Hva var det verste året for Porsche Boxster?

Porsche Boxster

Porsche Boxster er den rimelige Porsche å kjøpe for de fleste fordi den tilbyr en virkelig dynamisk kjøreopplevelse til en relativt rimelig pris, i det minste når det gjelder merkevaren den  tilhører.  Det var ganske mange Porsche Boxster-modeller gjennom årene, og noen av dem er bedre enn andre. Så, hva var det verste året for Porsche Boxster?

Det verste Porsche Boxster-året er 2003 da det klarer å samle den høyeste mengden feil og problemer som oppstår gjennom bilens levetid. Boxster fra 2003  er den verste, og det er et ganske kjent faktum blant Porsche-entusiaster. 2000 Boxster er også ganske problematisk, og det samme er 2002-modellen.

Boxster er en 2-seters midtmotormontert kompakt sportsbilsom høres ut som en oppskrift på mye moro.  Men hvis du er interessert i å kjøpe en, må du være oppmerksom på den generelle tilstanden bilen er for ikke å kaste bort pengene dine.

Derfor, sørg for å unngå disse tre modellårene, da de er de desidert verste Boxster-årene du kan få.  Boxster er faktisk en pålitelig bil for det meste, spesielt nyere Boxster-modeller, så det er der det meste av oppmerksomheten din bør fokuseres på.

Porsche Boxster 2003

Porsche Boxster fra 2003 er vanligvis kjent for å være den verste Boxster-modellen ennå fordi den lider av den høyeste mengden problemer og var en del av tre alvorlige tilbakekallinger.  Boxster fra 2003 lider av mange elektriske problemer som problemer knyttet til utvendig belysning, stereoanlegget, klimaanlegget og navigasjonssystemet.

Motoren i seg selv er også et stort grep, da den ofte opplever problemer med rattling, irriterende lyder og til og med aksellagerfeil.  Det bærende problemet er sannsynligvis det verste av dem alle fordi det er veldig vanskelig, tidkrevende og dyrt å fikse.

  Hva er en 7-trinns Porsche Doppelkupplung?

Den 2003 Boxster har så mange problemer at det skjemt hele omdømmet til 1st gen Porsche Boxster.  2003-modellen har også problemer med kjølesystemet, ulike væskelekkasjer og utallige problemer som oppstår i mindre skala.

Porsche Boxster 2000

Porsche Boxster fra 2000 er også et av de verste Boxster-modellårene du kan få av mer eller mindre samme grunner som 2003-modellen. Disse inkluderer problemer med motoren, elektronikk, drivstoffsystem, motorkjøling, lekkasjer og problemer med utvendig lyn som også økte sjansene for å havne i en ulykke.

Boxster fra 2000 var også en del av ulike tilbakekallinger og regnes fortsatt som en ganske upålitelig Porsche. Et annet problem som er verdt å nevne er når oljen begynner å lekke direkte inn i kjølesystemet. Dette fører til slutt til en vannpumpefeil og problemer med vanndreneringssystemet fordi kontrollenheten også blir våt.

Motoren i seg selv er kjent for å   lide av mangel på kraft fra tid til annen som kan spores til utallige motorrelaterte problemer.  Rundt 2000 Boxster-modeller led også av fullstendig motorsvikt, noe som åpenbart er et veldig alvorlig problem.

Porsche Boxster 2002

Porsche Boxster fra 2002 lider av ikke på langt nær så mange problemer som 2000- og 2003-modellene. Problemet med 2002-modellen er imidlertid at den hovedsakelig lider  av motor- og overføringsrelaterte problemer som er nok for bilen å være i de tre verste Boxster-modellårene gjennom tidene.

  Porsche Tiptronic vs. PDK - hva er forskjellen?

I tillegg til dette lider Boxster i 2002 også av elektriske problemer og var en del av den samme tilbakekallingen knyttet til utvendige belysningsproblemer. Motoren i seg selv lider noen ganger av dårlige IMS-lagerproblemer som er kjent for å forårsake mye hodepine for Porsche-eiere.  Videre bruker 2002 Boxster også mye olje på grunn av lekkasjer gjennom systemet.

NHTSA sier også at 2002 Boxster lider av ulike motorkjøleproblemer som kan føre til at bilen overopphetes og forårsaker skadelig motorskade.  Overføringssystemet er koblet sammen med mange sprø og lavkvalitetskabler som var kjent for å bryte veldig tidlig og forårsake alle slags feil med overføringen.

Delen Vanlige spørsmål

Hvorfor kjøper folk Porsche Boxster?

Grunnen til at så mange mennesker er interessert i å kjøpe Porsche Boxster er at den tilbyr en flott kjøreopplevelse, attraktivt utseende og et ønskelig merke til en rimelig pris. 911 er mye dyrere enn Boxster i hver generasjon , mens noen even hevder at den kjører mye bedre enn 911.

Foruten dette er Boxster faktisken anstendig pålitelig bil ved siden av noen få ganske sårbare modellår. Derfor gir kjøp av en Boxster deg muligheten til å nyte et premiummerke, et interiør av høy kvalitet, en dynamisk kjøreopplevelse og godt utseende. Hvis du også legger til muligheten til å ta taket ned i ligningen, er det ikke rart hvorfor så mange mennesker elsker Boxster.

Hvilken Porsche Boxster-modell bør jeg kjøpe?

De to beste Porsche Boxster-modellene er utvilsomt Boxster GTS og Boxster Spyder. Disse to er best fordi de kommer med de beste motorene med mest kraft og en naturlig aspirert konstruksjon. Dette sikrer en lineær kraftlevering som er kjent for å være den beste oppskriften på en B-okser/911 generelt.

  Beste Porsche Boxster vinddeflektor

Boxster GTS er den høye mellomtonemodellen, noe som betyr at den kommer med de fleste funksjonene du forventer av Boxster mens Boxster Spyder er den beste modellen med alle klokkene og fløytene. Hvis du ikke er en stor fan av konvertible biler, bør du også vurdere Porsche Cayman Coupe.

Er Porsche Boxster bedre enn Porsche 911?

Porsche 911 er den bedre bilen av de to fordi den tilbyr mer av alt. 911 er stiften Porsche sportsbil og kommer sannsynligvis til å holde seg slik en god stund.  Imidlertid er det folk som foretrekker Boxster fremfor 911, de fleste av disse menneskene er die-hard mid-engine supercars fans.

Uansett er 911 den bedre bilen i stort sett alle aspekter. Det er bedre utseende, raskere, kraftigere, mer luksuriøst, mer praktisk og mye mer populært.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter