Mest pålitelige Mercedes-motor og som du bør unngå

Motoren er det bankende hjertet til hver bil og må derfor være så pålitelig og så effektiv som mulig for å gjøre kjøreopplevelsen din best mulig. Noen mennesker er villige til å handle effektivitet for å trekke makt mens noen verdi raffinement og raffinement over alt annet.

Uansett, hvis motoren ikke er pålitelig, spiller det ingen rolle om den er sofistikert, raffinert  eller kraftig.  Mercedes er kjent for å lage noen av de mest raffinerte og potente motorene i verden, men påliteligheten er ikke så konsistent.

Det er et par ekstremt pålitelige Mercedes-motorer som 2.6 R6 som finnes i W124, men hvis du vil ha en kraftig og pålitelig motor,  er V8 som finnes i W123, W124 og W190 den å få.   W140 V8 er også verdt oppmerksomheten din fordi den er ekstremt pålitelig, men ikke så effektiv.

V6 funnet i W211 er også en ganske pålitelig motor, og det samme er 2.0d funnet i W123, W124 og W190. Hvis du vil ha en potent legendarisk diesel Mercedes-motor, er 3.0d funnet i W124 den for deg.

Mercedes 2.6 R6 (W124) motor

Hvis du vil finne de mest pålitelige Mercedes-motorene som eksisterer, er alt du trenger å gjøre å spørre en senior drosjesjåfør, og R6 er uten tvil den mest pålitelige motoren i gjengen.  Selv om nyere motorer tilbyr en mer konsekvent pålitelig og problemfri drift, kan knapt noen Mercedes-motor der ute nå kjørelengden R6 kan.

Den innebygde 2,6 L bensin 6-sylindrede motoren som finnes i W124 er kjent for sin enkle konstruksjon, noe som betydde at denne motoren er kjent for å overgå 500k miles uten store overhalinger.  Motoren tilbyr 160hp og 220Nm dreiemoment, og det eneste du trenger å gjøre er å bytte tennpluggene, erstatte oljen og sporadiske filtre.

  Beste lille Mercedes sedan

Mercedes 2.0 V8 (W123, W124, W190)

Selv om R6-motoren er pålitelig, er den ikke så effektiv. Imidlertid, hvis du vil kombinere både effektivitet og pålitelighet, er 2.0 V8 som finnes i W123, W124 og W190 den.  Denne motoren tilbyr  bare en lackluster 106hp og 158Nm dreiemoment, men ble senere økt til en like mangelfull 118hp og 182Nm dreiemoment.

Dette var ikke så mye med tanke på at noen av disse modellene som er oppført er litt på tyngre side. Likevel kunne ingen klage på pålitelighet og effektivitet.  2.0 V8 er fortsatt en ganske anstendig motor for urbane miljøer, men det er ikke så bra for motorveiformål.

Mercedes 4.2 V8 (W140)

1980-tallet var den gylne tiden for Mercedes fordi de fleste motorer og deres tilsvarende biler fra den tiden var uforgjengelige. Tross alt var hovedprioriteten pålitelighet.  I dag er Mercedes for det meste fokusert på luksus, effektivitet, komfort  og innovasjon, som alle er skadelige for påliteligheten.

4.2 funnet i W140 tilbyr en sunn 280hp og 400 NM, men de senere versjonene ble økt til 326hp og 480Nm.  Disse motorene er fortsatt kjent for å tilby en eksepsjonell kjøreopplevelse fordi de høres fine ut og kjører fint. Imidlertid var de aldri ment å være økonomiske.

Mercedes 3,5 V6 (W211)

W211 E-klasse er en av de mest vellykkede Mercedes Benz-modellene gjennom tidene fordi den tilbyr en perfekt balanse mellom en moderne luksus / effektivitet Mercedes filosofi og den gode gamle Mercedes bygget for å vare filosofi.

  Mercedes AMG C43 Pålitelighet

De fleste motorer fra denne tiden var tvilsomme, bortsett fra 3.5L V6. Den most kraftige versjoner av denne motoren tilbyr 306hp og 400 NM dreiemoment som er et sunt tall for en naturlig aspirert powerplant.

Mercedes 2.0d (W123, W124, W190)

Det er bare riktig å inkludere diesel i denne listen også fordi 2.0 dieselmotoren som finnes i W123, W124 og W190 er et ikon.  Denne 2.0d var en taxisjåførs favoritt fordi den lett kunne gjøre over en million miles uten store overhalinger.

Imidlertid tilbyr denne motoren bare en ynkelig 75hp og 126 NM dreiemoment som er et tall nesten utenkelig for den moderne epoken.

Mercedes 3.0d (W124)

For å fullføre listen over de mest pålitelige Mercedes-motorene gjennom tidene, må vi snakke om 3.0 dieselen som finnes i W124. Den naturlig aspirerte versjonen av denne motoren tilbyr rundt 110hp og 190 Nm som på ingen måte er nok, men drivstoffeffektiviteten var anstendig.

Du kan også gå opp til 3.0d med en turbolader hvis du ønsket 150hp and mye mer potent 273Nm av dreiemoment.  Det er kjent som en av de mest pålitelige Mercedes-motorene noensinne, akkurat som alle de andre motorene som er oppført i denne artikkelen.

Delen Vanlige spørsmål

Er moderne Mercedes-motorer like pålitelige som eldre?

Moderne Mercedes-motorer er overveiende pålitelige, men de kan ikke være like pålitelige som de mest pålitelige Mercedes 1980-tallsmotorene fordi disse motorene ikke var så strengt regulert som dagens motorer er.

  Hvorfor sluttet Mercedes å lage GLK?

Moderne Mercedes-motorer bruker turboladere, elektriske motorøkninger og alle slags trolldom for å øke effektiviteten og redusere utslippene.  Som sådan vil disse sannsynligvis ikke kunne vare så lenge.

Hva er den beste Mercedes-motoren gjennom tidene?

Den beste Mercedes-motoren gjennom tidene er 6.2L naturlig aspirert funnet i mange AMG-modeller fra 00-tallet helt opp til midten av 2010-tallet. Denne naturlig aspirerte herligheten tilbyr mellom 400hp helt opp til mer enn 600hp i SLS AMG Black Series.

Det er veldig vanskelig å sammenligne denne motoren med noen annen motor der ute fordi den er pålitelig, full av karakter og det høres ut som en muskelbil.  Lett en av de beste motorene gjennom tidene.

Hvorfor blir motorene mindre?

Nedbemanning, tvungen induksjon og hybridisering er de tre mest populære ordene når det gjelder bilmotorer i disse dager. Med hver nyere generasjon motorer blir mindre og mindre til det punktet at selv noen range-topping biler nå tilbyr 2.0l 4-sylinder motorer som were utenkelig for noen år tilbake.

De gjør dette fordi nedbemanning, tvungen induksjon og hybridisering fører til en mer effektiv, lettere, men like kraftig motor med minimale utslipp.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter