BMW X2 – Alt du trenger å vite

BMW X2

BMW X2 er en av de fineste subcompact SUVer på markedet. Selv om de fleste av konkurrentene, som Audi Q3 og Mercedes-Benz GLA-klassen kommer med et mer avansert interiør, tilbyr X2 den beste ytelsen.

BMW X2 er en subcompact luksus crossover SUV med utmerket håndtering og ytelse. Dessuten er det ikke så praktisk som BMW X1 eller Audi Q3, men det er også drivstoffeffektivt og romslig. Som de fleste biler i sin klasse, kommer X2 med et mer begrenset lasteområde enn sine større søsken.

Historien om BMW X2

BMW X2 er en subcompact luksus crossover SUV laget av BMW. Det er i samme klasse som BMW X1, men sportier og mindre praktisk enn sin motpart. Denne bilen ble først avduket som BMW konsept X2 på 2016 Paris Motor Show. Salget startet imidlertid i 2018.

BMW X2 er basert på samme forhjulsdrift system som BMW X2. På toppen av det har den samme wheelbase som X1 og Mini Countryman. Den er også tilgjengelig i enten sDrive28i eller xDrive28i, akkurat som BMW X1. Likevel kommer den også med en tredje trim, som er M35i-varianten for de som krever ytelse.

Funksjoner av BMW X2

Utseende

BMW X2 er en av de flotteste subcompact SUVene i sin klasse. Den har et stilig og elegant eksteriør med et vakkert interiør. Utsiden av X2 ser mer elegant ut enn den boksete utformingen av X1. X1 har imidlertid et bedre, avansert og mer luksuriøst interiør enn X2.

Prestasjon

Det som gjør BMW X2 bedre enn BMW X1 er den eksepsjonelle ytelsen. Det er imidlertid verdt å merke seg at BMW X2 og X1s basismodeller deler de samme funksjonene. De har en 2,0-liters inline-4 motor med 8-trinns automatgirkasse.

  Er BMW M1 en superbil?

I tillegg leverer motoren opptil 228 hk og 258 lb-ft dreiemoment. Bilene varierer imidlertid i topp akselerasjon og topphastighet. X1 kan akselerere fra 0 til 60 på 6,3 sekunder, mens X2 tar 6,4 sekunder. Derimot er X2 raskere med en topphastighet på 143 mph, mens X1 har 129 mph.

BMW X2 leveres også med M35i, som er ytelsesmodellen, og den er raskere enn X1. Denne bilen leverer opptil 302 hk og kan akselerere fra 0 til 60 på bare 4,6 sekunder.

Komfort og lasterom

Siden BMW X2 er en subcompact SUV, er den ikke så romslig som BMW X1. Dette gjelder både hytte- og lasterom. Ja, BMW X2 har plass til opptil fem passasjerer, men det er noe trangt sammenlignet med BMW X1. Så noen høye mennesker kan føle seg ukomfortable.

Bortsett fra å ha en trang hytte, BMW X2 kommer også med trangt lasterom. Den har totalt 21,6 kubikkfot lasteplass bak baksetene og 50,1 kubikkfot plass når baksetene er brettet.

Drivstoffeffektivitet

BMW X2 er en av de mest drivstoffeffektive BMWs som du noen gang vil komme over. Det er enda mer drivstoffeffektivt enn BMW X1. Den har en EPA-vurdering på 24 mpg i byen, 32 mpg på motorveien, og til sammen 27 mpg. På den annen side har X1 en vurdering på 23 mpg i byen, 31 mpg på motorveien og en kombinert 26 mpg.

  2022 Mercedes GLS SUV vs BMW X7

Pris

Basisprisen på BMW sDrive28i er rundt $ 36,600, men det kan variere etter plassering. Dessuten vil prisen på xDrive28i være rundt $ 2,000 mer. M35i er den dyreste da den koster over $ 48,000 XNUMX. Merk at BMW X2 selges til nesten samme pris som X1, men X1 er mer avansert og praktisk.

FAQ

Er BMW X2 pålitelig?

Nei, BMW X2 er ikke en pålitelig bil. Dette er fordi det er vurdert under gjennomsnittet av de fleste pålitelighetsbyråer. I tillegg er kostnaden for reparasjoner og vedlikehold også høy. Dessuten rapporterer BMW X2 flere problemer enn til og med BMW X1.

Selv om BMW X2 ikke er veldig pålitelig, kan du fortsatt forbedre påliteligheten ved å følge det planlagte servicevedlikeholdet og utøve gode kjørevaner.

Hva er den høye kjørelengden for BMW X2?

Den høye kjørelengden for BMW X2 er over 250 000 miles. Dette er normalt for de fleste BMWs, selv om noen mer pålitelige modeller som BMW 3-serien og 5-serien gjør over 200,000 miles. Likevel, hvis du ønsker å kjøpe en brukt BMW X2, vurdere en med mindre enn 150,000 miles.

Hvilken BMW er bedre – BMW X1 eller X2?

Det kommer an på hva du ønsker. Hvis du vil ha en rask, stilig og høy ytelse bil, er BMW X2 det beste valget. Men hvis du vil ha en mer pålitelig, billigere å vedlikeholde, romslig og mer praktisk bil, er BMW X1 det beste alternativet. Alt i alt er disse bilene gode og vil gi deg en jevn tur.

  Vanlige problemer med BMW X1

Hva er de vanlige problemene med BMW X2?

Før du investerer i BMW X2, er det viktig å vite noen av problemene du sannsynligvis vil møte. De vanlige BMW X2-problemene inkluderer et defekt kjølevæskesystem, en lekk oljepakning, programvarefeil med veivakselsensoren, problemer med ytre dørhåndtak og høyspenningsbatterikortslutning, blant andre problemer.

Er BMW X2 dyrt å vedlikeholde?

Selvsagt, ja. BMW X2 er dyrere å vedlikeholde BMW X1. Dette er fordi det utvikler flere feil enn BMW X1. Videre er det mindre pålitelig enn BMW X1, noe som betyr mer utgifter til vedlikehold og reparasjoner. Dessuten er kostnaden for reservedeler og servicekostnader høy enn vanlige biler.

Sammendrag

Totalt sett er BMW X2 en av de kuleste subcompact luksus-SUVene du kan investere i. Den leveres med en stilig og romslig hytte, det er trygt, raskt, elegant og med et romslig interiør. I motsetning til BMW X1 har X2-serien en ytelsesvariant, som er raskere og fungerer bedre.

Likevel har denne bilen noen utfordringer som er viktige å merke seg. For eksempel er det ganske dyrere enn andre biler i sin klasse, mens de tilbyr mer. I tillegg har den noen vanlige problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Alt i alt er det en god investering for folk som ønsker en luksuriøs og kompakt SUV.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter