BMW X7 – Alt du trenger å vite

BMW X7

BMWs største SUV, BMW X7 er selve symbolet på luksus, komfort og avansert teknologi. Denne bilen har også plass til opptil syv passasjerer og har rikelig med lasterom. I motsetning til X5 som har en syv-seters som valgfri, er den standard i X7.

BMW X7 er også kraftig og tilbyr et bredere spekter av drivlinjer som konkurrentene som Mercedes-Benz GLS og Jeep Grand Wagoneer ikke har. Det gir også en jevn tur, og den er enkel å håndtere. Startprisen er imidlertid ganske høy, men du får det du betaler for.

Historien om BMW X7?

BMW X7 er en full størrelse luksus crossover sport nytte kjøretøy laget av BMW. Det er også BMWs største og dyreste SUV. Bilen ble offisielt introdusert i markedet i 201, med forhåndsbestillinger gjort online. Dessuten er BMW X7 produsert på BMW US Manufacturing Company anlegget i Greer, Sør-Carolina.

BMW X7 er bygget på samme plattform som G05 X5, likevel er X7 litt høyere og bredere med mer lasteplass og har tredje rad sitteplasser som standard. I motsetning til X5 kommer X7 med en firehjulsdrift som standard. Så det er veldig kraftig og flott for terrengaktiviteter.

Dessuten kommer X7 med to trims; grunnleggende xDrive40i og M50i med høy ytelse. For de som elsker tilpassede biler, tilbyr Alpina også sin unike Alpina XB7, men det koster mer enn til og med M50i.

Funksjoner av BMW X7

Utseende

BMW X7 ser elegant og majestetisk ut. Takket være den gigantiske nyregitteret som er omsluttet av nydelige frontlykter. Den leveres også med store 21-tommers hjul, LED-tåkelys og flere fremragende funksjoner. Interiøret er også overdådig og romslig som det er laget av eksklusive materialer. Dessuten har den en standard panoramisk moonroof.

  Er det en dårlig idé å kjøpe en brukt BMW?

Prestasjon

Når du kommer opp med BMW X7, BMW betraktet forskjellige brukere i tankene, og det er derfor de har base modell og ytelse modell. Basismodellen er BMW X7 xDrive40i, mens ytelsesmodellen er M50i.

Basemodellen er utstyrt med en 3,0-liters inline-6 gassmotor som leverer opptil 335 hk og kan akselerere fra 0 til 60 på 5,8 sekunder. Den har også en toppfart på 130 mph. Mens ytelsesmodellen er utstyrt med en 4,4-liters twin-turbo V8 gassmotor.

M50i er raskere og kraftigere enn xDrive40i. Vær oppmerksom på at begge modellene også har 8-trinns automatgirkasse. M50i produserer maksimalt 523 hk og 553 lb-ft dreiemoment. Den kan også akselerere fra 0 til 60 på 4,5 sekunder og har en toppfart på 130 mph.

Komfort og lasterom

Hvis du er en familie person og ønsker en luksuriøs SUV med god lugar plass og lasterom, BMW X7 er et eksepsjonelt alternativ. Denne bilen tilbyr god lugarplass og kan passe opptil syv personer komfortabelt. Den har også god lasteplass som kan lagre mye bagasje selv uten å brette setene.

Drivstoffeffektivitet

Tatt i betraktning high-end og avanserte funksjoner som BMW X7 kommer med, er det mer drivstoffeffektivt enn de fleste av konkurrentene som Audi Q7 og Lexus LX. Imidlertid har den samme EPA-vurdering som Mercedes-Benz GLS, som er hovedkonkurrenten.

BMW X7 har en EPA-vurdering på 19 mpg i byen, 24 mpg på motorveien, og 21 mpg kombinert.

Pris

BMW X7 er den dyreste BMW-modellen på markedet. Denne bilen har luksuriøse og avanserte funksjoner som kommanderer en høy pris. Så prisen er kanskje ikke vennlig for de som leter etter en vanlig SUV. Basismodellen koster rundt $ 7,500, mens ytelsesmodellen går for rundt $ 100,500.

  BMW 328i VS Mercedes C300- hvilken er bedre?

FAQ

Er BMW X7 pålitelig?

Når det gjelder pålitelighet, BMW biler er noen av de verste. BMW X7 er ikke et unntak, da det er blant de minst pålitelige SUV-ene på markedet. Den er rangert nesten sist av de fleste pålitelighetsbyråer som Consumer Reports og J.D. Power. Dette er fordi det kommer med mye høyteknologisk teknologi som lett kan gå galt.

I tillegg er kostnaden for reparasjon og vedlikehold høy. Dessuten er BMW OEM-deler kostbare, og reparasjonskostnadene er også høye sammenlignet med konkurrentene.

Er BMW X7 billig å vedlikeholde?

Nei, BMW X7 er veldig dyrt å vedlikeholde. Siden denne bilen kommer med mange avanserte teknologier og funksjoner, er det enkelt for dem å gå galt. Dessuten er kostnaden for reservedeler også høy, da den består av avanserte materialer. Hvis du legger det opp med den kostbare tjenesten fra BMW, vil denne bilen koste deg mye å vedlikeholde.

Hva er noen av de vanlige problemene med BMW X7?

Hvis du har tenkt å kjøpe en BMW X7, er det viktig å vite noen av problemene du vil møte underveis. Noen av disse problemene inkluderer standard hydraulisk enhet i bremsesystemet, frittliggende forakselbjelke, feil boltet styrespindel, problemer med suspensjon, problemer med overføringen, problemer med kjøretøystrukturen og mye mer.

Hvilken bil er bedre – BMW X7 eller Mercedes-Benz GLS?

BMW X7 tilbyr bedre ytelse, en roligere tur, og har bedre drivstofføkonomi. Tvert imot er Mercedes-Benz GLS mer avansert, romslig, luksuriøs og med betydelig mer lasteplass. Imidlertid er det også dyrere, men BMW X7 er også mindre pålitelig.

  BMW 528i – Alt du trenger å vite

Er det verdt å kjøpe BMW X7?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du ønsker en romslig SUV med en kraftig motor og et luksuriøst og avansert interiør, er BMW X7 en perfekt tur for deg. På den annen side, hvis du vil ha en pålitelig og rimelig luksuriøs SUV å vedlikeholde, er BMW X7 ikke noe for deg.

Sammendrag

BMW X7 er en av de største luksuriøse SUVene på markedet. Denne 7-seters er luksuriøs, komfortabel, romslig, kraftig og trygg. Den kommer med mange sofistikerte teknologier som gjør den til en av de beste SUVene. Likevel har det noen få problemer som interesserte kjøpere bør vite om før de investerer i det.

På toppen av det er BMW X7 veldig upålitelig, men kostbar. Noen av konkurrentene er Mercedes-Benz GLS, Audi Q7, Jeep Grand Wagoneer og Lexus LX. Hvis du er klar til å bruke for å få en luksuriøs SUV med en jevn tur med bedre håndtering, bør BMW X7 være på toppen av listen din.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter