Er Porsche 718 Cayman T en god bil?

Er Porsche 718 Cayman T en god bil?

Porsche 718 Cayman T er en litt revidert versjon av inngangsnivå 718 Cayman, noe som betyr at den tar den vanlige 718 Cayman og legger til ytterligere spesielle detaljer på den for å gjøre den til en mer førervennlig pakke. Dette betyr at den vanlige 718 og 718 T er nesten identiske. Så, Er Porsche 718 Cayman T en god bil?

Vi har allerede snakket om den vanlige 718 Cayman og sa at det faktisk er en veldig god bil, noe som betyr at 718 Cayman T også er en god bil. Den har kanskje ikke den mest spennende Cayman-motoren der ute, men ingen kan benekte ytelsen den tilbyr. Cayman T ser også litt bedre ut enn den vanlige inngangsnivået Cayman.

Den største forskjellen mellom de to er i kjøreavdelingen fordi Cayman T virkelig føles mer spesiell å kjøre. Det tilbyr en litt revidert fjæring og lavere kjørehøyde som gjør det mulig for s å utforske grensene for trekkraft litt mer.  Pålitelighet er anstendig, men det er noen problemer som er verdt å snakke om.

718 T-modellen er rundt $ 6,000 dyrere enn den vanlige 718 T fordi den i utgangspunktet legger til noen få ekstra alternativer til den vanlige 718. Dette betyr at verdiene av disse er like sterke som med den vanlige 718. Praktisk er så bra som det kan være med en bil av denne størrelsen takket være to lasterom, men  interiørrommet er begrenset til å si det mildt.

Porsche 718 Cayman T – Drivverket

Porsche 718 Cayman T får inngangsnivået 2.0L bokser 4-cylinder turbocharged motor som gjør 299hp og 280lb-ft av dreiemoment. Selv om dette kan virke litt for svakt for en Porsche, klarer den fortsatt å nå 60 mph fra en stillstand på 4,8 sekunder , som er omtrent 0,2 sekunder raskere enn den vanlige 718 Cayman.

  Vanlige problemer med Porsche 718 Boxster

718 Cayman T er tilgjengelig med to girkassealternativer, en 7-trinns PDK-girkasse med dobbel clutch eller en manuell 6-trinns boks avhengig av hva du verdsetter mer, hastighet eller førermedvirkning. 718 Cayman T er også strengt tatt en RWD-bil som det er tilfelle med alle andre 718-modeller.

Takket være en mindre motor kan 718 Cayman T returnere rundt 30MPG kombinert, noe som er et ganske anstendig tall for en Porsche 2-seters sportsbil.  Than top hastighet er vurdert for 171mph som heller ikke er noe du nødvendigvis forventer av en 2.0L 4-sylinder motor.

Porsche 718 Cayman T – Design og chassis

Bare en ekte Porsche-entusiast vil kunne se forskjellen mellom den vanlige 718 og 718 T bare ved å se på dem. Gitt, folk som kjøper disse bilene er godt kjent med alle vanskelighetene til individuelle modeller. T får spesielle merker, valgfrie klistremerker og valgfrie hjulvalg som gjør at den skiller seg ut.

Den største forskjellen mellom den vanlige 718 Cayman og 718 Cayman T er i kjøreopplevelsen da 718 T er lavere til bakken og fordi den får Porsches PASM (Porsche Active Suspension Management) rett fra fabrikken.  Bakhjulene er også bredere som girs 718 T en bredere holdning og bedre cornering abilities.

Porsche 718 Cayman T – Pålitelighet og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, er 718 Cayman T nesten identisk med den vanlige 718 Cayman, noe som betyr at den er anstendig pålitelig hvis den holdes i optimal stand. Disse bilene koster mer penger å vedlikeholde enn mange andre biler fra dette segmentet, men det følger med territoriet som Porsche badge bærer ekstra vekt andre steder.

  Er Cayman en hardtop Boxster?

De vanligste 718 Cayman T-problemene er relatert til motoren, overføringen, klimaanlegget, drivstoffsystemet og kollisjonsputene.

Porsche 718 Cayman T – Verdi og praktisk

Porsche 718 Cayman T starter på rundt $ 67,000 XNUMX, som er omtrent $ 6,000 mer sammenlignet med den vanlige 718 Cayman. Gitt det faktum at begge disse beholder verdien veldig bra, er det fornuftig å investere i en over noen andre konkurrenter som koster mindre, men heller ikke beholder nesten like mye verdi gjennom årene.

Praktiskmessig er 718 Cayman T så god som den kan være med tanke på bilens størrelse. Den kommer med både en fremer og bak bagasjerommet plass og litt plass bak setene. Interiøret plass er litt begrenset for høyere drivers, men gjennomsnittlig størrelse drivere bør ikke ha noen problemer med å bli komfortabel i det indre av 718 Cayman T.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Porsche 718 Cayman T?

Hvis du er interessert i å kjøpe Cayman og du anser deg selv for å være et ekte bensinhode, er det fornuftig å oppgradere til 718 Cayman T fordi det virkelig tilbyr en mer engasjerende kjøreopplevelse. På den annen side, hvis du bare vil ha en Cayman og du ikke bryr deg om vanskelighetene, kommer du til å være mer enn fornøyd med den vanlige Cayman.

Cayman T er mer eller mindre en vanlig Cayman med noen få utvalgte valgfrie funksjoner som gjør at bilen føles mer engasjerende å kjøre. Alt i alt er 718 T morsomt å kjøre, og det er fornuftig å kjøpe en hvis deter din kopp te.

  Hvilken er bedre, Porsche Boxster eller Cayman?

Er Porsche Cayman en fattig manns 911?

Nei, Porsche Cayman er en egen modell som deler liten eller ingen likhet med 911 except at begge er Porches. For det første er 911 strengt tatt en bakmotormontert bil mens Cayman strengt tatt er en mellommotormontert bil.

For det andre er Cayman mindre, har en kortere akselavstand, og veierbetydelig mindre enn 911. Den kjører helt annerledes, og mange tror til og med at Cayman kjører mye bedre enn 911 på grunn av midtmotorkonfigurasjonen som sikrer balanse.

Er Porsche Cayman det samme som Porsche Boxster?

Ja, Porsche Cayman er stort sett en Porsche Boxster med et hardtoptak. Det er ingen forskjeller mellom de to når det gjelder drivverket, suspensjonen og mange andre viktige komponenter.

Det må sies at Cayman tilbys som GT4 RS, som er den kraftigste og dyreste 718-modellen noensinne, mens Boxster Spyder (den dyreste Boxster-modellen) ikke er i nærheten så rask eller dyr som Cayman GT4 RS.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter