Hva er den mest luksuriøse pickupen?

Pickup-lastebiler er ikke akkurat laget for luksus, og bare for noen få år siden var det ingen luksuriøse pickuper. I dag er bilindustrien opptatt av å blande sportiness og komfort, nytte og komfort,  og praktisk og komfort.

Filosofien «en bil for alt» blir mer og mer populær, og biler som Audi RS6 er  en perfekt illustrasjon av det. Imidlertid kan man hevde at en luksuriøs pickup er den beste allsidige bilpengene kan kjøpe i disse dager.

Lastebiler som Nissan Titan Platinum Reserve, Toyota Tundra Platinum, Dodge RAM 1500 Limited,  Ford Ranger Lariat, Ford F-150 Limited  og Chevy Silverado High Country er sannsynligvis de mest luksuriøse pickupene på markedet akkurat nå.

Pickups kan virkelig gi deg det beste fra begge verdener. I etarbeidsmiljø  kan knapt noen annen type bil gjøre hva en pickup kan, men samtidig tilbyr en moderne luksus pickup også en overflod av luksus-,komfort-  og teknologifasiliteter som er laget for å heve din daglige føreropplevelse.

Nissan Titan Platina reserve

Det kan være en overraskelse for deg at en Nissan pickup  regnes som en  luksusbil  ,men denne tilbyr virkelig ganske mye luksus per dollar. Flerveis justerbart fullt skinn-innpakkede seter med varme- og kjøleteknologi, selv baksetene tilbyr setevarme.

En stor infotainmentskjerm, cruisekontroll, aktiv kjørefeltsassistanse, fotgjengerdeteksjon, nødbremsing gjør  Titan Platinum Reserve til en ekte luksusbil  for massene. Hvis du parer det med LED-frontlykter og Apple CarPlay, er dette Nissan-nyttekjøretøyet definitivt en  plysjarbeider  også.

Toyota Tundra Platina

Toyota sikkert vet hvordan å gjøre en bil pålitelig, intuitiv og ergonomisk. Foruten alle de vanlige Toyota-fordelene, tilbyr Tundra Platinum også en slepekapasitet som ikke kan matches av Ford F450. Høy-kvalitet lær flereveis  justerbare seter og ratt virkelig heve Tundra over bare en enkel arbeidshest lastebil.

  Beste sportsbil for høye mennesker

Infotainmentsystemet er lynrask,intuitivt  og enkelt å bruke, og det tilbyr også CarPlay og Android Auto. En haug med futuristiske førerassistansesystemer har også funnet veien inn i Tundra Platinum. Woodgrain aksenter, perforerte seter som er både oppvarmet og avkjølt, og et førsteklasses JBL-lydsystem.

Ford Ranger Lariat

Denne mellomstore Ford-lastebilen leveres lastet med en haug med standardutstyr som betydelig oppgraderer det generelle utseendet og følelsen avdenne lastebilen. Funksjoner som en  stor  infotainment screen,  automatiske fjernlykter, kjørefelt holde assist, auto bremsing, flere sone AC alle kommer som standard.

Lariat tilbyr også omgivelsesbelysning, adaptiv cruisekontroll, blindpunktassistentog et nydelig bang- og olufsenlydsystem. Ranger Lariat er sannsynligvis den beste all-around pickupen som for tiden tilbys av Ford, og hvis du ikke hele tiden bruker sengen, bør du kjøpe dette i stedet for F150.

Ford F150 Begrenset

F150 er en ikonisk bil, ingen annen bil kan matche det F150 tilbyr. Når det er sagt, selges mer enn 100 av disse per time. Noen få av disse er utstyrt med serien-topping Begrenset trim som gjør F150 til en nydelig og luksuriøs daglig sjåfør.

En digital instrumentklynge og en stor infotainmentskjerm er  begge  inkludert. Massevis av driverassistansefunksjoner, førsteklasses lydsystemer, adaptiv cruisekontroll, LED-frontlykter er  også inkludert i den begrensede pakken.

Chevy Silverado Høyland

Når det gjelder Chevy pickups, kan ingen andre tilby deg mer enn Silverado High Country. Dette trimnivået får Silverado til å se ut og føles som en ekte luksusbil. Fullt skinn-innpakkede seter, teppebelagte gulvmatter, oppvarmet foran  og bakseter,  og ventilerte forseter er alle tilgjengelige med High Country Trim-pakken.

  Hvordan slår du en bilselger?

Høykvalitettre trim aksenter, en takluke, premium lydsystem  er alle tilgjengelig med High Country trim pakken. Det er ingen diskusjon om at High Country er noe annet enn en ekte luksus pick-opp, og det er sannsynligvis en av de beste der ute.

Dodge RAM 1500 Begrenset

Hvis du vil kombinere sportiness med luksus i en pickup-lastebilpakke, er 1500 RAM Limited veien å gå. Sannsynligvis er høydepunktet i RAM 1500 den massive og utrolig responsive 12-tommers infotainmentskjermen.

Foruten en mengde teknologi, tilbyr RAM 1500 også en rekke tradisjonelle luksusfunksjonersom tre trim,høykvalitets skinn, og en sofistikert passform og finish. EtHarman Kardon-lydsystem av høy kvalitet er også tilgjengelig med Limitedtrim-pakken.

Delen Vanlige spørsmål

Er luksus pickups mer luksuriøse enn vanlige SUV-er?

Selv om mange pickup trucks tilbyr en haug med funksjoner  som noen ganger er fraværende fra biler som er tre ganger prisen. Imidlertid er en Chevy Silverado High Country eller en RAM 1500 ikke i nærheten av en Bentley  Benteyga  eller til og med en vanlig Audi Q7.

Pickup lastebiler rett og slett ikke tilby samme nivå av raffinement som disse gjør, og det forventes fordi en pickup lastebil har mange fordeler over en vanlig SUV. Noen SUV-er som Rolls Royce Cullinan er i en egen liga når det gjelder overdådighet,komfort  og luksus.

Er det verdt å kjøpe en luksus pickup?

Det avhenger av hvordan du pleier å bruke pickupen din. Hvis du bruker pickupen din som arbeidshest på kortere daglige pendlingsturer, er det ikke nødvendig å kjøpe en high-end trimpakke pickup, spesielt hvis du eier flere biler.

  Er hybridbiler bra for fjellkjøring?

Noen ganger er detbare best å kjøpe en barbeint standard pickup for arbeidsoppgaver og en mer sofistikert daglig sjåfør og langdistansependler type bil. De sier at det aldri er en god idé å blande forretninger og fornøyelse, men noen tror at en luksuriøs pickup er en perfekt blanding av begge deler.

Hvorfor tilbyr ikke noen luksusbilmerker pickuper?

For noen år siden prøvde Mercedes å komme inn på luksusmarkedet med X-klasse, ogdeter trygt å si at X-klassen mislyktes enormt. De fleste pickup-eiere er ikke så interessert i ekte luksus og refinement, alt de faktisk vil ha er et anstendig nivå av komfort, men mange tekniske funksjoner.

Som sådan passer alle de nevnte pickupene til den regningen, og for å være helt ærlig, ville en Rolls Royce pickup alene ødelegge Rolls Royces premium  luksusomdømme.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter