Hva er den best brukte firehjulsdrevne bilen å kjøpe?

Å kjøpe en bruktbil seems ofte som en fin måte å både spare penger og få mer verdi ut av det. Imidlertid er det utallige forskjellige alternativer der ute, og det er ofte vanskelig å finne riktig bil hvis du ikke har en fast minimumsstandard for hva du vil at en bil skal ha.

Når det er sagt, hvis du vil ha en firehjulsdrevet bil, vil du sannsynligvis vurdere mange SUV-er, da SUVer hovedsakelig er forbundet med firehjulsdrift. En bestemt priskategori er også viktig, da den begrenser antall alternativer du har råd til.  Alt dette gjør det litt lettere å velge riktig bil til riktig pris.

Vi ønsker først og fremst å fokusere på biler som er de aller beste på hva de gjør på sin respektive prisklasse, som sådan, hvis du vil ha en rimelig brukt firehjulsdrevet bil, bør du vurdere å kjøpe Subaru Impreza. If du ønsker en mer luksuriøs all-hjulet stasjonen sedan, sørg for å sjekke ut Audi A4 Quattro.

Hvis du først og fremst er interessert i økonomi SUVer, Mazda CX-5 er den å få. Men hvis du vil ha en mer luksuriøs SUV, bør du velge Porsche Macan. Når det gjelder økonomi store sedans, gå for Buick LaCrosse.  Imidlertid, hvis du er en luksuriøs type fyr, er F10 BMW 5-serien tåen.

Subaru Impreza

Subaru Impreza blir ofte sett på som en av de beste tilbudene man kan få på bruktbilmarkedet fordi det koster så lite, og tilbyr så mye. Selvfølgelig må vi være klar over at brukte Subaru Impreza’s kan være så lave som $ 10-15k, og vi må også være klar over at en bil til $ 10 – $ 15k bare kan gi deg så mye.

  Hvilken hybridbil har lengst rekkevidde?

Men hvorfor du faktisk bør vurdere Subaru Impreza er fordi det tilbyr  et godt konstruert og pålitelig firehjulsdriftssystem, det er også pålitelig og det tilbyr nok plass mens det fortsatt er kompakt. Drivstoffeffektivitet er anstendig, og vedlikeholdsregningene er også ganske oppnåelige.

Audi A4

Den Audi A4 er en kompakt premium executive sedan tilgjengelig med Audi ikoniske Quattro all-hjulet stasjonen system. 2016-2020-generasjonen ser nesten den samme ut som den nye innvendig og ut. Dette betyr at du fortsatt får en relativt state-of-the-art kjekk utseende sedan for ikke så mye penger.

A4 har alltid vært en pålitelig plattform  fordi den deles mellom VW Passat, Skoda Octavia og mange andre VW-produkter.  Selv om vedlikeholdsregningene noen ganger kan koste mer, er det forståelig for en bil som tilbyr mer fra start.

Mazda CX-5

Nylige Mazda CX-5 modeller topper diagrammene som de mest pålitelige økonomi-nivå SUVer. I tillegg til å være pålitelig, ser CX-5 også bra ut inne og ute, og den tilbyr all den toppmoderne teknologien. Ingen kan benekte at Mazda betydelig økte sin ante når det gjelder bilkvalitet og dedikasjon de siste årene.

Selv om dette segmentet var mest dominert av SUVer som Toyota RAV4, Mazda CX-5 synes å være det mer pålitelige alternativet. Vedlikehold er rimelig, og firehjulsdriftsystemet er innstilt mot et bredt spekter av mulige scenarier, noe som betyr at CX-5 skal levere i de fleste situasjoner.

Porsche Macan

Porsche Macan er inngangsnivået Porsche SUV, men ikke la deg lure av å tro at det ikke er en ekte Porsche. I mange år nå har Macan vært den mest pålitelige Porsche mainstream-modellen. Hvis du parer den gode markedstilgjengeligheten og anstendig verdioppbevaring, er Macan et flott kjøp.

  Best brukte Mercedes Hatchback

Ingen kan nekte den sporty stamtavlen hver Porsche tilbyr, og Macan er veldig mye den samme. Mens du er sporty og dyktig, macan er også en komfortabel og gjennomtenkt kompakt SUV.

Buick LaCrosse

Buick LaCrosse er en av de mest pålitelige »økonomi» nivå store sedans på markedet akkurat nå, og det gjør det ganske anstendig brukt bil alternativ.  Styling er litt kjedelig, men spennende nok til å få deg til å føle at du kjører noe mer spesielt enn bare en Honda Accord.

Inngangsnivå firehjulsdrift LaCrosse er utstyrt med mye standardutstyr som gjør det enkelt å finne riktig bruktbil. Det får også god kjørelengde, er behagelig og er ekstremt trygt takket være et 5 av 5-stjerners sikkerhetsvurderingsresultat.

BMW 5-serien

F10 generasjon av BMW 5-serien er en av de mest pålitelige store BMW sedans til dags dato som gjør det til et flott alternativ for de som ønsker litt luksus, men fortsatt ønsker en relativt moderne plattform. Når det er sagt, kan the F10 være litt for gammel for noen, men ingen kan benekte at F10 tilbyr mye for pengene.

xDrive firehjulsdriftssystem er utmerket, drivstoffeffektivitet er standard og interiøret er stort og mye mer romslig sammenlignet med A6 eller E-klasse fra den generasjonen.

Delen Vanlige spørsmål

Er firehjulsdrevne biler nødvendig?

Det avhenger av hvor du bor, og hvordan du pleier å bruke bilene dine. Hvis du bor i ugunstige klimaregioner, er det bedre å velge en firehjulsdrevet  bil, men det er ikke viktig. Et sett med anstendige dekk er viktigere enn et firehjulsdriftssystem.

  Hva er de beste sedans for sikkerhet og pålitelighet?

Imidlertid, hvis du lever i varmere klima som sjelden får snø eller is, kan det å velge an FWD eller an RWD-bil faktisk spare deg for penger drivstoffmessig. Tross alt  har firehjulsdrevne biler en tendens til å være dyrere enn deres FWD / RWD-kolleger.

Hvorfor skyter bruktbilprisene i været akkurat nå?

Bruktbilprisene har skutt i været i nyere tid på grunn av mangel på nye biler og en generell økning i biletterspørselen. Mangelen på databrikker er for det meste skylden for hvorfor det er færre nye biler på veien.

Den globale pandemien fikk også et kraftig slag mot det nye bilmarkedet, da mange valgte brukte biler for å spare penger. Det er ennå ikke klart når disse to krisene vil ta slutt, men det forventes at markedet snart skal bli mer stabilt.

Hvor skal jeg lete etter brukte biler?

Den mest populære måten å speide brukte biler på er gjennom flere online oppføringer som eBay, craigslist, Edmunds, Auto Trader, Mobile.de, etc. Det finnes mange forskjellige auksjonsbaserte kilder til brukte biler, for eksempel bergede bilauksjoner, forhandlerauksjoner eller offentlige auksjoner.

Du bør også følge med på avisannonser og lokale bruktbiltomter, da disse ofte kan pakkes med fristende tilbud. Hvis du ikke har erfaring med å kjøpe brukte biler, må du konsultere noen som er for å få best mulig tilbud.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter