Er BMW M8 en god bil?

Er BMW M8 en god bil?

BMW er populært for å lage noen av de best presterende sportsbilene på markedet. BMW M8 er en slik bil som det gir stor kraft og hastighet. Dessuten er det luksuriøst, komfortabelt og avansert. Men er BMW M8 en god bil?

BMW M8 er en fin bil hvis du leter etter kraftige, raskere, luksuriøse og avanserte sportsbiler. Tvert imot er det ikke en passende bil hvis du leter etter en drivstoffeffektiv, pålitelig og billig luksusbil å vedlikeholde. Det kommer også med en høy startkostnad, noe som kan avskrekke de fleste interesserte kjøpere. 

Historien om BMW M8

BMW M8 er en subcompact bil laget av BMW. Dessuten er det høy ytelse versjonen av BMW 8-serien markedsført under BMW M Sub-merket. Denne modellen ble introdusert i juni 2019 , og den kommer i tre kroppsstiler; 2-dørs kupé, 2-dørs kabriolet og 4-dørs gran coupe.

I tillegg er M8 drevet av S63 twin-turbocharged V8-motoren med et firehjulsdriftssystem. Modellen er i sin første generasjon, og den har gjort det bra så langt. Videre er denne modellen basert på BMW CLAR-plattformen, med stivelse, og wishbone suspensjon foran og multi-link suspensjon på baksiden av bilen. 

Funksjoner av BMW M8

Utseende

BMW M8 har et vanlig utseende, som verken er dårlig eller tiltalende. Konkurrentene som Audi RS7 og Mercedes-AMG GT43 har mer tiltalende utseende. Likevel er interiøret helt topp med noen av de nyeste teknologiene på markedet.

Noen av funksjonene som skiller seg ut fra BMW M8 er justerbar dobbel eksos system, M Double-Spoke 20-tommers hjul, aerodynamisk kropp og ramme redesign, og rød sammensatte brems calipers.

  Er Audi eller BMW mer prestisjefylt?

Prestasjon

En av tingene som skiller BMW M8 kupé fra de fleste av konkurrentene er dens store kraft og hastighet. Det er også enkelt å håndtere og gir den perfekte sportsfølelsen. Denne modellen leveres med en 4,4-liters twin-turbocharged V8-motor med 8-trinns automatgir og et firehjulsdriftssystem.

Den kraftige motoren leverer maksimalt 617 hk og 553 lb-ft dreiemoment. Den kan også akselerere fra 0 til 60 mph på 2,8 sekunder, noe som er eksepsjonelt. Og med M Driver-pakken kan denne bilen oppnå en toppfart på opptil 190 mph. 

Komfort og lasterom

Som de fleste BMW M biler, BMW M8 kommer med en high-end og romslig interiør med lignende avstand til vanlige BMW-modeller. Likevel er interiøret oppskalert med lærbelegg og utmerket søm. Andre bemerkelsesverdige interiørfunksjoner inkluderer en 12,1-tommers digital målerklynge, tilpassbar omgivelsesbelysning, et servojusterbart ratt og mye mer.

BMW M8 har plass til opptil fire personer, og den har rikelig med lastevolum. Bagasjerommet har totalt 14,8 kubikkfot plass, noe som er nok for fem håndbagasjer.

Sikkerhetsfunksjoner

Som forventet kommer BMW M8 med noen av de beste og nyeste sikkerhetsfunksjonene på markedet. Bare Mercedes tilbyr bedre sikkerhetsfunksjoner i klassen. Noen av de bemerkelsesverdige sikkerhetsfunksjonene som finnes i M8 er standard advarsel om frontkollisjon, blindpunktovervåking, automatisert nødbremsing og adaptiv cruisekontroll.

Drivstoffeffektivitet

Med en kraftig 4,4-liters V8-motor, er BMW M8 ikke drivstoffeffektiv. Imidlertid er det på nivå med Audi RS7, som også kommer med en kombinert effektivitet på 17 mpg. Men sammenlignet med Mercedes-AMG GT43, vil du oppdage at det er mindre effektivt ettersom AMG har en kombinert EPA-vurdering på 21 mpg.

  BMW 118d – Alt du trenger å vite

Pris

BMW M8 er ikke din vanlige sportsbil. Dette er fordi den har en høy startpris på rundt $ 131,000 XNUMX. Prisen kan til og med nå opp til $ 141,000 XNUMX, avhengig av tilleggene. Hvis du sammenligner M8 med konkurrentene, for eksempel Audi RS7 eller Mercedes-AMG GT43, vil du oppdage at det er dyrere.

FAQ

Er det verdt å kjøpe BMW M8?

BMW M8 er verdt å kjøpe hvis du vil ha kraftige, høy ytelse, raskere, trygge og sofistikerte sportsbiler. På den annen side er denne bilen ikke verdt å anskaffe hvis du ønsker en elegant designet bil, pålitelig og drivstoffeffektiv. 

Hva er de vanlige problemene med BMW M8?

Hvis du planlegger å investere i en kvalitet som brukes BMW M8, er det viktig å vite noen av problemene du sannsynligvis vil møte. Vanlige problemer med BMW M8 er utilstrekkelig skruing, defekt hydraulisk enhet, feil setebelte lås anerkjennelse, overflødig olje bruk, sviktende tennplugger, sviktende tenn spoler, og olje lekkasjer.

Hvor lenge varer BMW M8?

BMW M8 er fortsatt en ny bil på markedet, noe som gjør det vanskelig å vite hvor lenge det vil vare. Men hvis vi vurderer andre BMW-modeller med S63-motoren, kan vi anslå at den kan vare over 250 000 miles hvis den vedlikeholdes riktig. Noen M8-eiere kan til og med klokke over 500 000 miles.

  Er det en 4-dørs BMW kabriolet?

Hvor fort går BMW M8?

BMW M8 er utstyrt med en kraftig 4,4-liters twin-turbo motor som produserer maksimalt 823 HP. Dessuten kan denne bilen akselerere fra 0 til 60 mph på bare 2,8 sekunder, noe som er en av de beste i markedet. På toppen av det har den en topphastighet på 190 mph med en valgfri M-førerpakke.

Holder BMW M8 sin verdi?

BMW er blant bilmerkene med høyest avskrivningsverdi. Og siden BMW M8 er en sportsbil, forventer du at den avskrives enda raskere enn andre BMW-modeller. Det er anslått at BMW M8 vil avskrive med 60% på 5 år. Dette betyr at en ny BMW M8 som går for $ 140,000 vil koste rundt $ 56,000 på 5 år.

Sammendrag

Generelt er BMW M8 en utmerket sportsbil med flere kroppsalternativer. Interesserte kjøpere kan velge en kupé, konvertibel eller sedan kroppsstil. Denne bilen er også rask, kraftig og enkel å håndtere. Og siden den har plass til opptil fire personer, lager den også en flott familiebil.

Det er imidlertid ganske dyrt å vedlikeholde og kommer med en høy startpris. Det er også mindre effektivt, noe som betyr mer forurensning og utgifter til drivstoff.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter