Hva er det beste pendlerkjøretøyet?

En pendlerbil er en bil som brukes daglig  til forskjellige formål som å gå til og tilbake fra jobb, ta barna til skoleneller kjøre for å få dagligvarer. En god pendlerbil er romslig nok, men ikke for stor, ensom returnerer anstendig MPG, og har mye lagringsplass og generelle bekvemmelighetsfunksjoner.

Når det er sagt, er storeSUV-er  eller store sedans   egentlig ikke ment for pendlingsoppgaver, men noen tror fortsatt at de er de beste daglige sjåførene der ute. Hvis vi vil finne de beste pendlerbilene, skal vikonsentrere oss om mellomstoreeller kompakte biler.

Nårdetgjelder pendlerbiler, er Honda Civic en legende, som sådan er det umulig å lage enliste over   de beste pendlerbilene uten å inkludere Hondas fineste. Foruten Civic, chevy  cruze  er også en flott pendler bil, og det samme er Ford Fusion Hybrid sedan.

Men hvis du vil at pendleren din skal være en måte mer behagelig opplevelse, bør du velge BMW 3-serien eller Audi Q5. Uansett hvilken bil du ønsker, sørg for å teste dem alle så grundig som mulig for å ta en god kjøpsbeslutning.

Honda Civic

Honda Civic er en urban legende, uansett hvor du går, er du nødt til å komme over minst et dusin av disse bare tilfeldig kjører rundt. Ingen legger merke til en Civic fordi en Civic perfekt blander seg inn i en urban livsstil. 2017-2018 generasjon Civic er en pålitelig,velutstyrt,  og godt priset daglig sjåfør, og det er den nyeogså.

Det er mange forskjellige modeller å velge mellom enten du vil ha en 2-dørs eller en 4-dørs sedan, og alleav  dem er overlegen pålitelige. I tillegg til å være pålitelig, hvis du ender opp med å skade Civic, er reservedeler enkle å komme forbi, og nesten alle servicebutikker har lang erfaring med å jobbe med en Civic.

  Hva bør du IKKE si til en bilselger?

Chevrolet Cruze

Av stort sett de samme grunnene er Chevrolet  Cruze  også en flott daglig sjåfør, men  Cruze kan være enda mer effektiv mens den ikke er så pålitelig som Civic. Når det er sagt, er Chevy Cruze  en ganske pålitelig bil, men knapt noen bil er like pålitelig som Civic.

I tillegg til å være rimelig, tilbyr Cruze  en mer moden design  som blander seg inn i bakgrunnen enda mer enn  Civics. Men hvor  Cruze  utmerker seg er innvendig plass, da det tilbyr mye av det, selv for de største individer.

Ford Fusion Hybrid

Hvis sedans er din greie, er Ford Fusion Hybrid den å gå for hvis du vil ha enn  all-around flott daglig kjøreopplevelse. Designmessiger detlett å si at Fusion ser mye bedre ut enn Civic eller  Cruze, og noen tror til og med at det kanforveksles med en bil som dobler prisen.

Det beste med Fusion Hybrid er imidlertid effektiviteten, overlegen infotainmentsystemog  mange komfort- og sittejusteringer. Med så mye som 42MPG  er Fusion en klasseleder  når det gjelder efficiency, og Sync3 infotainment-systemet er også klasseledende.

BMW 3-serien

BMW 3-serien har alltid vært en stift av luksus,teknologi  og entusiastisk kjøring, og den nyeste 3-serien er alt det, og mye mer. Med et helt redesignet interiør og eksteriør er de nye 3-series nå nærmere 5-series når det gjelder luksus, samtidig som den beholder en mer tilnærmet størrelse.

  Beste luksusbiler for høye personer

Den eldre 3-serien var litt meh fordi den manglet når det gjelder  interiøret. I tillegg til å se bra ut, er 3-series en glede å kjøre takket være mange motoralternativer som både ereffektive, pålitelige  og sofistikerte.

Audi Q5

Deter urettferdig å snakke om gode pendlere uten å nevne minst en Audi-modell, men å dømme etter økningen av popularitet som følger SUV de siste årene, er Q5 det åpenbare valget. Størrelsesmessig er Q5 perfekt, da den gir nok plass, en hevet kjøreposisjon  som  ikke svekker synligheten eller praktisk.

Designmessig oser Q5 av raffinement inne og ute, og det føles godt bygget. Pålitelighet er også flott som Audi investerer mye tid i sine mest populære modeller. Det er mange motorer å velge mellom, og hver av dem er pålitelig,sofistikert  og enkel å vedlikeholde.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilke biler er dårlige pendlere?

En subpar pendlerbil tilbyr ikke det minste av bekvemmelighetsfunksjoner, en som er dyr,upålitelig  og dyr å vedlikeholde. Som sådan er superbiler et klart nei-go. Noe som en  McLaren  bør aldri brukes som en daglig sjåfør fordi det ikke er noe lasterom, og de koster altfor mye.

Noen sportsbiler bør også unngås, mens andre spruced-opp versjoner av vanlige biler kan være bedre, men fortsatt ikke optimale. Videre er enhver stor bil heller ikke en god ide av åpenbare grunner.

Er elbiler gode daglige sjåfører?

Elbiler kan være gode for daglige kjøreformål hvis du fullt ut kan bruke EV-plattformen. Hvis arbeidsområdet ditt for eksempel har EV-ladere, er en EV et godt valg. Videre, hvis du eier en parkeringsplass som  kan tilby ladefunksjonerfor elbiler, er det også et flott alternativ å velgeen EV.

  Hva er den mest komfortable bilen for eldre?

Imidlertid, hvis du ikke har tilgang til noe av det, og du har en tendens til å kjøre lange avstander regelmessig, er en EV ikke et godt alternativ. Når det er sagt, kan du prøve en EV ved å bare velge en hybrid, og hvis du kan nyte en hybrid for hva det er, kan du bare gå over til en EV når du er klar.

Er bensinbiler bedre for daglig kjøring enn dieselbiler?

I de fleste tilfeller erdetbedre å velge en turboladet bensinmotor med liten kapasitet enn det er å velge en diesel av noe slag. Dieselbiler    klarer seg bedre for langdistansekjøring,menurbane bymiljøer er bedre uten dieselmotorer av mange forskjellige grunner.

Bensinmotorer er bedre fordi de ikke forurenser så mye, og de fleste av dem tilbyr fortsatt ikke komplekse eksospartikkelfiltre som har en tendens til å bryte hvis de ikke kjøres i  høye hastigheter fra tid til annen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter