Hva er det sikreste firehjulsdrevne kjøretøyet?

Firehjulsdrift og sikkerhet er to faktorer som er nært beslektet når det gjelder valg av de sikreste bilene på veiene i disse dager. Hvis du tar en titt på IIHS 2021 topp sikkerhetsvalg for de sikreste bilene som tilbys i 2021, mange av dem er også All-hjulet stasjonen som gjør dem potensielt sikreste biler penger kan kjøpe i disse dager.

Fra og med kompakte og rimelige biler ble Subaru Impreza vurdert med en topp sikkerhetsvalgklasse som er den nest høyeste en bil kan få i denne testingen. Subaru Crosstrek Hybrid scoret imidlertid enda høyere med et topp sikkerhetsvalg + klasse som er det aller beste en bil kan få i disse testene.

Den nye All-hjulet stasjonen Toyota Camry er en av de sikreste mellomstore biler på salg i dag fordi det var også gradert med en topp sikkerhet pick + klasse. Både Lexus ES350 og Mercedes C-klasse tilbyr også den høyeste sikkerhetsgraderingen.

Hvis du foretrekker SUV-er, er Volvo XC40 den sikreste kompakte firehjulsdrevne SUV-en på markedet som ikke kommer som noen overraskelse, da Volvo alltid har vært i forkant av bilsikkerheten. Men hvis du foretrekker større SUV-er, må du huske å sjekke ut Kia Telluride fordi den også kommer med førsteklasses sikkerhet.

## Subaru Impreza

Subaru Impreza er en All-hjulet stasjonen sedan som merker mange bokser for de fleste kunder. Den starter rundt $ 20 000, den kommer som standard med firehjulsdrift og mange nyttige sikkerhetsteknologier, den ser fin ut og den kjører fin-ish. Når det gjelder testing av krasjregulering, er Subaru Impreza helt øverst i segmentet.

Alt dette betyr at Subaru Impreza er et ekte beste kjøp når det gjelder ikke bare rimelige kompakte sedans, men sedans generelt. Selv om det kanskje ikke er den mest luksuriøse sedanen i verden, tilbyr den mye når du vurderer inngangsprisen.

  Hva er den billigste måten å sende bilen min på?

## Toyota Camry

Når det gjelder pålitelighet, Toyota er der oppe med tidenes mest pålitelige bilmerker i historien. Det betyr imidlertid ikke at Toyota gjør ett-triks ponnier fordi det er mange Toyota-modeller som også er overlegent trygge mens du tilbyr All-hjulet stasjonen i prosessen.

Toyota Camry er nettopp det, og hvis du vurderer inngangsprisen er ganske konkurransedyktig for en bil fra dette segmentet, er det enkelt å rettferdiggjøre å kjøpe den nye Camry. Den nye Camry ser ganske spennende ut inne og ute, og du vil bli tilgitt for å tro at det koster mer enn hva det faktisk gjør.

## Mercedes C-klasse 4Matic

Mercedes C-klasse er en av de mest populære Mercedes-modellene på flere tiår, noe som gjør det forståelig hvorfor Mercedes har  en tendens til å  forbedre plattformen betydelig med hver nyere generasjon. Den aller nyeste C-klasse er ennå ikke tilgjengelig i mange markeder, men det gjør siste generasjon C-klasse mye.

Av hele den utøvende tyske kompakt sedan trio, C-klasse tilbyr de høyeste sikkerhetsstandarder, mens Audi A4 tilbyr den beste All-hjulet stasjonen system. Imidlertid bør en av disse være trygge nok for de fleste og i de fleste tilfeller.

## Volvo XC40

Volvo XC40 er en kompakt SUV / Crossover som betyr at den sitter i det mest populære bilsegmentet akkurat nå. Alle Volvo-produkter har alltid vært ekstremt trygge ettersom Volvo er stolt av å lage noen av de sikreste transportenhetene på jorden.

Selv om XC40 ikke akkurat er spennende, men det tilbyr et pålitelig firehjulsdriftssystem og den høyeste graden av sikkerhet i bilen.  Stort sett hver test XC40 var en del av ble gradert med høyest mulig klasse, noe som gjør XC40 til en av de sikreste bilene på planeten akkurat nå.

  Beste bil for ryggsmerter

## Kia Telluride

Kia har vært på rulle nylig med utgivelsen av mange eksklusive modeller som er av høyere kvalitet mens de fortsatt er relativt rimelige, trygge og pålitelige, og den store Telluride SUV er ikke annerledes. Takket være et ganske kommanderende utseende eksteriør og interiørdesign, slår Kia Telluride langt over vekten.

Det er viktig å huske at Telluride ikke kommer med firehjulsdrift som standard, noe som betyr at du må oppgradere til et høyere trimnivå.  Merkelig nok har Kia ikke gjort Telluride All-hjulet stasjonen som standard, men det er viktig å huske at Telluride ikke er en luksus SUV. Hvis du vil ha den sikreste all-hjulet stasjonen luksus SUV, gå for Volvo XC90.

## Faq-delen

### Hvordan påvirker firehjulsdrift sikkerheten?

Firehjulsdrevne biler har en tendens til å være tryggere fordi de tilbyr mer trekkraft uansett overflate. Dette er mest tydelig på isete og snødekte overflater. De fleste firehjulsdrevne biler er også utstyrt med sofistikerte programvareløsninger som er designet for å sende strøm på en forutsigbar og kontrollert måte.

Alt dette betyr en mer sammenhengende og tryggere kjøreopplevelse. Det er imidlertid viktig å huske at firehjulsdrevne  biler noen ganger kan gi en falsk følelse av sikkerhet, spesielt hvis du ikke bytter ut dekkene dine som anbefalt av produsenten.

### Er firehjulsdrift viktigere enn et sett med anstendige vinterdekk?

Et firehjulsdriftssystem er mer eller mindre ubrukelig hvis bilen din ikke er utstyrt med et anstendig sett med dekk. Dessuten, som All-hjulet stasjonen biler har en tendens til å være tyngre, en All-hjulet stasjonen bil uten et sett med anstendig dekk kan ofte virke farligere. Det er viktig å bruke anstendige dekk på bilen din, uansett om det er RDW / FWD eller All-hjulet stasjonen.

  Beste bil for noen som ikke kjører mye

I  sommermånedene eksisterer fortsatt nødvendigheten av anstendige dekk, men det er ikke så viktig som det er  i vintermånedene.   To være trygg hele året, bruk alltid et anbefalt sett med dekk for hver respektive del av sesongen.

Hva gjør en bil trygg?

Mange aspekter går inn i bilsikkerhet og most av dem er statlig pålagt, noe som betyr at manufacturers ikke er i stand til å selge biler som ikke overholder visse sikkerhetsstandarder. Det er det minste sikkerhetsnivået alle biler må forholde seg til for å være tilgjengelige for  publikum.

Over det er avanserte programvareløsninger som kollisjonsforebygging, fotgjengerdeteksjon  og andre ADAS de viktigste sikkerhetsfaktorene for moderne kjøretøy. Noen merker har en tendens til å tilby sitt grep på visse sikkerhetskonsepter, og noen ganger er de nyttige, noen ganger er de bare gimmicks.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter