Biler som ligner på BMW X6

BMW X6

BMW X6 er verdens første crossover-coupé. Siden lanseringen i 2008 har denne bilen fått berømmelse, og det er en av de mest solgte crossover-kupéene på markedet. Likevel, hvilke biler ligner på BMW X6?

Biler som ligner på BMW X6 er Porsche Cayenne, Genesis GV80, Mercedes-Benz GLE-klasse, Volvo XC90, Audi RS Q8 og Range Rover Sport. Noen av de lignende funksjonene de deler med BMW X6 er ytelse, eleganse, komfort, drivstoffeffektivitet, sikkerhet og startpris.

Hvilke biler ligner på BMW X6?

1. Porsche Cayenne

Porsche Cayenne er blant de mest tiltalende mellomstore luksus-SUV-ene på markedet. Til tross for å være kompakt med en sport ser ut som BMW X6, Porsche Cayenne tilbyr mer interiør og lasterom. På toppen av det er turen jevn og interiøret er koselig med mange sofistikerte funksjoner.

Basismodellen er utstyrt med en 3,6-liters inline-6-sylindret motor, men den har også kraftige motorer, for eksempel twin-turbo 4,8-liters V8-motor. Denne SUV-en deler flere funksjoner med BMW X6, inkludert et luksuriøst interiør, fantastisk ytelse og en lignende drivstoffeffektivitetsvurdering.

2. Genesis GV80

Genesis GV80 er kanskje ikke et tysk merke, men det gir dem et løp for pengene sine. Takket være det elegante utvendige utseendet og det luksuriøse interiøret. Genesis GV80 kommer også med godt integrerte teknologiske funksjoner, og det gir en raffinert tur. Den har også en valgfri tredje rad, som er ideell for en stor familie.

Med en basispris på $ 56,645 for 2.5T-trimmen, deler denne bilen flere funksjoner med BMW X6. Noen av de vanlige funksjonene inkluderer et luksuriøst interiør, avansert teknologi og en elegant design.

  Hva er BMW Premium-pakken?

3. Audi RS Q8

Audi RS Q8 er en høyytelses mellomstor luksus SUV. Mens BMW X6 er luksuriøs og stilig, er Audi RS Q8 enda bedre. Det ser fantastisk ut på innsiden og kommer med mange luksuriøse og avanserte teknologier på innsiden. Videre har den svært kraftige motorer med basismodellen med en 4,0-liters twin-turboladet V8-motor som produserer 591 hk.

Til tross for sitt fantastiske utseende og ytelse, har Audi RS Q8 flere lignende funksjoner som BMW X6. Disse inkluderer ytelse, elegant interiør og nydelig utvendig design. Basen Audi RS Q8 har en startpris på rundt $ 122,190.

4. Volvo XC90

Hvis du liker komforten og ytelsen til BMW X6, men ønsker et større og romsligere kabin- og lasterom, er Volvo XC90 et ideelt oppkjøp. I motsetning til X6 som har en skrå taklinje, kommer Volvo XC90 med en stor hytte, og den har plass til opptil syv passasjerer. Takket være den tredje rad sitteplasser.

Noen av funksjonene som BMW X6 og Volvo XC90 deler er et luksuriøst interiør, elegant utvendig design, førsteklasses sikkerhetsfunksjoner og lignende drivstoffeffektivitetsvurderinger.

5. Mercedes-Benz GLE-klasse

Mercedes-Benz GLE-klasse er blant de mest avanserte og høyt utviklede mellomstore SUV-ene på denne listen. Denne bilen har flere trimalternativer som lar brukerne velge en bil som passer best til deres behov. Basismodellen går for $ 56,600, og den drives av en 2.0-liters turbo inline-4-motor, mens den høyytelses AMG-versjonen går for $ 76,000.

  BMW 750Li overføring problemer

AMG-versjonen er veldig kraftig da den leverer maksimalt 603 hk ved hjelp av en twin-turbo V8-motor. Alt i alt deler disse bilene flere funksjoner som et avansert interiør, nydelig utvendig design og avansert teknologi.  

6. Range Rover Sport

En annen nær konkurrent til BMW X6 er Range Rover Sport. Bortsett fra å tilby gode terrengegenskaper, er denne bilen også veldig luksuriøs med avanserte funksjoner og et romslig interiør. Som et resultat er det også en fin bil for en familie.

Hvis du er fascinert av funksjonene Range Rover Sport tilbyr, må du betale mer for å kjøpe den. Range Rover Sport har en basispris på $ 84,475. Dessuten deler den flere funksjoner med BMW X6, for eksempel et nydelig eksteriør, kostbare vedlikeholdskostnader, komfortable seter og en svært avansert hytte. 

Faq

Er BMW X6 en pålitelig bil?

Tidligere har BMW X6 fått en pålitelighetsscore under gjennomsnittet. Det har imidlertid endret seg de siste årene, da de nyeste BMW X6-modellene har fått en over gjennomsnittet pålitelighetspoeng fra pålitelighetsbyråer som JD Power. Alt i alt er BMW X6 ikke en veldig pålitelig bil på grunn av de kostbare delene og servicen.

Hva er de vanligste problemene med BMW X6?

Basert på samme plattform som BMW X5, har BMW X6 lignende problemer som BMW X5. Vanlige problemer med BMW X6 er imidlertid rasling fra dører, overoppheting av motor, problemer med elektrisk håndbrems, tap av bremsekraft, løs baklukespoiler og mye mer.

Er det dyrt å vedlikeholde BMW X6?

Ja, BMW X6 er en av de dyreste BMW SUV-ene å vedlikeholde. I gjennomsnitt vil det koste deg rundt $ 1,206 å vedlikeholde denne bilen årlig. Sammenlignet med bransjestandarden vil du oppdage at BMW X6 er mye dyrere å vedlikeholde.

  BMW 6-serien Gran Turismo pålitelighet

Hvor mange kilometer varer en BMW X6?

Det kommer an på hvor godt du vedlikeholder bilen. I tillegg vil kjørevanene dine også avgjøre om bilen din varer lenger eller ikke. Hvis du holder deg til BMWs anbefalte vedlikeholdstjeneste og utøver gode kjørevaner, bør BMW X6 vare over 200 000 miles. Men uten skikkelig omsorg, kan du begynne å ha problemer så tidlig som 150.000 miles.

Sammendrag

BMW X6 er ikke bare elegant, men den yter også fremragende og praktisk. I likhet med BMW X5 kommer også denne modellen med svært avanserte funksjoner, og den er trygg. Imidlertid er de fleste bilene vi har fremhevet ovenfor lik X6 og bedre i enda noen kategorier.

Mens BMW X6 kommer med et unikt design som gjør at den ser sporty ut, er baksetene noe trange. I tillegg er det ganske dyrt å vedlikeholde denne bilen. Generelt er BMW X6 en fin bil og bedre egnet for de som leter etter en luksuriøs sportsaktivitetskupé.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter