Hva er den mest pålitelige V8-bilen?

En 8-sylindret motor i en V-konfigurasjon, også kjent som en V8, kan like gjerne være den beste motorkonfigurasjonen som er kjent for menn, i det minste når det gjelder biler. Dette er fordi en godt konstruert V8 enkelt kan kjøre ytelse og komfortabel cruising. Det kan også være enten høyt eller stille ved et trykk på en knapp.

Imidlertid er de fleste V8-motorer kjent for å kreve mer øm kjærlighet og omsorg sammenlignet med mindre 6-sylindrede og 4-sylindrede motorer. Dette er fordi en V8 har en tendens til å være kraftigere som igjen øker drivstofforbruket , og det slites også motoren litt raskere ned.

Selv om dette for det meste gjelder, er det et par virkelig pålitelige V8-biler der ute. Lexus GS F er et godt eksempel på en slik bil, og den samme historien gjelder for den fantastiske Lexus LC 500. Infiniti Q80 og Ford Mustang GT er heller ikke langt unna.

Selv om mange tror at store europeiske utøvende V8 sedans er dårlig når det gjelder pålitelighet, Mercedes Benz S560 er der for å bevise deg ellers.  Men hvis du ønsker en pålitelig diesel V8 lastebil, sørg for å sjekke ut Ford Super Duty utvalg.

Lexus GS F/Lexus LC 500 – 5,0 L I/T V8

Lexus er ikke akkurat et merke kjent for sine V8-motorer, men de bør være fordi 5.0L / 303-motoren som finnes i både GS F og LC500 er brilliant av mange forskjellige grunner. Starter med det faktum at det fortsatt er en naturlig aspirert V8, så kompleksitetsnivåene til denne motoren er langt mindre sammenlignet med moderne turbo / twin-turbo V8s.

Dette betyr at denne V8 høres fantastisk ut både på oppstart og full gass. Det beste med denne motoren er imidlertid påliteligheten fordi 5.0L ofte plasseres helt øverst på de nåværende mest pålitelige V8-motorene på markedet.  Dette kommer ikke som noen overraskelse fordi den er bygget av Toyota / Lexus tross alt, og alle vet hvor pålitelige Lexus / Toyota biler er.

  Hvorfor gikk stasjonsvogner av moten i USA?

Infiniti Q80 – 5,6 L V8 I/T V8

Infiniti / Nissan tilbyr fortsatt en naturlig aspirert V8 for sine toppmoderne produkter som Infiniti Q80 SUV. Denne motoren har alltid hatt en over gjennomsnittet pålitelighetsvurdering, men ifølge mange eiere, hvis du opprettholder motoren i henhold til manufacturerens anbefaling,  bør den enkelt vare deg noen få hundre tusen miles.

Det er verdt å nevne at Q80 er helt øverst på de fleste pålitelighetskart knyttet til SUVer i full størrelse, og en kvalitetsmotor er avgjørende for slik suksess.  Infiniti som merkevare er også over gjennomsnittet når det gjelder pålitelighet, men det er ikke i nærheten av Toyota eller Lexus.

Ford Mustang – 5.0L I/T V8

I det øyeblikket du tar en titt på alle de tre V8-motorene som er oppført til dette punktet, er en ting ganske åpenbart. Det er det faktum at de alle er naturlig aspirerte motorer.  That gir perfekt mening fordi N / A V8s er bygget tøff og enkel, og ingen andre merker omfavner den samme filosofien så mye som Ford gjør.

Den 5.0L V8 funnet i Mustang bør også vare deg noen hundre tusen miles uten noen store problemer. Motoren i seg selv er relativt billig å vedlikeholde også, noe som betyr at hvis noe ever går galt, bør det koste mindre enn en sammenlignbar V8-motor fra et annet merke.

Mercedes S560 – 4.0L BiTurbo V8

Mercedes bygger de mest pålitelige V8-motorene til hele den tyske executive trioen, dette er tydelig i det øyeblikket du tar en titt på de fleste motorpålitelighetskart. Selv om VAG 4.0L twin-turbo V8 er en ekstremt avansert motor, overgår 4.0L Mercedes powerplant det når det gjelder pålitelighet.

  Beste superbiler for høye sjåfører

Den aktuelle motoren er stiften V8 ut av hele Mercedes-familien, så det er heller forventet at det eneste V8-alternativet er ganske pålitelig. Du kan finne denne motoren i mange Mercedes-modeller både inkludert AMGs og Maybach versions.

Ford Super Duty – 6.7L Diesel V8

I løpet av det siste tiåret eller så har Ford kontinuerlig tilbudt 6.7L Powerstroke V8 for alle Super Duty F-serien lastebiler.  Det er verdt å nevne at de tidlige iterasjonene til denne motoren ikke var så pålitelige, men Ford har klart å gjøre dem til noen av de mest pålitelige lastebilmotorene på markedet akkurat nå.

Hvis du opprettholder motoren godt, bør du enkelt overgå 250k mile-merket med denne motoren. Mange kilder på nettet mener at hvis du fortsetter å vedlikeholde denne motoren ytterligere, bør du enkelt overgå 300k eller til og med 400k miles-merket.

Delen Vanlige spørsmål

Kommer V8-er til å bli avviklet snart?

Bilindustrien går sakte men sikkert mot en mer bærekraftig forretningstilnærming, og det virker som om dette til slutt vil markere en slutt for store motorer som V8, V10  og V12-motorer. V10-motorer er allerede utrolig sjeldne, og i tillegg til VAG 5.2L N / A V10, er det ingen V10-er igjen på markedet.

Forrige generasjon C63 er utstyrt med en 4.0L BiTurbo V8, men den nye generasjonen av C63 får en measly 4-sylindret turbo. Det er ganske åpenbart at V8 sakte dør ut når nedbemanningen og tvungen induksjonstrend fortsetter å øke raskere enn noen gang.

  Har noen biler selvmordsdører?

Hvorfor bør jeg kjøpe en V8-bil?

Dette spørsmålet blir stadig mer relevant fordi små forskyvningsmotorer blir kraftigere og mer effektive. På papiret gir det ingen mening å velge en V8 mot en godt konstruert turbo 4-cylinder eller en like godt konstruert 6-sylindret motor.

Imidlertid er en V8 mye mer enn det som er på papiret fordi du ikke kan gjenskape V8-følelsen uansett hvor avansert en liten forskyvningsmotor kan være. Alt du trenger å gjøre er å prøvekjøre V8 du er interessert i, og hvis den ikke overbeviser deg, bør du ikke kjøpe en V8-bil.

Er V8-motorer de beste motorene?

Alle motorstørrelser har sitt eget sett med fordeler og ulemper, men V8 kan være den beste av dem alle fordi den sitter i midten. En mindre 4/6 sylinder motor trenger tvungen induksjon for at den skal fungere som en V8 gjør.

V10- og V12-motorer høres kanskje bedre ut enn en V8, men de er utrolig tunge, og vekten deres går ikke bra med ytelse. Som sådan er en anstendig størrelse V8 som de som finnes på moderne McLaren- og Ferrari-modeller de aller beste ytelsesmotorene på markedet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter