BMW Z4 VS Porsche Boxster – hvilken er bedre? 

BMW og Porsche produserer noen av de beste tyske sportsbilene på markedet. Som de fleste sportsbiler produserer disse to merkene biler som fungerer eksepsjonelt bra, har utmerket håndtering og er spennende å kjøre. Men hvilken bil er bedre mellom BMW Z4 og Porsche Boxster? 

BMW Z4 og Porsche Boxster er begge utmerkede biler med mange funksjoner å tilby. Å velge den ene over den andre er ganske utfordrende, da de begge har forskjellige ting å tilby. BMW Z4 er ideell for folk som ønsker en komfortabel, kraftig og luksuriøs kabriolet, mens Porsche 718 Boxster tilbyr utmerket håndtering, en sportstur og god akselerasjon.  

Til tross for at disse avanserte tyske bilene er kabrioleter, har Porsche Boxster et sporty utseende og fungerer på samme måte som andre sportsbiler sammenlignet med BMW Z4. Tvert imot, BMW Z4 er mer praktisk som sin mer romslige og komfortable enn Porsche 718 Boxster. 

Hvordan er BMW Z4 sammenlignet med Porsche Boxster?

Utvendig og innvendig utseende?

Porsche 718 Boxster og BMW Z4 er begge vakkert designet og vil fange oppmerksomheten til tilskuere når de cruiser nedover gaten. Imidlertid har Porsche Boxster en vakrere utvendig design og finish sammenlignet med BMW Z4. Så det vil skape mer oppmerksomhet på grunn av sin sporty design. 

Porsche 718 Boxster har det elegante Dynamiske Lyssystemet i Porsche med to-xenon-frontlykter og LED-kjørelys. Og med sin slanke og tradisjonelle design, vil denne bilen tiltrekke seg flere mennesker på veien enn BMW Z4. 

Tvert imot overgår BMW Z4 Porsche 718 Boxster når det gjelder interiørdesign og finish. Ikke bare har Z4 et interiør av høy kvalitet, men det er også romslig. Den har funksjoner som Vernasca-lær i rødt eller konjakk, enestående paneltilpasning og fantastisk kontrollplassering. 

  Er Porsche Boxster en jentebil

Mens BMW Z4 har et livlig og blomstrende interiør, er Porsche 718 Boxsters interiør ganske mangelfullt. For eksempel mangler setene i Porsche Boxster den justerbare styrkingen av BMW Z4-stolene. Dessuten er Porsches infotainmentskjerm mindre enn Z4, men den er riktig integrert i midtstakken. 

Alt i alt er disse to bilene godt bygget og ser elegante ut både inne og ute. Men hvis du vil ha utvendig skjønnhet, bærer Porsche. På den annen side kommer BMW med et mer luksuriøst, romslig og mer avansert interiør enn Porsche 718 Boxster. 

Prestasjon 

Overraskende nok presterer BMW Z4 og Porsche Boxster utmerket. De leverer lignende kraft og er veldig raske. Imidlertid har de også forskjellige varianter, som er viktige å markere når det gjelder ytelse. 

BMW Z4 har to varianter: sDrive30i Roadster med en 2,0-liters turbo inline-4 gassmotor med 8-trinns automatgirkasse. Denne motoren leverer maksimalt 255 hk og 295 lb-ft dreiemoment. Den andre varianten er M40i Roadster med en 3,0-liters turbo inline-6 gassmotor med 8-trinns automatgirkasse. 

Dessuten, BMW Z4 M40i Roadster produserer maksimalt 382 HP og 368 lb-ft av dreiemoment. Med en slik kraft er BMW Z4 M40i kraftigere enn alle Porsche Boxster-variantene. På den annen side har Porsche Boxster totalt fem varianter, som inkluderer Boxster, Boxster T, Boxster S, Boxster GTS 4.0 og Boxster 25 Years Edition. 

Basen Porsche 718 Boxster-modellen leveres med en 2,0-liters turbo flat 4 gassmotor med en 6-trinns manuell. Denne motoren leverer maksimalt 300 hk og 280 lb-ft dreiemoment. På den annen side kommer den kraftigste trim, som er Boxster GTS 4.0 med en 4.0-liters flat 6 gassmotor som leverer opptil 394 HP og 317 lb-ft dreiemoment. 

  Den verste BMW å kjøpe brukt

Når du sammenligner de beste BMW Z4- og Porsche Boxster-variantene, vil du finne ut at begge er like raske. BMW Z4 akselererer fra 0 til 60 på bare 3,9 sekunder, mens Porsche Boxster tar 3,8 sekunder. På toppen av det har Porsche Boxster en toppfart på 182 mph, mens BMW Z4 har en toppfart på 162 mph. 

Håndtering 

Når det gjelder håndtering, porsche 718 Boxster er langt enklere å håndtere enn BMW Z4. Likevel, når du sammenligner Z4 med andre konkurrenter, er det foran dem. Porsche Boxster er lettere, noe som betyr at det også er mye enklere å kontrollere bilen, mer etter hjørner. 

Pris 

Som forventet er BMW Z4 mye billigere enn Porsche Boxster. Basisprisen på Porsche Boxster er $ 62,500, mens basisprisen på BMW Z4 er $ 50,000. Så hvis du vil ha valuta for pengene, er BMW Z4 den bedre bilen, da den gir så mye for mindre sammenlignet med Porsche 718 Boxster. 

FAQ

Hvilken bil er raskere – BMW Z4 eller Porsche Boxster?

For noen år siden har BMW Z4 den raskeste bilen, da det bare tok 3,9 sekunder å akselerere fra 0 til 60 mph, mens det tok Porsche Boxster 4,5 sekunder. Men for tiden har Porsche introdusert GTS 4.0-modellen, som er raskere og raskere enn Z4. Denne bilen tar 3,8 sekunder å akselerere fra 0 til 60, og den har en topphastighet på 182 sammenlignet med Z4s 162 mph. 

  Har BMWs blinklys?

Er BMW bedre enn Porsche?

Det kommer an på hva du leter etter. BMW tilbyr bedre ytelse, men Porsche er raskere og gir sportier biler enn BMW. Dessuten er Porsche-biler mer pålitelige, mens BMW kommer med mer avanserte funksjoner. Så valget er ditt avhengig av hva du foretrekker.  

Hvilken bil er mer luksuriøs – Porsche Boxster eller BMW Z4?

Normalt er Porsche SUVer og sedans mer luksuriøse enn BMW SUVer og sedans. Men i dette tilfellet er BMW Z4 mer luksuriøs enn Porsche Boxster. Takket være det avanserte og høykvalitets interiøret i BMW Z4 som gjør at det ser mer spektakulært ut enn Porsche. 

Sammendrag 

Etter å ha sammenlignet disse to fantastiske sportsbilene, bør det ikke være et hinder å velge den ene over den andre. Uansett er Porsche 718 Boxster den generelle beste bilen, da den tilbyr toppfart, bedre håndtering og er mer pålitelig. Likevel, BMW Z4 yter enestående, det er mer avansert, og behagelig. 

Prismessig er BMW Z4 langt billigere enn Porsche Boxster. Det er imidlertid ganske tyngre og dyrere å reparere. Alt i alt er disse roadstere gode, og det avhenger av budsjettet og preferansen din. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter