denne bilen ganske kostbar å vedlikeholde, og den har en høy startkostnad. Totalt sett er det en fin coupe med førsteklasses funksjoner.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter