Har Porsche en elektrisk SUV?

Porsche tilbyr ikke en elektrisk SUV i 2022, og det gjorde de aldri. Men dømme etter noen ganske mystiske spionskudd, vil en elektrisk Porsche sannsynligvis se dagens lys snart. Mer spesifikt sikter Porsche på å fullstendig elektrifisere neste generasjon Porsche Macan.

Lite er kjent om den elektriske Macan per nå, men alle tilgjengelige data finner du i denne artikkelen. Hvis du er utålmodig etter å vente på en elektrisk Porsche SUV, kan du gå for den eksisterende Porsche EV, Taycan, eller plug-in hybrid versjoner av eksisterende Porsche modeller.

Gitt det faktum at hele bilindustrien sakte beveger seg mot en elektrisk fremtid, var Porsche rask til å følge med Taycan. Det er trygt å si at Porsche kommer til å utvide sitt utvalg til å omfatte ganske mange elbiler snart, inkludert en gjennomgående og gjennom elektrisk superbil.

Inntil det kommer, skal vi diskutere den kommende Macan EV, den eksisterende Taycan EV, og den nåværende tilgjengelige Porsche plug-in hybrid modellutvalget.

Elektrisk Porsche Macan – Snart avslørt

Dømmer etter noen få rimelige estimater på nettet, bør den elektriske Macan starte rundt $ 60,000 XNUMX, og prisene skal lett gå opp til $ 100,000 for den raskeste og mest imponerende Macan EV. Macan er en crossover / kompakt SUV som  for tiden er den mest populære typen bil på markedet.

Macan vil sannsynligvis bli designet på en helt ny plattform med tillegg av alle de toppmoderne EV-teknologiene som er introdusert med Taycan, for eksempel 800-volts infrastrukturen som skal garantere raske ladetider, gode akselerasjonstider og overlegen termisk effektivitet.

  Porsche vs. Corvette Pålitelighet - Hvilken er bedre?

Noen Porsche-innsidere oppgir at den elektriske Taycan bør tilby mer enn 230 EPA estimerte miles av rekkevidde, og at vi bør forvente at den vil falle i 2023.  Macan bør komme i to forskjellige batteristørrelser som maksimerer enten rekkevidde eller ytelse.

Vi bør vente på at Porsche skal avsløre den elektriske Macan sent i år, og det virker som Macan EV former seg for å være et flott alternativ.

Porsche Taycan – Den første ekte Porsche EV

Porsche Taycan viste at elbiler ikke er kjedelige, og at de kan være dynamiske og morsomme å kjøre i tillegg til bare å bli rapid i en rett linje.   Taycan tilbys i flere forskjellige versjoner som inkluderer inngangsnivået $ 82,000 Taycan i den nedre enden og $ 185,000 range-topping Taycan Turbo S.

Taycan er også tilgjengelig enten som en 4-dørs sedan eller som en Gran Turismo estate-lignende bil som tilbyr mer lasteplass. Taycan bruker den nevnte 800-volts elektriske arkitekturen som sikrer raske ladetider, raske akselerasjonstider og bransjeledende termisk effektivitet.

Den range-topping Taycan Turbo kan gjøre 0-60mph på mindre enn 2.5 sekunder og er i stand til å vare 220 miles på en enkelt lading.  Den range-topping Turbo S bør gjøre rundt 200 mens Taycan 4S bør gjøre nærmere 300 miles mellom kostnader som er den beste rekkevidde-orientert Taycan versjonen av tomten.

Alt i alt er Taycan en enormt imponerende EV som åpner døren for alle de andre kommende Porsche-ELBIL-ene, inkludert Macan.

Porsche Hybrids – Cayenne og Panamera E-Hybrid

Hvis du vil nyte både en ICE-motor og en elektrisk motor i et komfortabelt Porsche-chassis, er det Cayenne eller Panamera som får. Cayenne  E-Hybrid tilbyr en 3.0L V6 paret til en elektrisk motor som begge produserer en kombinert effekt på 455hp mens range-topping Cayenne Turbo E-Hybrid tilbyr 670hp fra dens 4.0L V8 og en elektrisk motor.

  Hvor lang tid tar det å lade Mercedes AMG EQS?

Du kan få samme drivlinje for Panamera også med identiske utganger. Modellene 911, Macan og Boxster/Cayman er ikke tilgjengelige med hybrid drivlinje ennå, men de kommer sannsynligvis til å følge etter hvert.

Begge disse e-Hybrid Turbo-modellene er også de kraftigste ICE Porsche-modellene som eksisterer. 670 hestekrefter er en 4-dørs sedan og en stor SUV er en oppskrift kjent for å begeistre alle ytelsesfriker over hele verden.

Det er faktisk litt sinnssykt at vi er i stand til å kjøpe biler som disse, da hybrid drivverket ikke ble introdusert for å gjøre biler raskere og mer aggressive, men heller for biler som Prius som prioriterer effektivitet.

Delen Vanlige spørsmål

Er Porsche Macan verdt det?

Den nåværende Porsche Macan er virkelig verdt det, da det er en enormt dyktig SUV som balanserer overlegen komfort med legendarisk Porsche pålitelighet og ønskelighet. Det er den beste kompakte SUV når det gjelder verdi oppbevaring , og mange anser det for å være den mest dynamiske lille SUV på salg.

Alle versjoner av Macan noen med potente motorer, foruten inngangsnivå 2.0L 4-sylinder som er litt mangelfull.  Alt i all er Macan virkelig verdt det, da det er en fin bil som tilbyr klasseledende verdi retention, ytelse og appell.

Bør jeg kjøpe en hybrid Porsche?

E-Hybrid-modellserien tilbyr enten et mer fornuftig kjørelengdeorientert oppsett som finnes med 3.0L V6 i både Cayenne og Panamera, eller den latterlige 670hp V8 og elektrisk motorkombinasjon.  Begge disse motorkonfigurasjonene gir mye mening i disse dager, da hybrider og elbiler har noen fordeler.

  Hva er de dårlige tingene med Tesla?

Som sådan er det å kjøpe en hybrid Porsche worth det.  De range-topping Turbo E-Hybrid-modellene er de raskeste og kraftigste Porsche-bilene du kan kjøpe i disse dager, mens 3.0L V6-versjonene er de mest økonomiske.

Er Porsche Taycan verdt det?

Hvis du er i et marked for an elbil som balanserer ytelse, stil, komfort og teknologi bedre enn de fleste biler der ute,  er Taycan den som får. Taycan konkurrerer med slike som Tesla-modellen, Audi e-Tron GT, Lucid Air og Mercedes EQS for å være den beste luksuriøse elektriske sedanen.

Etter min mening tar Taycan kaken som den beste ytelsen EV ut av dem alle med klasseledende kvalitets- og designvalg, mens Model S er den mest praktiske å bruke, og EQS er den mest luksuriøse.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter